Τίτλοι τέλους για τους "Onirama";

Καρακασίδης Γιάννης
3
Έτσι ξαφνικά - που λέει και ο Ρέμος - έφτασε στα αφτιά μας η είδηση πως το αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα "Onirama" ενδέχεται να μας εγκαταλείψει οριστικά! Η αναπάντεχη αποχώρηση ενός από τα ιδρυτικά μέλη του group, Διονύση Φραντζή, έπειτα από 12 χρόνια συνεργασίας, δημιούργησε έντονο αρνητικό κλίμα μεταξύ των μελών.

Η ξαφνική αυτή αποχώρηση, σε συνδυασμό με την ελαφρώς πτωτική πορεία του συγκροτήματος τα τελευταία δύο χρόνια - σε σύγκριση με το 2008 και το 2009 - ήρθε και φούντωσε τις κακόβουλες φήμες. Ο ανταγωνισμός μεταξύ των συγκροτημάτων έγινε πλέον ασφυκτικός, με τους Vegas και τις Μέλισσες να κερδίζουν σταθερά έδαφος. Όλα αυτά ήρθαν να συμπληρώσουν οι πρόσφατες δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη, ο οποίος σε ερώτηση δημοσιογράφου "Πού θα σας δούμε τον ερχόμενο χειμώνα;" απάντησε "Όλους μαζί; Θα δούμε...". Εμείς ευχόμαστε να είναι απλώς φήμες, οι οποίες σε καμία περίπτωση να μην επιβεβαιωθούν, γιατί πολύ απλά, αγαπάμε Onirama!

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Στο συγκεκριμένο κακόβουλο άρθρο σας θα ήθελα να πω το εξής καταρχάς ..ΟΙ ONIRAMA ΔΕΝ ΔΙΑΛΎΟΝΤΑΙ !!
    Πέρυσι το καλοκαίρι ένα μέλος αποχώρησε αλλά δεν είχε γίνει τέτοιος ντόρος ..και δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τώρα.Μάλιστα και στο παρελθόν υπήρχε ένα 7ο μέλος που και αυτό αποχώρησε ...όμως συνέχισαν ακάθεκτοι !!2ον ο Διονύσης έφυγε από το συγκρότημα για προσωπικούς λόγους-και αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για μελλοντική επιστροφή του (βλέπε "...τα ξαναλέμε")- και από την στιγμή που αντικαταστάθηκε ήδη στην μπάντα από τον Alex δεν νομίζω να τίθεται θέμα διάλυσης!! Τέλος για τα σχόλιά σας περί αποτυχίας του συγκροτήματος τα τελευταία χρόνια απαντώ απλά : ότι είμαστε πάρα πολλοί θαυμαστές του συγκροτήματος που τους αγαπάμε και θα τους στηρίζουμε πάντα!! Μπορείτε να το διαπιστώσετε και από τις καλοκαιρινές τους συναυλίες που γινόταν χαμός από κόσμο και ακόμα και αν έβρεχε κανείς δεν έφευγε-όταν τα live ήταν σε εξωτερικούς χώρους. Γι αυτό σταματήστε αυτή την προπαγάνδα περι διάλυσης !! Και τα δήθεν ότι "αγαπάτε " Onirama διότι σε όλο το άρθρο τους ΚΡΑΖΕΤΕ και στο τέλος έτσι ξαφνικά-δανείζομαι ατάκα σας- τους "αγαπάτε"!Με ότι κάνετε θίγετε τους φαν!Το παραπάνω μήνυμα αντιπροσωπεύει όλους εμάς τους φανατικούς θαυμαστές των Onirama! #OniramaFanClub

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το άρθρο δεν ειναι καταρχάς κακόβουλο. Ο συντάκτης εγραψα αυτα που γραφουν διαφοροι σε site και blog. O ιδιος μάλιστα τα χαρακτηρίζει ως κακόβουλες φήμες. Δεν ξερω πως βλέπεις κραξιμο στους Onirama στο συγκεκριμένο κειμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή τυχαίνει εγώ να έχω γράψει το συγκεκριμένο άρθρο, αφήστε με να ξέρω κάτι παραπάνω. Δεν είναι κακόβουλο το δημοσίευμα, αν είναι δυνατόν! Και ποιος δεν αγαπάει τους Ονιράμα; Απλώς αναπαράγουμε τις κακόβουλες (όπως αναφέρω) φήμες που κυκλοφορούν! Και όσο για την φράση "πτωτική πορεία" που χρησιμοποίησα, το έκανα γιατί εν μέρει αυτό ισχύει. Οι Ονιράμα δεν έχουν την ίδια απήχηση με την εποχή που τραγουδούσανε "Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες". Την ώρα μάλιστα που οι Vegas και οι Μέλισσες σαρώνουν στο YouTube και στα βραβεία MAD. Αυτά παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !