Μόνο στο Tvnea:2 Τούρκικα στην απογευματινή ζώνη του Ant1?

Χρηστος Γ
5
Ο Οκτώβριος είναι-ουσιαστικά-ο μήνας έναρξης της φετινής σεζόν.Ας ρίξουμε μια ματιά στις εκκρεμότητες Mega-Ant1-Alpha- για το Α' μισό της χρονιάς.
Mega:Oι αποφάσεις πάρθηκαν,μένει να αποφασιστεί αν η ωριαία εκπομπή της
Μαρίας Σαράφογλου θα ξεκινήσει μετά το Νοέμβριο.Οι αποκλειστικές πληροφορίες του tvnea μιλούν για τοποθέτηση στη ζώνη 17.00-18.00.Το υπόλοιπο πρόγραμμα,από τις 07.00-21.00 θα είναι ίδιο με της περσινής σεζόν.Την πρωτιά του slot 21.00-23.00 θα διεκδικήσουν Sila-MC.Συζητείται η προβολή ενός (από τα 6 εβδομαδιαία) επεισοδίου του MC κάθε Κυριακή στις 21.00.Συνεχίζουν κανονικά Ανατροπή-Ερευνα-Πρωταγωνιστές.Η 'Εμπόλεμη ζώνη' θα προβάλλεται κάθε μήνα,μειώνοντας δραματικά τον αριθμό επεισοδίων.
Αnt1:Μάχη δίνεται για την προβολή της πρωινής ζώνης,έστω μέχρι τις 12.00.Εαν δε συνεχίσει το 'Starfish' 12.00-13.00,θα προβάλλεται επανάληψη των τούρκικων σειρών.(11.00-13.00 ή 12.00-13.00).Κανονικά συνεχίζει το Fthistv,που θα έχει μια...essence Dwts Daily,ιδιαίτερα αν η πρωινή ζώνη ολοκληρώνεται στις 11.00.
***Εξετάζεται η μετακόμιση του 'Σουλειμάν' στην απογευματινή ζώνη,με στόχο την ενίσχυση του δελτίου.Πιθανή,είναι και η μεταφορά του Starfish στη ζώνη 18.00-19.00.Οι φήμες περί αγοράς δικαιωμάτων-3ου ταυτόχρονα-τούρκικου σήριαλ,εκτός των Ασι- Σουλειμάν,δεν ισχύουν, 100%.Η Αsi θα συνεχίσει να προβάλλεται στις 22.00,ενώ τα real-life προγράμματα θα τοποθετηθούν στις 21.00,όπου θα είναι ευκολότερη η 'αλίευση' νεανικού κοινού απέναντι στη Sila.
Αlpha:H μοναδική-πιθανή-αλλαγή της daytime είναι η επιμήκυνση του μεσημβρινού δελτίου του καναλιού,& μετατροπή του σε μαγκαζίνο ενημέρωσης (12.00-13.00).Αγνωστη, παραμένει η ημέρα προβολής της εκπομπής της Αννίτας Πάνια.Η Αγγελική Νικολούλη 'κλείδωσε' στη 'δική' της ημέρα Παρασκευή,μετά την επανάληψη του Λάκη.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μιας και ο λόγος για το fthis tv, κάνει μπαμ ήδη ότι υπάρχει η τάση να προωθηθεί το dancing μέσω της εκπομπής και φαντάζομαι ότι όντως θα θυμίζει κάτι από το daily.Να ρωτήσω κάτι άλλο:Για το νέο τηλεπαιχνίδι στο allou ισχύει το όνομα του Λιανού για την παρουσίαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν νομίζω. Πάντως ο Λιανός έχει κάνει ενα τρειλερ στον ΑΝΤ1
    Δειτε εδώ http://www.youtube.com/watch?v=h1iF-zs3g-4&feature=plcp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και οσον αφορα το galileo που εκανε καλα νουμερα οταν δεν ειχε σοβαρους αντιπαλους ισχυει οτι θα συνεχισει στην απογευματινη ζωνη;Επισης,θα συνεχισει το με το δεξι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως πάντα, ο Darwin έχει super αποκλειστικά!Έχω να σου κάνω μια ερώτηση!Τι εννοείς με αυτό: "Οι φήμες περί αγοράς δικαιωμάτων-3ου ταυτόχρονα-τούρκικου σήριαλ,εκτός των Ασι- Σουλειμάν,δεν ισχύουν, 100%."?Ο ΑΝΤ1, εκτός από αυτά τα σήριαλ, έχει και το «Starfish»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 7:56 μ.μ.
    Ο Λιανος θα κανει το σπικαζ στο παιχνιδι της μπουλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !