Τηλεκαρφώματα «4» - Ωραία μας μπήκε ο Οκτώβρης!

4
Η τηλεοπτική σαιζόν έχει ξεκινήσει για τα καλά, αν και το καλοκαίρι ακόμα συνεχίζεται και τα «Τηλεκαρφώματα» δε θα μπορούσαν να μη σχολιάσουν τη νέα πραγματικότητα που επικρατεί στις οθόνες μας και αυτή την Παρασκευή.
Ο Οκτώβρης είναι εδώ και οι τηλεοπτικές ενάρξεις συνεχίζονται. Πρεμιέρα λοιπόν είχαμε για το «Μες στην καλή χαρά» το περασμένο Σαββατοκύριακο και τη νέα ομάδα της Ναταλίας Γερμανού. Αρκετά καλή έναρξη, με το γνωστό χιούμορ της παρουσιάστριας σε συνδυασμό με το φίλο της Θέμη Γεωργαντά και φυσικά το δυναμικό come back του ατακαδόρου Παύλου Σταματόπουλου. Τα νέα πρόσωπα (Αραβανή-Χατζηδάκης) δροσερά μεν, λίγο αμήχανα δε, προς το παρόν. Βέβαια δεν έλειψαν οι μπηχτές της Ναταλίας τύπου  “Lost” γι’ αυτούς που κατάφεραν να επιβιώσουν στην εκπομπή.



Πρεμιέρα είχαμε και για την πολυαναμενόμενη εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη που βρίσκεται απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη. Η Ελένη, φανερά ανανεωμένη και αδυνατισμένη, ξεκίνησε δυναμικά, αν και η εκπομπή κινείται στο ίδιο στυλ με πέρσι χωρίς πολλές αλλαγές, με τη μόνη διαφορά την επιστροφή της Κατερίνας Ζαρίφη που κάνει την Ελένη αλλά και το κοινό να λύνονται στα γέλια με τις ατάκες της. Τελικά εκεί στον Alpha οι εκπομπές «σώθηκαν» με τις επιστροφές των άσωτων υιών!




Τελευταία πρεμιέρα για σήμερα, η χθεσινοβραδινή έναρξη της Βίκυς Χατζηβασιλείου και του «Πάμε Πακέτο». Η Βίκυ μας αποκάλυψε για ακόμη μια φορά το γυμνασμένο της κορμί (τζάμπα τόσο beach volley όλο το καλοκαίρι;) και με ύφος δικαστίνας (θυμήθηκε τη νομική) επέπληξε τη μάνα που εγκατέλειψε τα παιδιά της. Στο δεύτερο μισό της εκπομπής, της βγήκε ο παλιός καλός της εαυτός και έκλαψε με μαύρο δάκρυ από συγκίνηση!




Τέλος, να ευχηθούμε για ακόμη μια φορά στην αγαπημένη Νανά Καραγιάννη να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει σύντομα στην οικογένειά της υγιής και δυνατή. Μακάρι αυτή της η περιπέτεια να γίνει κακό παράδειγμα για τα νέα κορίτσια, ώστε να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά νευρικής ανορεξίας. Παράλληλα, να πούμε ένα μπράβο στην διάσημη Christina Aguilera, που όταν της ζητήθηκε από το μάνατζέρ της και τη δισκογραφική της εταιρία να χάσει κάποια κιλά που πήρε, εκείνη απάντησε “Δουλεύετε με ένα χοντρό κορίτσι. Συνειδητοποιήστε το και ξεπεράστε το. Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν τους ανήκω και ότι πρόκειται για το δικό μου σώμα”.

Σας χαιρετώ και σήμερα και ανυπομονώ για το επόμενο ραντεβού μας. Έως τότε να περνάτε καλά και να είστε αισιόδοξοι!
  

effiek33@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. polu kalh h sthlh sou gia allh mia fora, sunexise etsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα ποσο απυθμενα γλυφτης πρεπει να εισαι για να λες οτι ο Σταματοπουλος ειναι ατακαδορος! Ουτε η Κοκκινου δεν θα εκανε τετοια σχολια.
    Ντροπη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το χιούμορ φίλε μου είναι υποκειμενικό. Δεν έχω την απαίτηση να συμφωνήσεις μαζί μου αλλά από κει και πέρα γιατί τόση άρνηση? Δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον Παύλο Σταματόπουλο ούτε μ' ενδιαφέρει να τον γνωρίσω. Ας μη λέγονται πράγματα που δεν ισχύουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !