Ο ΟΤΕ..ελάφρυνε το Mega

Χρηστος Γ
0
Tην Τρίτη ο αγώνας Ελλάδα-Λιθουανία (21.45, Mega).
Η αναμέτρηση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στη Ρήγα με τη Λετονία για τα προκριματικά του Μουντιάλ μεταδόθηκε το βράδυ απο δύο κανάλια! Απίστευτο μεν, πραγματικό και ελληνικό δε. Σε ανοιχτή τηλεόραση από το Mega και σε «κλειστή» από τον ΟΤΕ.
Αν αναρωτιέστε πώς μπορεί να συμβεί αυτή η νέα ελληνική πατέντα η απάντηση είναι πως σε
περιόδους οικονομικής κρίσης αναπτύσσονται καινούργιοι έρωτες και ειδύλλια, αφού η κρίση φέρνει τούς ανθρώπους σαφώς πιο κοντά…
Το ιστορικό αναφέρει πως τα δικαιώματα της Εθνικής τα έχει το Mega από το 2007, όταν τα αγόρασε απο την ΕΠΟ για τρείς διοργανώσεις και με αυτή που αρχίζει το βράδυ δηλ το Μουντιάλ 2014 να είναι η τελευταία. Η αγορά εκείνης της εποχής δημιούργησε μεγάλη εντύπωση, αφού κανείς δεν κατάλαβε γιατί αγοράστηκαν αθλητικά δικαιώματα για έξι χρόνια έναντι μεγάλου τιμήματος. Το Mega όμως δημιούργησε μια ζώνη prime time τα Σάββατα και τις Τετάρτες που έπαιζε η Εθνική και σε συνδυασμό με τα καλά αποτελέσματα κέρδιζε τις εντυπώσεις και ένα μεγάλο μέρος απο το αντίτιμο, που είχε δώσει στην ΕΠΟ.
Απο σήμερα όμως δεν είναι ο μοναδικός «παίκτης» της Εθνικής, καθώς έχει συμπαίκτη την πλατφόρμα του ΟΤΕ. Πρόκειται για μια απεμπόληση δικαιωμάτων; Οι ειδικοί των τηλεοπτικών δικαιωμάτων θεωρούν πως δεν είναι απεμπόληση, αλλά αναγκαστική κίνηση με οικονομικά οφέλη!
Με γνωστά τα οικονομικά προβλήματα του καναλιού οι ιθύνοντες προχώρησαν σε συμφωνία με τον ΟΤΕ παραχωρώντας του, το δικαίωμα να δείχνει αγώνες των άλλων ομίλων των προκριματικών. Επειδή όμως ως γνωστόν όποιος βρίσκεται σε αδυναμία δεν έχει πολλές επιλογές ο ΟΤΕ προχώρησε περισσότερο ζητώντας και τον αγώνα της Εθνικής live αφού είναι κλειστό κανάλι και δεν επηρεάζει το διαφημιστικό πακέτο της μετάδοσης! Στη Μεσογείων δεν μπορούσαν προφανώς να αρνηθούν και το deal ολοκληρώθηκε στο πιτς φυτίλι!
Τα ανταλλάγματα δεν έχουν γίνει γνωστά, σίγουρα όμως το ταμείο του Mega ελαφραίνει κάπως, ενώ ταυτόχρονα ο ΟΤΕ παίζοντας και την Εθνική παίρνει μπόνους δημιουργώντας μια ζώνη υψηλού θεάματος. Να λοιπόν που η Εθνική ενώνει, έστω και με ανταλλάγματα…(enimerosi24)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !