Ελένη Μενεγάκη: Ένα δώρο δεκάδων χιλιάδων Ευρώ από τον Ματέο

2

Αν και έχει ξεκινήσει με χαρά την εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη δεν θα μπορούσε να αντισταθεί σε μια διήμερη απόδραση στην Άνδρο.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η παρουσιάστρια μαζί με τις δυο κόρες της βρέθηκε στο λιμάνι της Ραφήνας με ένα ολοκαίνουργιο BMW, δώρο του αγαπημένου της, Ματέου Παντζόπουλου, όπως αναφέρει το ciao. Αν και η ίδια μέσα από την εκπομπή της προτείνει πάντα οικονομικές λύσεις λόγω κρίσης, αυτό δεν στέκεται απαγορευτικό στο να δεχτεί ένα δώρο αξίας 77.900 Ευρώ. Αν και κατά καιρούς ο επιχειρηματίας έχει κάνει αρκετά δώρα στην παρουσιάστρια, αυτό ίσως είναι το πιο ακριβό.



Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το αυτοκινητο της το εδωσε δανεικο η εταιρια που πηρε το δικο της λογω βλαβης μεχρι να της το επισκευασουν.Γραφτηκε σε σαιτ που εκανε ρεπορταζ, μαλιστα ειναι το σαιτ γνωστης πρωην συνεργατιδας της.Το κακο ειναι οτι η ιδια δεν διαψευδει ουτε επιβεβαιωνει τπτ οποτε της καταλογιζουν οτι θελουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο τη Μαίρη Παλιαλέξη
    Τα τελευταία χρόνια ίσως λόγω της κρίσης, ίσως επειδή την βόλευε στις μετακινήσεις της, κυκλοφορούσε με ένα μικρότερο αυτοκίνητο και χρησιμοποιούσε το μεγάλο πολυτελές τζιπ -αγορασμένο προ πενταετίας-, για τις οικογενειακές αποδράσεις, λόγω της χωρητικότητας.
    Τις τελευταίες ημέρες πολλοί, την έβλεπαν να κυκλοφορεί, τόσο στις διαδρομές της στο studio Pro στην Παλλήνη, όσο και στα ψώνια της στα Βόρεια Προάστια, με ένα τζιπ BMW Χ6, του οποίου η τιμή ξεκινά απο 83.000 ευρώ και ανάλογα την κατηγορία του μοντέλου, φτάνει τα 177.250 ευρώ.
    Άλλοι πίστεψαν ότι η παρουσιάστρια παρά την κρίση δεν μπόρεσε να να αντισταθεί σ΄αυτή την πολυτέλεια και το αγόρασε και άλλοι πάλι ότι της το έκανε δώρο ο σύντροφός της Μάκης Παντζόπουλος.
    Το FTHIS.GR με αποκλειστικό του ρεπορτάζ σας αποκαλύπτει ποια είναι η αλήθεια.
    Η Ελένη όντως για δύο εβδομάδες κυκλοφορούσε με το πολυτελές τζιπ μόνο που ούτε το αγόρασε, ούτε της το χάρισε κάποιος, ούτε ήταν δώρο του αγαπημένου της.
    Το δικό της τζιπ λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε, το είχε αφήσει για service και είχε πάρει από την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, για να εξυπηρετηθεί, το συγκεκριμένο όχημα για τις μετακινήσεις της.
    Έτσι τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου υπάλληλος της εταιρίας παρέλαβε απο τα studio Pro στην Παλλήνη το πολυτελές αυτοκίνητο και εκείνη ξαναπήρε το τζιπ της μετά το service

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !