Προβληματισμός στο στρατόπεδο του Star (αναλυτικά τα 15' νούμερα τηλεθέασης)

7
Προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Star με τα νούμερα τηλεθέασης τις μεσημεριανής-απογευματινής ζώνη. Τα νούμερα ναι μεν δεν είναι χαμηλά ,για την ώρα είναι απλα ικανοποιητικά, καθώς παίζουν μόνο με επαναλήψεις.Από Δευτέρα όμως τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν μιας και η Ελένη αλλά και το Δέστε τους επιστρέφει στους δέκτες μας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης.

ΠΗΓΗ: AGB Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν επικρατεί κανένας αναβρασμός γιατί πολύ απλά εδώ και 3 χρόνια τα ίδια νούμερα κάνουν από 13:00 μέχρι 20:00 και δεν έχουν κάνει ΤΙΠΟΤΑ για να αλλάξουν αυτό το χάλι. Αντικατάσταση των εκπομπών αυτών με σειρές ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kalytera na kopsoun oles tis xazoekpompes tous kai na dosoun emfasi sto prime-time vazontas ellinikes kai ksenes seires kai tilepexnidia opos palia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά η Τατιάνα μια χαρά τα πάει... Πέρυσι μόνο στην πρώτη εκπομπή έκανε 20κάτι! Και νεανικά πάνω από 20! Πιστεύω θα τα κρατήσει τα νούμερα της γιατί αυτή την εκπομπή αγάπησε ο κόσμος από την εποχή του Ant1 ακόμα! Μεγάλο - το στούντιο το οποίο είναι αρκετά μικρό. ΦΜ κάθε χρόνο στα ίδια 8-12% στο σύνολο και 15-20% νεανικά! Το πρόβλημα του star είναι η μεσημεριανή ζώνη εδώ και χρόνια η οποία δεν του βγαίνει!Θεωρώ ότι δεν είναι θέμα προσώπων αν και δεν μου αρέσει ούτε η Μελέτη ούτε η Λαμπίρη αλλά είναι θέμα θεματολογίας! Το lifestyle έχει πεθάνει. Η Μενεγάκη ως γάτα το έπιασε το μήνυμα και κράτησε την ίδια χαλαρή εκπομπή που έκανε το πρωί το μεσημέρι και το πέτυχε και φέτος θα το πετύχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. VooDoo
    Για δες τα χθεσινα της Τατιανας...
    12%!Και παζει ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ χωρις ανταγωνισμο!Νομιζω οτι φετος θα ειναι χειροτερα τα πραγματα γι'αυτην!Οταν θα εχει καποια επικαιροτητα με κανενα θεμα της προκοπης(οπως παπαδια) θα κανει νουμερακια αλλα κατι μερες σαν τις χθεσινες με καλεσμενους 'Κολετσα'(!) Αναδιωτη κλπ μπαναλαριες οχι 12 αλλα κια πιο κατω απο 12% θα κανει και αυτη ειναι η πιρκη αληθεια γι'αυτην!
    υ.γ.
    περυσι η πρεμιερα της ειχε χτυπησει 26%(!) μεσο ορο καμια σχεση με φετος που περιοριστηκε στο 19αρι!
    Η Μελετη θα επισης χοντρο προβλημα σε αυτο συμφωνω παιζει και αυτη μονη της και κανει 14αρια(προχθες χωρις δελτιο μεγκα το μεσημερι) εκανε παλι τα ιδια!Η Μενεγω θα την ισοπεδωσει και φετος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !