Σαρωτική πρωτιά για το "Δέστε τους"!

Καρακασίδης Γιάννης
9
Μπορεί, αλήθεια, η φετινή σεζόν να ξεκίνησε... στραβά για την απογευματινή ζώνη του Alpha και να έμεινε πίσω όσον αφορά το σύνολο, όμως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις! Η χθεσινή μέρα, για παράδειγμα, ήταν ημέρα χαράς για το "Δέστε τους", καθώς η εκπομπή βρέθηκε (πολύ) μπροστά από την Τατιάνα, κυρίως στο νεανικό αλλά και στο γενικό σύνολο. 

17,2% έδειξε το "ραβασάκι" της Agb για το "Δέστε τους" στο σύνολο και ένα υψηλότατο 26,2% στα νεανικά κοινά! Η Τατιάνα... μίλησε και έκανε 15,2% στο σύνολο και ένα φτωχότατο 10,8% στα νεανικά κοινά 15-44. Μήπως, τελικά, η παρέα βρήκε και πάλι την "φόρμα" της; Μακάρι! 

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. tvnea eida diafimistiko gia to DWTS!!!!???Teleia,mas aresei o live sxoliasmos.poios sxoliazei,o νταργουιν pou exei analabei kai ti eurovision?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι μακαρι;; ποσοι χοροι, σχολια για τηλεπερσονες γ κατηγοριας και ανοητα χαχανητα να αντεξει ενας ανθρωπος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά χαλαρώστε λίγο... Όχι και σαρωτική... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5:47 σε σχεση με το Μιλα αλλα ακομα ακομα και τα αλλα που παιζουν απεναντι στο 4-6 τι ειναι βρε παιδια?εκανε 26% και κατι την ωρα που η βασικη αντιπαλος περιοριστηκε στο 10%!16(!) μοναδες διαφορα δεν ειναι λιγες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορεί όπως λέτε να μην είναι ένα σοβαρό πρόγραμμα, αλλά σίγουρα είναι ένα διάλειμμα από τα υπόλοιπα. Περνάει ευχάριστα η ώρα σου και ξεχνιέσαι. Τουλάχιστον εγώ προτιμώ να βλέπω να λένε τέτοια και να γελάνε, παρά αυτό το ψεύτικο κοινωνικοπολιτικό μιξ της Τατιάνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η εκπομπή τησ τατιάνασ είναι αξιόλογη κ μπορείσ να. παρεισ μηνύματα απ αυτή κ να μαθεισ πράγματα.. ΤΏΡΑ γιατί ο κοσμοσ προτιμά 4ανθρώπους απλά να κάθονται κ να χαχανιζουν είναι απορίασ αξιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ε όχι και θρίαμβος. πέρσι έκαναν καλύτερα νούμερα και φέτος η Τατιάνα τους περνάει σχεδόν κάθε μέρα. Προφανώς ήταν μια κακή μέρα για το "Μίλα".

    Το Δέστε τους δεν έχει την χημεία που είχε πέρσι όπου ήταν ομολογουμένως η καλύτερη τους χρονιά και δικαίως διέλυσε τους ανταγωνιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10:21 μ.μ. το δεστε τους ειναι μια χαρα ΚΑΙ φετος!Απλα η Τατιανα κανει καλυτερη εκπομπη απο περυσι,αυτο ειναι ολο!Δεν μπορουμε να απαξιωνουμε το Δεστε τους ουτε την Τατιανα επειδη ειναι μια μπροστα ο ενας μια ο αλλος για 1-2 μοναδες που σε απολυτο αριθμο τηλεθεατων σιγα τα ωα πια!Στο 15-44 η εικονα ειναι υπερ του Δεστε τους και με διαφορα κοινο το οποιο θυμιζω το σταρ εχει για σημαια(!) του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΤΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !