Η απάντηση του Star στα τούρκικα των Mega-Ant1!

Καρακασίδης Γιάννης
2
Κίνηση-ματ θεωρούν εκεί στο κανάλι της Κηφισιάς τη νέα σειρά που ρίχνουν από σήμερα, Παρασκευή 21/09, απέναντι από τα τούρκικα "Sila" και "Σουλεϊμάν" των Mega και Ant1 αντίστοιχα! Σήριαλ με άρωμα ανατολής μας ρίχνουν απέναντι; Σήριαλ με άρωμα δύσης (Αμερικής συγκεκριμένα!) ρίχνουμε εμείς!

Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο απόψε στις 22:00 κάνουν τα "Ημερολόγια βρικολάκων" (μετάφραση του "Vampire Diaries"). Είναι της μόδας, άλλωστε, οι βρικόλακες! Περί τίνος πρόκειται το "Vampire Diaries"; Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 10/9/2010 με υψηλά νούμερα τηλεθέασης, τα οποία οδήγησαν σε τέσσερις κύκλους επεισοδίων (συζητούν και για πέμπτο!). Η υπόθεση αφορά στη ζωή μιας 17χρονης κοπέλας, ονόματι Έλενα, η οποία, μετά τον χαμό των γονιών της, προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά της. Φροντίζοντας, παράλληλα, τον προβληματικό αδελφό της, επιστρέφει στο σχολείο, όπου η γνωριμία της με τον Στέφαν Σαλβατόρε προβλέπεται... μοιραία! Ο λόγος; Μα φυσικά, γιατί ο Στέφαν είναι ένας βρικόλακας, ο οποίος πρόκειται να την "μυήσει" στον κόσμο των βαμπίρ!

Τη σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ο Μάρκος Σιέγκα, ενώ μεταξύ των πρωταγωνιστών είναι η Νίνα Ντόμπρεβ, ο Ίαν Σόμερχαλντερ και ο Πολ Γουέσλεϊ. Το σενάριο υπογράφει το κορυφαίο δίδυμο Λέσλι Μόργκενστεϊν - Μπομπ Λέβι (σεναριογράφοι του "Gossip Girl"), ενώ η σειρά έλαβε ανάμικτες κριτικές από τα δημοσιογραφικά "παρεάκια". 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Tα τουρκικα εχουν το κοινο τους που πολυ δυσκολα θα μετακινηθει. Η συγκεκριμενη σειρα απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο κυριως εφηβικο. Λαμβανοντας υποψην μαλιστα τη μετρια πορεια του TRUEBLOOD ειναι μαλλον πολυ αισιοδεξοι στο STAR για την επιτυχια της σειρας. Μην ξεχναμε αλλωστε οτι πολλοι εχουν παρακολουθησει την σειρα απο το INTERNET

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σειρά έχει 3 κύκλους επεισοδίων, ενώ τώρα γυρίζεται και ο 4ος, ο οποίος κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 11 Οκτωβρίου, για 5ο θα αποφασιστεί προς τον Μάϊο. Αλλά και δημιουργοί/showruners(βασικοί σεναριογράφοι) είναι ο ''Kevin Williamson'' και η ''Julie Plec'' και όχι αυτοί που αναφέρονται εδώ(Λέσλι Μόργκενστεϊν - Μπομπ Λέβι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !