Σαρωτική πρωτιά για την Ελένη!

Καρακασίδης Γιάννης
6
Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν όπως αποδείχθηκε η "πέτρα του σκανδάλου", που έφερε χθες την Ελένη Μενεγάκη στην κορυφή των προτιμήσεων στη μεσημεριανή ζώνη! Με ποσοστό 21,9% επί του γενικού συνόλου και με ένα υψηλότατο 30,3%(!) στα νεανικά κοινά, η "Ελένη" κατάφερε να αφήσει πίσω της κάθε αντίπαλο πρόγραμμα!

"Κωνσταντίνου & Ελένης", "Άκρως οικογενειακόν", "Μπουκιά και συχώριο" έμειναν πίσω με 20,6% (26,7%), 14,7% (14,5%) και 13,8% (12,2%). Για ακόμη μια φορά η Ελεονώρα Μελέτη φάνηκε... απελπισμένη, με τηλεθέαση που άγγιξε μόλις το 10,9% στο σύνολο και το 11,7% στα νεανικά κοινά. Το αποτέλεσμα της μάχης Ελένη-Ελεονώρα; 11% πίσω στο σύνολο και 18,6% πίσω στα πολυπόθητα νεανικά κοινά η εκπομπή του Star, με τον Σταμάτη Μαλέλη να ψάχνει απεγνωσμένα μία γρήγορη και έξυπνη λύση για την ζώνη αυτή. 

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. βρε JohnathanK τα νουμερα ειναι νουμερα,αλλα για την χθεσινη σαρωτικη πρωτια της Ελενης δεν ευθυνεται και τοσο η κατα τ'αλλα συμπαθεστατη Ζετα!Απο τη 1 μεχρι και τις 3 η Ελενη εκανε τα πιο υψηλα της ποσοστα,με το που μπηκε η Μακρυπουλια τα ποσοστα επεσαν!Μια ματια στα τεταρτα θα σε πεισει!Επισης το υψηλοτερο τεταρτο στα νεανικα 38% σημειωθηκε μεταξυ 1 με 1 και τεταρτο!Οποτε ποια Μακρυπουλια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Μαλελης και το σταρ πρεπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΒ ΚΑΙ 3 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ!!Τι δεν καταλαβαινει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O logos pou stis 3 peftei einai kathara to Konstantinoy Kai Elenis kai to Kafe tis Xaras...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ακριβως η απουσια ανταγωνισμου στις μια.....ευθυνεται..τα κλεμμενα ονειρα περισυ δεν της αφηναν περιθωρια....για να δουμε τωρα την νταντα τι θα κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Emena mou lynete mia akyri aporia? Gt o Alpha den ekpempei se 16:9? H mono kapoies ekpompes? Gtparatirw to logo tou pouse diafimiseis h seires vazei to megalo k stis nees ekpompes to mikro...oson afora tin eleni einai poly kalyteri epilogi apo ta alla programmata kata ti gnwmimou panta...aradikaiws kanei noumera....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χθες ειχε και τα γενεθλια της....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !