ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:Ο ΑΝΤ1 κάνει την ανατροπή στις σειρές- Πρεμιέρα σειρας...

36
Ανατροπή στα τηλεοπτικά δρώμενα θέλει να κάνει ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 και όπως δείχνουν τα πράγματα θα τα καταφέρει. Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν το TvNea ο σταθμός όπως σας είπαμε αποκλειστικά εδω στο TvNea θέλει να βγάλει
την σειρά το Αμάρτημα της μητρός μου (που ξεκίνα σήμερα στις 00:00 σε επανάληψη) τον Δεκέμβριο(αν και γνωστό τηλεπεριοδικο επιμένει σε άλλη ημερομηνία , Ιανουάριο συγκεκριμένα). Η ανατροπή όμως δεν είναι αυτή. Πληροφορίες θέλουν την σειρά να βγαίνει ακόμα πιο νωρίτερα. Συγκεκριμένα θέλει την σειρά να κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 14 Νοέμβριου στις 22:00. Ναι , πολύ καλά διαβάσατε θα δούμε τελικά ελληνική σειρά και στο Α μισό.
Για να προσγειωθούμε όμως λίγο,ακόμα δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση, μιας και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TvNea την Πέμπτη θα έχουμε την τελική απόφαση του ΑΝΤ1, που όπως όλα δείχνουν θα βγει 14/11. Σύντομα περισσότερα....

Δημοσίευση σχολίου

36Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. είπα και εγώ μήπως ξανασκέφτηκαν να βγάλουν και καμιά άλλη σειρά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  2. Ξέρουν κάποια περιοδικά να κάνουν τελικά τούμπες.... Από εκεί που έβγαλαν μέχρι και ανάρτηση διαψεύσεις στο TvNea επιμένοντας ότι η σειρά δεν θα κάνει νωρίτερα πρεμιέρα από τον Ιανουάριο σήμερα τα γυρίζουν. Πάλι καλά αυτή την φορά έκαναν ρεπορτάζ...

    Ευτυχώς για εμάς, άλλη μια φορά δικαιωθήκαμε.Και δυστυχώς για αυτους,άλλη μια φόρα εκτέθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδη θα μετακινηθει ο ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ στις 10 ή θα παιζει ΑΜΑΡΤΗΜΑ μετα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. THA MAS TRELANEI TO MEGA?MOLIS EDEIXE DIAFHMISH OI BASILIADES APO THN ARXH,APO DEFTERA 5/11 STIS 21.15!!!!!KAI H SILA??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους ο ΑΝΤ1 έκανε μια σωστή κίνηση! Θα σκίσει σε νούμερα πιστεύω! Τα σπάει η σειρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9:28 μ.μ.

    AAA πολύ εξυπνο. Ο Σουλειμα θα κανει 40νταρια.... Υπάρχει μια αρρωστια μαλλον στα καναλια. Πέρασε στον ΑΝΤ1 την κολλησε τωρα το Mega...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ποιο θα παιζει στις 10??το αμαρτημα?? απαντηστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Αμάρτημα ναι.. αλλα καλυτερα να τα πουμε απο Πέμπτη,μην εχουμε καμια ανατροπη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9:28 μ.μ.
    H SILA λΟΓΙΚΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΑΕΙ ΝΤΕΦΑΚΤΟ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ(ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΤΡΕΙΛΕΡ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ας μην προδικάζουμε τίποτα,το ποιος θα σκίσει και ποιος όχι.Εξάλλου ανάγκη αυτή τη στιγμή στην prime δεν έχουν Mega-Alpha-Star.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ πιστεύω ότι η καλύτερη ώρα για το αμάρτημα είναι στις έντεκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βασικα στην επαναληψη οι Βασιλιαδες δεν εκαναν καλα νουμερα...Ειναι μεγαλο λάθος του Mega αυτο. Οι Βασιλιαδες δεν ειναι Ευτυχισμενοι μαζί. Ασε δε που ειναι καπως αυτο την ωρα που το Mega παγωνει την σειρα για τον Νοεμβριο του 2013 και δεν εχει παρει φράγο κανεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Pane na kanoun pali to idio lathos me tin Tetarti... Oxi re paidia imera Champions League kainoyria epeisodia seiras... Kalytera mia alli mera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 9:51 μ.μ.polu swstos to ksexasa auto, alla den uparxei kani kanena allo keno kai mhn ksexname oti tha einai h monadikh eklklhnikh seira sthn prime time

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Darwin με ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ-ΑΡΒΥΛΑ-ΘΕΜΟ το prime time ANT1 στεκει μια χαρα και με σχετικα χαμηλο κοστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είναι καλή ημέρα η Τετάρτη στις 22.00. Το Champ.L δεν προβάλλεται συχνά & δεν είναι καμία από τις 3 δυνατές ημέρες του Alpha.Πάντως μην απορήσετε αν δείτε τα εναπομείναντα επεισόδια της Σιλά στις 22.00.
    -Εχεις δίκιο Γιώργο για τις επαναλήψεις,ήταν όμως την περίοδο που προβάλλοταν η σειρά,η οποία έχει λείψει ΠΟΛΥ στον κόσμο.Θεωρώ δεδομένη την πρωτιά στο 15-44,αν και μου φαίνεται περίεργη κίνηση-λίγο καιρό πριν το φινάλε-να μεταφερθεί η Σιλά,όταν στις 21.00 σημειώνει τόσο υψηλά νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δηλαδη το ΜΕΓΚΑ κοβει επαναληψεις Μπεζου για να βαλει επαναληψεις ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ?Περιεργη κινηση και καπως αψυχολογιτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν θεωρω δεδομενη την πρωτια για τους Βασιλιαδες, ισα ισα νομιζω πως το Mega κανει ενα δωρο στον ΑΝΤ1. Το κοινο που βλεπει την Σιλα δεν θα δει τους Βασιλιαδες.
    Δεν μπορω να καταλαβω αυτη την αλλαγη του MEGA.

    9:51 μ.μ.
    Δεν υπαρχουν και πολλες κενες ημερες. Κι ο Κωστοπουλος μαλλον θα παρει πρασινο φως για Πεμπτη -Παρασκευη στις 23:00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλε 9.58 ο Θέμος δεν προβάλλεται στην prime.Μέχρι στιγμής ο Ant1 είναι 3ο κανάλι στην prime, αγκομαχώντας να μην είναι 4ο στο 15-44 (που επιμένει πως κοιτά μόνο).
    Με Αρβύλα-Dwts θα ανέβει σημαντικά. Εαν το κανάλι δεν είχε ποσοστά 13% στη ζώνη 18.00-24.00 δεν θα έβαζε Λιανό (που και αυτός όπως αποκλειστικά σας ενημερώσαμε παίζει να παίξει νωρίτερα) και Αμάρτημα επειγόντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ε οχι και ψηλα νουμερα η ΣΙΛΑ που ειναι κατω του 20 τα νεανικα στα περισσοτερα τεταρτα...Ο ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ δεν χανει την πρωτια στις 9 στο 15-44.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΑΝΤ1 ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΡΒΥΛΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ 2 ΚΑΝΑΛΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΙΜΕ ΤΙΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μην το ψαχνετε, ο Κανακης θα ανεβασει τον ΑΝΤ1 ισως και πρωτο στα νεανικα απο Δευτερα εως Τεταρτη (εκτος απο οσες Τριτες εχει Λαζοπουλο). Ο Κωστοπουλος δεν θα παιζει 23.00 αλλα μεσανυχτα Πεμπτης-Παρασκευης. Μην ξεχναμε πως τωρα ξεκινα η σεζον και μεχρι τωρα η διαφημιση ηταν χαμηλα στα καναλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΙ ΤΡΙΤΡΕS O ANT1 THA EXEI RADIO ARBULA KAI THEMO THN TRITH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ti teleia nea einai auta. Mou aresie polu to Amarthma, paidia eseis pou den to eidate deite to shmera pou kskeina pali

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Oi dynates meres tou ALPHA einai Triti, Pempti, Paraskeui... Tou MEGA oles idies... O ANT1 mporei na topothetisei sto prime time tis Deyteras to Amartima, xoris na exei apoleies simantikes apo tous antipalous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Edw prokeiptei ki allo ena thema... Oi epanalipseis tou Amartimatos den tha mporoun na exoyn oloklirothei mexri tis 14/11, dioti h epanalipsi tou 9ou kai teleutaiou epeisodioy toy 1oy kykloy tha paiksei tin idia mera ta mesanyxta (efoson Deyteres-Trites tha exei Themo)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 10.47 αυτο ειναι το λιγοτερο..Μπορει να παιξει επαναληψεις και καποια Σ/Κ. Το θεμα ειναι τί μερα/ωρα θα παιζουν τα ΝΕΑ επεισοδια. Τα παλια λιγο πολυ τα εχουν δει αυτοι ποι ηθελαν να τα δουν αφου εχουν παιξει επαναληψεις αρκετα περσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τα απογευματα στις 18.00 ο ΑΝΤ1 θα μπορουσε να αγορασει Τουρκικο χαμηλου κοστους τυπου ΣΤΑΡΦΙΣ για να παιζει από 26 Νομεβριου που θα τελειωσει ο ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ του ΜΕΓΚΑ, ωστε να κανουν μαζι πρεμιερα τα νεα Τουρκικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Απορω ο ΑΝΤ1 πώς δεν δοκιμαζει τα απογευματα να παιξει κατι αλλο σε επαναληψη αφου το ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΟΥ δεν τραβαει. Ακομη κ επαναληψεις του ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ θα μπορουσε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δευτέρα να βάλουν το Αμάρτημα... νομίζω ότι θα τα πάει καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Pisteuw pws to mega kanei tromero lathos pou vgazei thn sila apo thn wra kai etsi tha eunoithei idiaitera o souleiman pou idi exei tromeri fora. To amartima ths mhtros mou vasika i deutera i tetarth stis 10 to vradu prepei na paizei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. φιλε η λογικη ειναι σωστη η σιλα εχει δυναμικη για σαρανταρια;)το απογευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ που τελειωνει σε 3 εβδομαδες θα παιζει στις 17.00?και μολις τελειωσει, νεο τουρκικο ή επαναληψεις ελληνικων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καθημερινα σιριαλ τυπου ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ειναι μιας χρησης. Στις επαναληψεις δεν τραβανε πανω απο 20%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !