Aλεξάνδρα Παλαιολόγου:Δεν αντέχω τα Τούρκικα

14
«Νοσταλγώ τις καλές στιγμές και παραγωγές. Αλλά επειδή δεν είμαι πολύ της παρελθοντολογίας και της νοσταλγίας κοιτάζω το τώρα. Και τώρα δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο η τηλεόραση», δήλωσε σε συνέντευξή της η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, στο περιοδικό ΟΚ. «Τα Τούρκικα δεν τα αντέχω. Δεν με ενοχλεί ότι αγοράζουμε αυτές τις σειρές αλλά το είδος των σειρών, που είναι κυρίως παραμύθι και μουσικούλα. Δεν έχει να μου πει τίποτα. Ούτε οι ερμηνείες των ηθοποιών με έχουν εντυπωσιάσει».

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ουτε τα Τουρκικα,εδω που τα λεμε και τα ελληνικα αντεχουν εσας κ.Παλαιολογου.Οι ερμηνειες σας ως ηθοποιος πλην της συμμετοχης σας στους Δυο ξενους ηταν γελοιες το λιγοτερο.Εκτος και αν το αταιριαστοι που παιζατε θεωρειται ποιοτικο και με ερμηνειες.Με τους Βασιλιαδες και με μια ψιλοεπιτυχια στην επικαιροτητα δεν γινεστε ηθοποιος με ποιοτητα.Τα Τουρκικα βγαζουν παρα πολλα συναισθηματα και πολλα αλλα που εσεις σαφως και δεν μπορειτε να βγαλετε,εδω γελιο δεν μπορειτε να βγαλετε ως ηθοποιος ποσο μαλλον συναισθηματα!!!Και αυτη η μουσικουλα που λετε και αυτα τα σηριαλ εχουν επιτυχια και σε αλλες χωρες κ.Παλαιολογου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @3:57μμ Τουλάχιστον η Παλαιολόγου δεν κράζει στις σειρές της. Αν με τα ουρλιαχτά νομίζεις ότι βγαίνουν συναισθήματα, τότε τι να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 6:33 Τι δεν κάνει;;;; Προφανώς και δεν έχεις δει καθόλου Βασιλιάδες..μην μιλήσω για τους "μικρούς" ηθοποιούς..
    Όσο και αν δεν μας αρέσει τα τούρκικα δεν τα φτιάχνουν για εμάς...έχουν τεράστιο κοινό σε πολλές χώρες.είτε τα δούμε εμείς είτε όχι πολύ που τους νοιάζει..πόσο μάλλον τους ηθοποιούς που κάνουν διαφημίσεις και είναι τα πρώτα ονόματα στην ποιο αναπτυσσόμενη αγορά του κόσμου..τον μουσουλμανικό κόσμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Egw kserw oti h Palaiologou apo to 1997 kai pera sxedon kathe xrono einai stin tileorasi, kai malista polles apo aytes tis seires itan epityximenes... Den mporei h Palaiologou na einai atalanti kai na min to 'xei, opws yponoei o pio panw, diaforetika kaneis den tha tin epairne stis douleies tous... Egw prosopika pistevw oti einai arketa kali ithopoios, den lew h koryfaia, alla arketa sympathitiki stis ermineies tis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγνώμη αλλά η μουσική των σειρών είναι υπέροχη,μακάρι και στα δικά μας να γινόταν τέτοια δουλειά και να πρόσεχαν τη μουσική.Τώρα για το ότι δεν τις αρέσουν οι Τούρκοι ως ηθοποιοί εντάξει άποψή της και οι δικοί μας δεν είναι όλοι για βραβείο και στα δικά μας παίζουν πολλοί ατάλαντοι ή μοντέλα κλπ. Ό,τι γίνεται εδώ γίνεται σε όλες τις χώρες.Αλλά υπάρχουν και πολλοί καλοί ηθοποιοί κι ας μην το παραδέχεται.Για το ότι είναι παραμύθια εντάξει γνώμη της και είναι σεβαστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΛΔ αν της προτειναν να παιξει σε τουρκικη σειρα θα ελεγε οχι??? Αλλοιμονο θα χασουν τετοιο ταλεντο οι γειτονες. Σαν παραγωγες δεν εχουν καμια σχεση με τις δικες μας ειναι πολυ μπροστα σχεδον σε ολα. Στο θεμα των σεναριων ναι μοιαζουν με παραμυθακια οπως λεει εχουν πολλες ομοιοτητες μεταξυ τους αλλα εχουν αλλα στοιχεια που καλυπτουν σε μεγαλο βαθμο τις σεναριακες αδυναμιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α ΚΑΛΑ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΗ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΕΙΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ta tourkika sirial basizontai poly sto ithos pou diadethei o kathenas mas, xoris na kyriarxei h saxla... Isws ayto na kalyptei tis senariakes adynamies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έλεος...δηλαδή εσάς δε σας χαλάει που ακούμε τούρκικα όλη μέρα στην τηλεόραση; Δεν καταλαβαίνω τον φανατισμό κάποιων από εσάς με τα κανάλια που τα στηρίζετε ότι και να παίξουν....αρκεί να είναι το κανάλι σας (που ούτε συμμετοχή στα κέρδη έχετε...αλλά και με όλες αυτές τις εύκολες λύσεις που μας σερβίρουν μας προσβάλουν όλους μας.)

    Δεν είμαι πολέμιος των τούρκικων, είμαι πολέμιος της υπερβολής με την οποία μας τα σερβίρουν. Το ίδιο θα με ενοχλούσαν και τα Μεξικάνικα, και τα Ουρουγουνέζικα και οποιαδήποτε άλλα, τα οποία δεν έπαιξαν τόσο έντονα όλα μαζί...και ούτε έπαιζαν κατά κόρον στην primetime. Λίγη συνειδητοποίηση της κατάστασης δεν θα έβλαπτε...και λίγη απλή κρίση! Εάν θέλετε να νιώθετε πρόβατα, αφήστε τους να σας συμπεριφέρονται σαν πρόβατα λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. As mi vlepei tourkika. Emas mas aresoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΤΕ δεν ηταν καθε χρονο η Παλαιολογου στην τηλεοραση και αν ηταν,ηταν γιατι ο Ρηγας την επαιρνε και κατι αλλοι χαζοσεναριογραφοι δεν εννοω το Ρηγα.Και η μουσικη των σειρων αυτων ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ τωρα αν η Κοκκινου της αρεσει περισσοτερο στη μουσικη που επαιζαν οι αταιριαστοι τοτε τι να πω.Φαινεται ποση ποιοτητα εχει.Δεν θυμαμαι η Κοκκινου ή η Γαρμπη πρεπει να ηταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα αμερικανικα δεν σας ενοχλουν τοσα χρονια κανεις σας δεν διαμαρτυρηθηκε για αυτα μονο τα Τουρκικα σας πειραζουν ολους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κι ο παλιος ελληνικος κινηματογραφος που τον βλεπουμε ακομα φανατικα παραμυθι και μουσικουλα ηταν.Οσο για τα δηθεν ελληνικα ολες οι επιτυχιες των τελευταιων χρονων μεταφορες ξενων ειναι(ευτυχισμενοι μαζι,ζωη της αλλης,βασιλιαδες,κλινικη περιπτωση κλπ).Οι παραγωγες των Τουρκων οσο κι αν μας χαλαει ειναι πολυ ανωτερες απο τις ελληνικες απο θεμα μουσικης,σκηνοθεσιας και υποκριτικης.Ας ριξει μια ματια στα βιογραφικα των ηθοποιων που παιζουν ακομα και τους δευτερους ρολους η κυρια Παλαιολογου να δει την καριερα τους στο θεατρο και μετα να μιλησει.Τα σεναρια τους μπορει να ειναι καπως απλοικα αλλα προβαλλουν αρχες διαχρονικες που παντα αγγιζουν τον θεατη οπως της φιλιας και της οικογενειας και φυσικα το αλατοπιπερο ενος μοιραιου ερωτα που απο την εποχη του Σαιξπηρ το βλεπεις και ποτε δεν το βαριεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !