Σοφή ή όχι η μετακόμιση της ASI το πρωί?

Χρηστος Γ
1
Εντύπωση προκάλεσε η μεταφορά της τουρκικής σειράς ASI στη μεσημεριανή ζώνη. Αρκετοί 'ξίνισαν' με την επιλογή του Ant1 να προβάλλει το σήριαλ στις 12.00,θεωρώντας πως το κανάλι χάνει τηλεθεατές από το βράδυ.
Κατα την..ταπεινή μας γνώμη,είναι η..
ορθότερη επιλογή των ιθυνόντων εδώ και (ΠΑΡΑ) πολύ καιρό..
Στο 15-44 ο Αnt1 δεν είχε καμία τύχη στη ζώνη 22.00-23.00,όταν η σειρά έμενε 30 μονάδες πίσω απ'την επανάληψη του Μπέζου,αλλά και τις ταινίες του Star.Σκεφτείτε και την 'επίθεση' των προγραμμάτων του Alpha (Λαζόπουλος,Πακέτο κτλ),τα πράγματα δεν ήταν ευοίωνα για το σήριαλ.
Αντιθέτως,με την πρωινή μετακόμιση,το κανάλι δημιουργεί μια νέου τύπου πρωινή ζώνη,η οποία θυμίζει αρκετά το μοντέλο αρκετών αμερικανικών & ευρωπαικών δικτύων.Επιπλέον,διατηρεί με καινούργιο πρόγραμμα τις 5 από τις 6 ώρες της πρωινής ζώνης,σεβόμενος το τηλεοπτικό κοινό. (κάτι που δε γίνεται εδώ και αρκετά χρόνια στην prime...) με μία σειρά που κοστίζει κάποιες χιλιάδες ευρώ ανά επεισόδιο,γεγονός αξιοσημείωτο αυτές τις εποχές.Μην θεωρείται δεδομένο τον 'περίπατο' των Σκορδολιαγκαίων...
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟP TV!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΦΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΧΕ ΗΔΗ ΑΞΙΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΙΣ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΚΟΠΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΗΔΗ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ, Η ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΡΓΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !