Η ΕΡΤ απαντά στα τούρκικα σήριαλ με δανέζικο!

Καρακασίδης Γιάννης
2
Την ίδια ώρα που τα δύο μεγαλύτερα κανάλια της χώρας (Mega & Ant1) κατακλύζουν την ελληνική τηλεόραση με σήριαλ εκ Τουρκίας, η ΕΡΤ ανταπαντά με δανέζικη παραγωγή! Ο λόγος για το πολιτικό δράμα "Borgen" ("Το κάστρο"), το οποίο έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η "αντεπίθεση" της ΕΡΤ προς τα τούρκικα σήριαλ!


Το "Borgen", το οποίο στα περσινά βραβεία Βafta βραβεύτηκε ως η "Καλύτερη διεθνής σειρά" και ήδη προβάλλεται σε Αγγλία και Γαλλία, πραγματεύεται την ιστορία μιας χαρισματικής πολιτικού, της Birgitte Nyborg, η οποία εντελώς αναπάντεχα έγινε η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Δανίας. Σύμφωνα με τη Real News, η σειρά θα κοστίσει στην ΕΡΤ 3.000 ευρώ ανά επεισόδιο.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Επίσης η ΕΡΤ διαφημίζει άλλα 3 ξένα σήριαλ,που θα προβληθούν(πρώτη προβολή στην Ελλάδα)από την ΝΕΤ.Ως κίνηση είναι πολύ ωραία,αφού και τα 4 σήριαλ είναι εξαιρετικά(με πολύ υψηλή τηλεθέαση στο εξωτερικό)και διεθνώς βραβευμένα.Νομίζω ότι το κοινό θα τα εκτιμήσει.Καλό βέβαια θα ήταν η ΕΡΤ να προχωρήσει και σε παραγωγή ελληνικών σήριαλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχω δει και το Borgen και 2 seasons to downton. Είναι απλά εξαιρετικές και το ίδιο φαίνονται να ειναι και τα άλλα 2 σήριαλ. Έλεος με την Τουρκιά...... τα μυξοκλάματα...και τα ερωτικά ξεκατινιάσματα... και συμφωνώ πως και η ερτ πρέπει να κάνει ανάλογες παραγωγές στο μέλλον, εφόσον φυσικά υπάρχουν χρήματα. όμως ειλικρινά.....πόσοι κάθησαν να δουν τον ΄Καρυωτακη" το 2009...ή τον "θησαυρό της αγγελίνας" με την Κώνστα? Είχαν διαφημιστεί κιολας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !