Η Διαμάντακου κατά των ελληνικών σειρών!

4

Η τηλεκριτικός, Πόπη Διαμαντάκου, έγραψε στην εφημερίδα "Τα Νέα", πως υπάρχουν αρκετές ελληνικές σειρές που είναι χειρότερες από τα τουρκικά σίριαλ.
Συγκεκριμένα, έγραψε:
 «Έχουμε δει ελληνικές σειρές πολύ χειρότερες, με αισθητική που προσβάλλει τον Έλληνα τηλεθεατή και ελληνικές σαπουνόπερες που αντιγράφουν σενάρια και χαρακτήρες από ξένες σειρές και φτηνή λογοτεχνία. Μήπως ξεχάσαμε τι λατινοαμερικάνικο σαπούνι έχει καταναλώσει το ελληνικό φιλοθεάμον; Είναι γνωστό ότι τα λατινοαμερικάνικα κόνσεπτ πωλούνται ανά τις τηλεοπτικές αγορές για να γίνουν διασκευές ανάλογα με το κανάλι και τη χώρα. Αυτό ακριβώς ήταν η "Μαρία η άσχημη" και ο "Λάκης ο γλυκούλης", αυτό είναι και οι "Βασιλιάδες". Σε αυτές τις περιπτώσεις βέβαια συντηρείται η κίνηση στην τοπική αγορά. Υπάρχουν οι διασκευαστές σεναρίων, σκηνοθέτες, Έλληνες ηθοποιοί και όλοι είναι ευχαριστημένοι».

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ναι μιλάει τώρα και η άσχετη.... Μην τρελαθούμε που τις αρέσουν οι ξένες και όχι οι ελληνικές σειρές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι οι ελληνικες σειρες ειναι καλυτερες απο τις ξενες? Οντως θα τρελλαθουμε με αυτα που γραφουν ορισμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @7:20 Ναι οι ελληνικές σειρές είναι πολύ καλύτερες από τις ξένες. Τώρα δεν ξέω αν εσύ θέλεις να ανοίγεις την τηλεόραση το πρωί, το μεσημέρι, το απόγευμα και το βράδυ να βλέπεις τούρκικα, ούτε αν σου αρέσει να βλέπεις κάθε Σαββατοκύριακο αμερικανικές σειρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αληθεια ειναι οτι οι σημερινες ελληνικες σειρες δεν ειναι τοσο επιτυχημενες.Οι περισσοτερες αντεγραμμενες απο το εξωτερικο και συνεχεια βρισιες σεξ βλεπουμε.Οι παλιοτερες (οπως οι ψιθυροι καρδιας)δεκατιας 70 80 και 90 ηταν πιο ωραιες.Οταν πηγα να δω λιγο απο ολα τα τουρκικα κολλησα παρα πολυ (απο οτι με τις ελληνικες σειρες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !