Κόβεται το Starfish!

7
Συνεχίζεται η γνωστή τακτική του Ant1,που αλλάζει τα προγράμματα του σαν τα πουκάμισα.Ειδικά,φέτος το καλοκαίρι οι αλλαγές έδιναν και έπαιρναν,Το the secret life of the American teenager και το Project Runway κόπηκαν εντελώς απότομα και δικαιολογημένα,αφού τα νούμερα ήταν αρκετά χαμηλά..Το φίλα το βάτραχο σου(από το απόγευμα) σταμάτησε την προβολή της σειράς(παρά τα καλά νούμερα), το "Της Ελλάδος τα παιδιά",αλλά και το "Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή".Τελευταίο περιστατικό ήταν η αλλαγή της αμερικάνικης σειράς "Brothers and sisters",η οποία από τις 12 τα μεσάνυχτα θα προβάλλεται στις 5 το πρωί.Το ποτήρι ξεχείλισε με την τελευταία απόφαση να κοπεί το "Starfish" στις 19 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.Από την Παρασκευή 20/9/2012(σύμφωνα με το site του καναλιού) θα προβληθεί μια ελληνική σειρά σε επανάληψη.Στην επίσημη σελίδα του σταθμού οι αντιδράσεις δίνουν και παίρνουν,με πολύ επιθετικά σχόλια προς το κανάλι του Αμαρουσίου.Η αξιοπιστία του να χαλάει μέρα με με τη μέρα.Αν οι Αντεννικοί ήταν διορατικοί, θα προέβλεπαν,ότι το συνεχές μαχαίρι θα είχε σαν αποτέλεσμα ο τηλεθεατής να γύρισει την πλάτη του,αφού δεν ρισκάρει να αρχίζει να παρακολουθεί ένα πρόγραμμα,που έχει αρκετές πιθανότητες να μην υπάρχει μετά από λίγο καιρό.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Afou paei poly kala i seira jiati tin kovoun?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε δεν παει και καλα...στο 15-44 ειναι μονιμως κατω απο το 15% σε μεσο ορο.και δεν εχει αρχισει ακομα το πρωινο mou...
    τα καναλια δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα.οταν κατι δεν το θελει ο κοσμος τοτε κοβεται.δεν μπορει ο αντ1 να κραταει το brothers and sisters με το 5% στην primetime του ή το της ελλαδος τα παιδια με το 10%!δεν ειναι μονο οτι δεν φερνουν εσοδα,απλα φαινεται οτι ο κοσμος δεν τα βλεπει,γιατι προτιμα να δει κατι αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΡΙΑΛ ΑΝ ΤΟ ΕΒΑΖΑΝ 5-6 Η 6-7 ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΧΑΛΑΡΑ ΕΝΑ 20ΑΡΑΚΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΚΠΟΜΕΠΣ ΣΑΝ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟ 15.. ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΟ, ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΣΤΩΝΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ... ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΙΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΒΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΑΤΑΛΕΣ..ΕΔΩ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ, ΚΑΘΟΤΙ ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΟΙΟΝ..ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ Η ΣΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΜΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΧΑΛΑΡΑ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ee ma pia den xeroun to theloun autoi oi
    anthrwpoi! Tsampa tis agorazoun tis seires?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o souleiman mia xara ta paei anebase kata olu ta noumera thletehashs tou opws ginete panta se ola ta tourkika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O ANT1 profanws agorase ta prota 75 epeisodia tis seiras kai blepontas tin poreia tis tha agoraze kai epomena... Epeidi ta noumera pou kanei den kanoun kai tromeri aisthsisi, aplws den ananewse (gia tin ora)... Den einai oti etsi ksafnika o ANT1 to ekopse, aplws teleiose to agorasmeno uliko kai den endiaferetai pros to paron na agorasei ta epomena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. axou ti krima kopike ena tourkiko.... NA PERNOUN SEIRA TA EPOMENA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !