Απογοητευτική η εικόνα του δελτίου του Ant1...

Χρηστος Γ
5
Πέρσι,συνόδευαν τη Μαρία Χούκλη στο δελτίο 2-3 σχολιαστές (Λιαρέλης, Δελατόλας κλπ). Φέτος πέφτει γενική... πείνα στον ΑΝΤ1.Την ημέρα που τελείωσε η τόσο κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής την έβγαλε με τον Βαφειάδη, για να μαζέψει τις ειδήσεις που έπαιξαν από το πρωί και να τις επαναλάβει στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.Σαφέστατα,δεν αποτελεί αρμοδιότητα του Λιαρέλλη (γενικού διευθυντή πια) να εμφανίζεται ως σχολιαστής,αλλά είναι θλιβερό ένα απ'τα μεγάλα κανάλια της χώρας να υπολείπεται σε δυναμικό,πίσω από όλους τους ανταγωνιστές. Δεν είναι τυχαίο πως τις τελευταίες ημέρες,το κεντρικό δελτίο μένει πίσω από το 'Κάτι Ψήνεται' στη ζώνη των 20.00
Τόσα χρήματα 'σπρώχτηκαν' για τις δωρεάν διαφημίσεις των βιβλίων & της παράστασης του Μάικ Φασολάκη,ακόμα και ο Ρουβάς πείστηκε να συμμετέχει (έναντι παχυλού ποσού).Δεν είναι εφικτό για την οικογένεια Κυριακού να προσλάβει κάποιους συνεργάτες...??
Η προσωπικότητα & το μειλίχιο στυλ της Μαρίας Χούκλη διασώζει σε νούμερα το δελτίο,το οποίο μάλλον...κερδίζει πόντους απ'την προκλητική εμμονή του Mega να στηρίζει την Τρόικα...

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο Λιαρέλλης θα μπορούσε να ενισχύσει τον ενημερωτικό τομέα αλλά δεν πιστεύω να κάνει πολλά πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τραγικός όπως πάντα ο κύριος darwin. Το ότι είναι 1ο στα νεανικά απ όλα τα δελτία ειδήσεων δεν σου λέει κάτι? Το ότι έχει την πιο σοβαρή παρουσιαστρια τίποτα? Το ότι βλέπεις ένα δελτίο που δεν σου προσφέρει άποψη αλλά είναι πολυθεματικό και βασίζεται στο ρεπορτάζ και όχι στα καφενεία και αυτό τίποτα? Μάθε να είσαι αντικειμενικός μια φορά. Δεν θα σου δώσει ο άλφα ψωμί να φας σήμερα. Α και δημοσιεύουμε και κανένα σχόλιο που και που. Για τη διασκέδαση μας ερχόμαστε εδώ και όχι για να προστατεύουμε κανάλια που χεσμένους μας έχουν στην τελική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με τον παραπάνω. Βαρεθήκαμε πια να ακούμε τον κάθε ηλίθιο τηλεκατευθυνόμενο να μιλάει στις ειδήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε 2.48 π.μ. μάλλον παρανόησες το σχόλιο του darwin. Δεν επιτίθεται στο δελτίο του Αντ1 και την Χούκλη αλλά στην ιδιοκτησία του Αντ1 που δεν τους στηρίζει ικανοποιητικά, με αποτέλεσμα λόγω των συνεχών περικοπών να χάνουν πόντους στον ανταγωνισμό. Εκτός αν παρεξηγήθηκες που τόλμησε να κριτικάρει τις επιλογές της ιδιοκτησίας του Αντ1, που δεν νομίζω να έχεις λόγους να το κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλοι-η 2.48 & 10.40 προφανώς γνωρίζετε αναγνωση,ώστε να μπορείτε να συντάξετε ένα κείμενο.Φυσικά, αυτό δε συνεπάγεται πως μπορείτε και να κατανοήσετε τι γράφει ένα απλούστατο κείμενο.Μπορεί πάλι να είναι σκόπιμη η 'παρανόηση'. Εξάλλου καθημερινά λαμβάνουμε δεκάδες σχόλια 'ανώνυμων' στελεχών ΜΜΕ-blogs ή παρατρεχάμενων τους. Οπως και ναχει,έχουν θέση τα σχόλια σας, όπως και όλων των αναγνωστών.Το Tvnea είναι το μοναδικό-ίσως-blog μεγάλης επισκεψιμότητας που επιτρέπει την ελεύθερη-και όχι υβριστική άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !