Τηλε-κοντρόλ (4/10/12):Αποκλειστικά θέματα με στόχαστρο τις πρεμιέρες...

9
Πέμπτη σήμερα, κι άλλο ένα Τηλεκοντρόλ είναι εδώ .Στο σημερινό μας στόχαστρο: Πολλά αποκλειστικά μας θέματα- «;ΈκοψΑΝ»  την Ελεονώρα απο site -Οι πρεμιέρες σε ANT1-ALPHA- Ποιοι θα παρουσιάζουν το Impractical Jokers;-Θα βγει το Master Chef;- Κράτα Γερά σε γυρίσματα;- Ξεπαγώνει σειρά στο MEGA; -Κάτι Ψήνεται σε πολύ χαμηλή φωτιά -Τι τρέχει με το The biggest game show in the world;- Δέστε μου τα ματιά-Τατιάνα Στεφανίδου...


«ΈκοψΑΝ» άρον άρον την Ελεονώρα Μελέτη απο site
Από την μία μέρα στην άλλη εξαφανίστηκε η Ελεονώρα Μελέτη από το Queen.gr .Αφορμή στάθηκαν δύο mail παραπόνων στην διεύθυνση του Queen.gr, πως πολλά από τα editorials της Ελεονώρας Μελέτη τα είχαν ξαναδιαβάσει πριν από λίγο ή και περισσότερο καιρό. Οι υπεύθυνοι του portal ψάχνοντας ανακάλυψαν ότι είχαν απόλυτο δίκιο καθως διαπίστωσαν πως υπήρχαν κείμενα της Ελεονώρας δημοσιευμένα με διαφορετικούς τίτλους όχι μόνο μία ή δύο φορές αλλά ακόμα και τρεις φορές! 



Με το Καλημέρα σας... σαρωτικά νουμερα
Πρεμιέρα έκανε την Δευτέρα το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης. Για άλλη μια χρονιά είπε το Καλημέρα Ελλάδα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Αλήθεια αφού έκοψαν το ψυχαγωγικό κομμάτι γιατί δεν γύρισαν πάλι τον τίτλο τις εκπομπής σε Καλημέρα Ελλάδα; Ρωτώ εγώ τώρα και η απάντηση που μου έρχεται είναι πως ο Αντ1 με τον τίτλο Πρωινό ΑΝΤ1 θέλει να προσαρμόζει την συγκεκριμένη ζώνη ανάλογα τις τηλεοπτικές συνθήκες που θα επικρατεί… Αν δεν καταλάβατε καλά θέλουν να μας πουν ότι δεν έκοψαν την ψυχαγωγία μια και καλή.., ακόμα υπάρχουν σκέψεις….
Η εκπομπή σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης αν και θα ήθελα ρε παιδιά κάποια μικρή αλλαγή, έστω στα γραφικά… Τα ίδια γραφικά συνεχόμενα από πέρσι? Έλεος…

Ελένη, εκεί που πας κοιτά να είσαι ευτυχισμένοι...
Δεν πάει βέβαια κάπου μακριά η Ελένη, στα σπίτια μας μέσω του Alpha θα είναι και φέτος . Αλλαγές δεν είδαμε, ούτε καν στο studio (πέρα από την κουζίνα). Είδαμε όμως αλλαγές στο πάνελ. Ίσως είναι η μοναδική χρονιά μετά από χρονιά, που μου άρεσε η Ελένη.. Όσο και να πεις, το πάνελ σου δίνει άλλο αέρα ρε αδερφέ… και η Ζαριφη ειδικά ταιριάζει ταμάμ στην Ελένη. Μην σε δω Ζαρίφη να πηγαίνεις ΑΝΤ1(χωρίς την Ελένη)….Έλεος ποια, άραξε.


(Αποκλειστικές πληροφορίες) Κρατάτε γερά παιδιά γιατί ο Λιανός μπαίνει σε γυρίσματα. 
Ναι καλά ακούσατε, το τηλεπαιχνίδι "Κράτα Γερά" σε 15 ημέρες από τώρα ξεκινά γυρίσματα. Ίσως είναι το μοναδικό πρόγραμμα που ξεκινά γυρίσματα και θα βγει 100% στο Β μισό…Τι είναι το Κράτα Γερά;Επώνυμοι και ανώνυμοι παίκτες κάνουν επίδειξη γνώσεων, ενώ παράλληλα προχωρούν σε μεγάλες αποκαλύψεις. Οι συμμετέχοντες καλούνται να απαντήσουν σε διάφορες ερωτήσεις ενώ βρίσκονται πάνω σε ένα τρενάκι του φόβου που θα γυρίζεται στο ALLOU FUN PARK και θα τρέχει με ταχύτητα.

Παράξενη αλλαγή στο «Impractical Jokers»...
Μιας και είμαι στον Λιανό, δεν ξέρω αν το προσέξατε (εγώ το πρόσεξα). Πρόσφατα ο παρουσιαστής είχε την φωνή του για ένα τρέιλερ άλλου τηλεπαιχνιδιού στον ΑΝΤ1, το «Impractical Jokers». Το τρέιλερ όμως έχει ήδη αλλάξει, και η φωνή που βγαίνει είναι γυναικεία, γιατί άραγε;;Πάντως η μόνη αλλαγή (πέρα από την εκφώνηση)που έγινε στο τρέιλερ είναι για να δώσει και κάποια τηλέφωνα.
Δείτε τα 2 Video


Ποιοι θα παρουσιάζουν το  «Impractical Jokers» ; (Αποκλειστικές πληροφορίες)
Μιας και είμαι στο «Impractical Jokers» θα το πω μια και τελευταία φορά. Ούτε κανένας Ποουμπουρας θα είναι ούτε κανένας Βλάχος, ούτε κανένας Φερεντινος στην παρουσίαση του παιχνιδιού με τις φάρσες στον δρόμο. Μια παρέα φίλων θα είναι οι παρουσιαστές του (άγνωστοι στο κοινό) .Μην ακούτε τα ονόματα που σκαρφίζονται.. διάφοροι.


(Αποκλειστικές πληροφορίες) Ξεπαγώνει σειρά στο MEGA;
Αν και πρόσφατο δημοσίευμα θέλει το Mega να ξεπαγώνει την σειρά «Είναι μακριά ακόμα μπαμπά Στρουμφ», το σενάριο της οποίας υπογράφει ο Πάνος Χριστόπουλος κάτι τέτοιο σύμφωνα με πληροφορίες του TvNea δεν ισχύει. Ο τηλεοπτικός σταθμός έχει στόχο να βγάλει μια μόνο νέα σειρά (εάν βεβαία πάνε καλά τα πράγματα) η οποία σειρά δεν είναι αυτή.
Η σειρά για την οποία προορίζουν να δώσουν πράσινο φως είναι ένα ισπανικό σενάριο .
Η σειρά θα γίνει διασκευή για 13 επεισόδια.

Κάτι Ψήνεται σε πολύ χαμηλή φωτιά
Μέτριες επιδώσεις για το Κάτι Ψήνεται που μάλλον ψήθηκα σε πολύ χαμηλή φωτιά(τηλεθέαση).
Η αλήθεια είναι με τόσο μεγάλη επικαιρότητα ποιος θα καθίσει να δει ξαναζεσταμένο πρόγραμμα….



Θα βγει το Master Chef; (Αποκλειστικές πληροφορίες)
Κανονικά θα βγει ο δεύτερος κύκλο του Master Chef όπως διαρρέουν άνθρωποι του τηλεοπτικού σταθμού Mega.Αν κι ακόμα υπάρχουν κάποια ζητήματα στην εταιρεία παραγωγής . Πάντως τα 40 νταρια που κάνει η επανάληψη του Μπέζου δύσκολα θα τα κάνει το ριαλιτι…. Για να δούμε…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Οι Γάλλοι δεν έχουν δώσει  υλικό  για το τηλεπαιχνίδι "The biggest game show in the world"; 
Αν και διάφορα δημοσιεύματα θέλουν τους Γάλλους να μην δίνουν υλικό για το τηλεπαιχνίδι "The biggest game show in the world" που θα παρουσιάζει η Νάντια Μπουλέ τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. To TvNea σε επικοινωνία που είχε με στέλεχος του καναλιού, διαψεύδει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, λέγοντας πως το μόνο θέμα που υπάρχει σχετικά με αυτή την εκπομπή είναι η πίεση τους για να δοθούν τα χρήματα στην ώρας τους, μιας και το κλίμα που υπάρχει για την χώρα μας ,τους κάνουν λίγο καχύποπτους. Πάντως το κανάλι έχει υλικό στα χέρια του.


 Δέστε μου τα ματιά να μην το ξαναδώ….
Αρχίζω να πλήττω με αυτό το Δέστε τους. Η εκπομπή αν και περίμενε το περιβόητο Lead in για να πάρει μπρος… τελικά τζίφος. Τα νούμερα βέβαια στο νεανικό κοινό δεν τα λες άσχημα, αλλά απλά ικανοποιητικά και καμιά σχέση με την περασμένη χρονιά. Βλέπετε αυτοί που επαναπαύτηκαν στα μεγάλα νούμερα, φέτος την πάτησαν…


Ανανεωμένη Τατι..
Από την άλλη συνεχίζει η Τατιανα στα πολύ καλά νούμερα και στο σύνολο και στο νεανικό. Η εκπομπή βεβαία θυμίζει περισσότερο Αξίζει να το δεις (εποχής ΑΝΤ1 δηλαδή).
Τατι συνέχισε έτσι…
Αν και η Νικολουλη θα βγει φέτος ,No problem…

Αν κι έχω να πω πολλά ακόμα σήμερα, κλείνω εδώ. Αλήθεια σας λεω σε μερικά θέματα προσπάθησα να συγκρατηθώ . Όχι παιδιά δεν θα κλάψω όπως άλλοι (ακόμα και στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής). Τα λέμε την επόμενη Πέμπτη (εύχομαι… και μερικοί απεύχονται..)

Για σχόλια παρατηρήσεις,
προτάσεις η οτιδήποτε άλλο στο email μου tvnea@hotmail.com
 ΓιώργοςΠ.


ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ MEDIA,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ TVNEA,MAΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ SHOWBIZ!ΚΑΝΕ LIKE ΕΔΩ 

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ωραια στηλη!Ευγε!
    Μια παρατηρηση μονο..
    Πως ειναι δυνατον τα νεανικα του δεστε τους να χαρακτηριζονται μετρια και της Τατιανας που ειναι πιο χαμηλα απο το Δεστε τους να χαρακτηριζονται πολυ καλα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χορταστικο και το σημερινο τηλεκοντρολ, η καλυτερη στηλη του Tvnea μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. h tati re file xthes ekane xamhlotera noumera sta enanika, oi deste tous xtupousan 30ntaria+ persi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6:08 μ.μ.
    Η Τατιάνα φέτος πάει πολυ καλύτερα απο την περασμένη χρονιά.Μην ξεχναμε και το συνολο παιδια... Εκει βλέπουμε τι ειδαν ολοι οι τηλεθεατες, οχι μονο μια συγκεκριμένη μερίδα ανθρωπων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ "Impractical Jokers" ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ki egw hthela na dw allages esto kai mikres toso se elenh oso kai ston papadakh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 6:13 μ.μ.
    τωρα το ειπες σωστα!Αυτο το δεχομαι!Παρολ'αυτα τα νεανικα της Τατιανας παραμενουν μετρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. To oti kanei 40aria o mpezos den simenei oti 8a prepei to mega na vgalei olo ton xeimona me epanalipseis.Mporoun na valoun to eftixismenoi mazi stis 23:00 meta to master chef.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. To Eytyxismenoi Mazi se kana mina teleionei kai mexri na arxisei to Master Chef, tha 'xei teleiosei (etsi opws to kovw, an thymythoume to pote ekanan premiera perysi ta programmata tou MEGA)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !