UPDATE-Τηλεκαρφώματα «5» - Η Αντι-Μέρκελ εβδομάδα – Καλλιστεία 2012 – Τηλεκύβος και ΕΣΡ

4
Παρασκευή σήμερα και πριν ξεκινήσετε να ετοιμάζεστε για τη βραδινή σας έξοδο ρίξτε μια ματιά στα πικάντικα Τηλεκαρφώματα αυτής της εβδομάδας! 


Επεισοδιακή εβδομάδα μετά την άφιξη της Άνγκελα Μέρκελ. Το κέντρο της Αθήνας παρέλυσε, η κυκλοφορία σταμάτησε και μετατράπηκε σε απόρθητο φρούριο. Παρ'όλα αυτά οι πορείες διαμαρτυρίας  δεν έλειψαν και μάλιστα σε όλη την επικράτεια (ευτυχώς χωρίς έκτροπα). Η παγωμάρα στο πρόσωπό της ίδια, το σακάκι που φορούσε το ίδιο (το φορούσε και στον αγώνα Γερμανία-Ελλάδα στο Euro 2012), αυτά που δήλωσε μία από τα ίδια! Η καλύτερη ατάκα για την καγκελάριο ειπώθηκε από τον καυστικό Γιώργο Τράγκα σε συνέντευξή του στη Bild "Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους Γερμανούς, αλλά έχω ένα πρόβλημα με την Άνγκελα Μέρκελ. Συμπεριφέρεται σαν δεύτερος Χίτλερ, με μεθόδους δικτάτορα. Εμείς οι Έλληνες να γίνουμε μικροί και η Γερμανία να μεγαλώνει".

Ευτυχώς μέσα σ’ όλα έχουμε κι ένα ευχάριστο. Θα γίνουν φέτος τα καλλιστεία Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς, Μις Γιανγκ 2012! Τα καλλιστεία θα προβληθούν φέτος διαδικτυακά (μέσω του TLIFE) στις 14 Νοεμβρίου και πραγματικά είχαμε τρελή αγωνία και στεναχώρια για το τι θα γίνει τελικά. Κι άντε και πας στα καλλιστεία και βγαίνεις και Σταρ Ελλάς, τι νομίζεις ότι θα κάνεις μετά? Η μόδα ψυχορραγεί, οι πίστες έχουν πεθάνει, όσο για την τηλεόραση της ετοιμάζουμε ήδη τα 40! Αν θέλεις οπωσδήποτε να πας, μήπως να προτιμήσεις τα Τουρκικά καλλιστεία? Λέμε τώρα..

UPDATE
Καλά αυτό το παιχνίδι του ΑΝΤ1, «Τηλεκύβος», που προβάλλεται τις πρώτες πρωινές ώρες, εχει πάρει ένα σωρό πρόστιμα το τελευταίο διάστημα από το ΕΣΡ και ακόμα συνεχίζεται..
Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι ότι για να αψηφά τα πρόστιμα ο ΑΝΤ1, φανταστείτε τι κέρδη αποκομίζει και μάλιστα με μηδενικό budget! Για να μη σχολιάσουμε και το "λέγειν" της παρουσιάστριας...


Σας αποχαιρετώ και σήμερα. Καλό απόγευμα και καλό Σαββατοκύριακο. Σύντομα και πάλι μαζί με περισσότερα Τηλεκαρφώματα!

effiek33@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Me to "Boing" tou ALPHA pou einai akribws h idia ekpompi kai kanoun akribws tis idies apates, giati to ESR den asxoleitai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα αυτο με το τηλεκυβος ειναι εδω κ καποια χρονια πασιφανες οτι ειναι στημενο.Και λεω χρονια,γιατι αυτο,πριν απο τον Αντ-1 μεταδιδοταν και στο Sport tv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλό το άρθρο σου! Αυτά τα παιχνίδια πως γίνετε να προβάλλονται από την Γερμανία; Δε το καταλαβαίνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. na kanw mia erwtisi kai opoios xerei na mou apantisei...twra pou teleiwnei i asi o ant1 skeftetai na entaxei sto programma tou kapoio allo tourkiko kai an nai mipos i epilogi auti ginei gia thn zwni 6-8?? Akoma i zwni 10-11 to vradu den mporei na meinei me ena greus pou fernei apogoiteutika noumera, uparxei mipos kapoia skepsi gia to ti tha mpei ekeini thn wra?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !