About TV #8 ''Επεισοδιακή εβδομάδα''

9
Αγαπητοί τηλεθεατές, χαίρετε! Η εβδομάδα που μας πέρασε, και κυρίως η Κυριακή 28η Οκτωβρίου, ήταν αρκετά επεισοδιακή και τα είχε όλα: επεισόδια και απρόοπτα στις παρελάσεις, διαμαρυρία έξω από το κτήριο του ΑΝΤ1 και άλλα πολλά. Η στήλη ''About TV'' θα ασχοληθεί και με αυτά τα γεγονότα, αλλά, και με τις νέες τηλεοπτικές εξελίξεις. Συνοπτικά, τα θέματα, τα οποία πραγματεύεται σήμερα η στήλη είναι τα εξής: ''Η Ζέτα Δούκα παρουσιάστρια;''-''Εξω από τον ΑΝΤ1''-''Σύλληψη Μπαξεβάνη''-''Εκπομπές με παρουσιαστή πολιτικό''

''Η Ζέτα Δούκα παρουσιάστρια;''

Όπως ολα δείχνουν η γνωστή ηθοποιός, Ζέτα Δούκα, θα είναι η παρουσιάστρια μιας νέας, ιατρικού περιεχομένου, εκπομπής που θα εντάξει στο πρόγραμμά του ο Alpha, και πρόκειται να αρχίσει να προβάλλεται σύντομα. Στο άκουσμα αυτής της τηλεοπτικής είδης πολλοί θα αναρωτήθηκαν πώς είναι δυνατόν  να παρουσιάσει ιατρική εκπομπή μια ηθοποιός, χωρίς ιατρικές γνώσεις. Οσοι αναρωτήθηκαν κάτι τέτοιο έκαναν λάθος. Η Ζέτα Δούκα εκτός από απόφοιτος των θεατρικών σχολών "Ίασμος'' και ''Στούντιο υπό το μηδέν'', είναι απόφοιτος και του τμήματος Φυσιοθεραπείας του ΤΕΙ Αθηνών με ειδίκευση στη νευρολογία. Μάλιστα, αρχικά, πριν γίνει ηθοποιός εργαζόταν στο Νοσοκομείο ''ΚΑΤ'' ως νοσηλεύτρια. Άρα, η επιλογή της ως παρουσιάστρια δεν είναι ατυχής, αφού και όμορφη είναι και έχει κάποιες γνώσεις σχετικές.


 ''Εξω από τον ΑΝΤ1''
Το απόγευμα της Κυριακής, 28 Οκτωβρίου 2012, συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του Antenna Group μέλη 7 συλλόγων κι ενώσεων από την Κύπρο, την Κωνσταντινούπολη και τη Μικρά Ασία και διαδήλωσαν, διαμαρτυρόμενη για την προβολή τούρκικων σειρών στην ελληνική τηλεόραση και κυρίως, της προκλητικής, όπως την χρακτηρίζουν, σειράς τούρκικης παραγωγής, ''Σουλεϊμάν, ο μεγαλοπρεπής. Η διαδήλωση ήταν ειρηνική, δεν υπήρξαν έντονα επεισόδια, μόνο συνθήματα κατά των τούρκικων σειρών. Οι διαμαρτυρόμενοι καλα κάνουν και διαμαρτύρονται δημοκρατικά και σε χαμηλούς τόνους. Το θέμα, όμως, δεν είναι να προσπαθούν και να διαμαρτύρονται μόνο αυτές οι ενώσεις. Όλοι οι τηλεθεατές πρέπει να γυρίσουν την πλάτη στα τούρκικα σίριαλ χαμηλής ποιότητας και αισθητικής, διότι είναι κρίμα η τηλεόραση ενός λαού που έχει παλέψει και αγωνιστεί πολλές φορές στο παρελθόν, να αποτελείται από πληθώρα τούρκικων σίριαλ.


''Σύλληψη Μπαξεβάνη''

 Την επέτειο του ιστορικού ''ΟΧΙ'' συνέλαβαν 15 αστυνομικοί (!) το γνωστό δημοσιογράφο, Κώστα Βαξεβάνη, διότι...τόλμησε και δημοσίευσε στο περιοδικό που εκδίδει ο ίδιος, ''Hot Doc'' τα ονόματα των πολιτικών και όχι μόνο, που είναι καταγεγραμμένα στη λιστα της Λανγάρντ. Είμαστε σοβαροί; Ο Παπακωνσταντίνου, πρώην υπουργός Οικονομίας, ανακοίνωσε μια ωραία πρωία στο κοινοβούλιο ότι ''Συγγνώμη κύριε βουλευτές, αλλά δυστυχώς έχασα τη λίστα της Λανγκαρντ''. Όπως φαίνεται, μάλλον συγχωρέθηκε. Ο Βαξεβάνης,ο οποίος έριξε φως στο τούνελ συνελήφθη άμεσα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για να δικαστεί! Αντί να δώσουν σημασία στη λίστα με τα ονόματα ανθρώπων που κατάκλεψαν το λαό, οι βουλευτές ασχολήθηκαν με...τη νομοθεσία και τη δίκη ενός ανεξάρτητου δημοσιογράφου που...τόλμησε και αποκάλυψε την αλήθεια! Ευτυχώς, αθωώθηκε, αλλά εκκρεμεί η δίκη εις βάρος του. Αυτά μόνο στην Ελλάδα μπορούν να συμβούν.


''Εκπομπές με παρουσιαστή πολιτικό''

Μετά τον Πάγκαλο, που ανέλαβε εκπομπή στο ΒΗΜΑ fm, άλλη μία πολιτικός (συγκεκριμένα πρώην σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού, του Παπανδρέου) και δημοσιογράφος, Κάτια Μακρή παρουσιάζει την εκπομπή ''Alpha ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ''. Μα, πού πήγαν η Αντικειμενικότα, η Αμεροληψία, η μάχιμη και ανεξάρτητη από οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα δημοσιογραφία; Πώς είναι δυνατό πρώην πολιτικός  να παρουσιάζει εκπομπή και, μάλιστα, πολιτική, που αναλύει δημοσκοπήσεις των κομμάτων;

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ!

ΤΕΛΟΣ 7ου ΑΡΘΡΟΥ


ΤΑ ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ ΣΕ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ!


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!


Παντελής Αναστασόπουλος
delicekin@gmail.com


Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η προκαταλαηψη στο μπλοκ εναντιον των τουρκικων σηριαλ παει συννεφο απο ολους τους συντακτες. Καταλαβαινω κ ειναι φυσικο οτι δεν μπορουν να αρεσουν σε ολους κ αυτο το σεβομαι. Απλα δεν μπορω συνεχεια να λεγονται ανυποστατα πραγματα. Κρινονται οι σειρες ΚΑΘΑΡΑ ετσι μονο κ μονο επειδη προερχονται απο την Τουρκια. Αν ηταν πχ Μεξικανικες κανεις δεν θα ελεγε τιποτα. Οσο για την χαμηλη αισθητικη που αναφερεται ο συντακτης μαλλον δεν εχει παρακολουθησει καμια σειρα. ΔΛΔ η αισθητικη των ελληνικων σειρων ειναι υψηλη? Μην τρελλαθουμε κιολας. Ακομα κ οι περιφημες βρετανικες σειρες της ΝΕΤ τις θεοποιουμε λες κ προκειται για αριστουργηματα. Απλα καλες σειρες ειναι κ τιποτα παραπανω. Το ιδιο καλες ειναι κ οι τουρκικες ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι. Διαφορετικο ειδος η καθεμια τους. Δεν καταλαβα τι σχεση εχουν οι αγωνες των προγονων μας με το θεμα. Θα τριζουν δλδ τα κοκκαλα τους? Μαλλον θα ντρεπονται για το πως εχουμε καταντησει που αντι να αγωνιζομαστε για να κρατησουμε οτι γινεται απο τη λαιλαπα που μας εχει βρει δεν αποχωριζομαστε τον καναπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τηλεόραση, δυστυχώς, έχει καταντήσει μία απέραντη χωματερή. Καλά που υπάρχει το ράδιο αρβύλα, οι σειρές στην ΕΡΤ και καμία ξένη ταινία στο STAR, γιατί τα υπόλοιπα προγράμματα επιεικώς δεν βλέπονται. Τι να δεις; Τη χιλιοστή επανάληψη του Μπέζου ή τις περιπέτειες του μεγαλύτερου ανθέλληνα σουλτάνου Σουλεϊμάν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. erixe teaser gia dwts o ant1! 11/11 stis 21.00 k xorhgos kompledoura...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΤ1 ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΤΑ..ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΡΕΛΛΗ ΑΡΧΗΓΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπα και τα μεξικάνικα σκουπίδια τα λένε.Μόνο με τα αμερικάνικα και τα βρετανικά δεν έχουν πρόβλημα.Τ'άλλα σκουπίδια τ'ανεβάζουν σκουπίδια τα κατεβάζουν.Τόσα χρόνια το Σταρ δείχνει μόνο ξένα σίριαλ από την Αμερική δεν είχαν πρόβλημα τώρα τους έπιασε ο πόνος για την πατρίδα και τους αγώνες.Λες και οι Αμερικάνοι ή οι Βρετανοί είναι οι μεγαλύτεροι φιλέλληνες!! Τώρα με την κρίση σφάζονται να μας βοηθήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανέφερα εγώ κάτι για πατριωτικα θέματα;; δεν κατέκρινα το ότι προβάλλονται τούρκικα στην ελληνικη τηλεοραση, κατεκρινα το οτι προβαλλονται περισσοτερα τουρκικα παρα ελληνικες παραγωγές. Ο καθένας λέει την αποψη του κι εγω σεβομαι το σχόλιο του καθένα, ομως μην τα ισοπεδωνουμε ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. As valoun ellinikes paragoges an mporoun. As min ta trogane ta lefta. Tora eite theloun eite oxi vlepoume tourkikes seires tis protimoume apo tis amerikanikes kai vretanikea jiati oi tourkikes tairiazoun pio poly me ti diki mas koultoura eite theloume na to pistepsoume eite oxi. Me tous vretanous den exoume tipota koino.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "ενός λαού που έχει παλέψει και αγωνιστεί πολλές φορές στο παρελθόν"

    αυτο δεν γραφεις? Σε τι λοιπον αναφερεσαι? Οσο για το αν προβαλλονται τα τουρκικα περισσοτερο, 5 ωρες τη μερα ειναι και απο 2 καναλια. Πολυ περισσοτερες ωρες προβαλλονται αμερικανικα, εκει γιατι δεν ενοχλεισαι? Μαλλον εσυ ισοπεδωνεις καποια πραγματα. Δεν σου αρεσουν, οκ , αυτο το δεχομαι αλλα οχι να γραφεις οτι να ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΛΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.. ΑΣΧΕΤΟ ΧΑΜΗΛΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙ.. ΜΕ ΤΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.. ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΙΜΕΙΚ ΑΡΓΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΙΣΠΑΝΟΦΩΝΩΝ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΩΝ... ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟ ΕΖΕΛ, ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΗΡΙΑΛ ΠΟΥ ΚΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ.. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΟΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ SON ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΦΘΗΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΣΗΡΙΑΛ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !