Τηλεκαρφώματα:Βρέχει «κουτσομπολιά» στη στράτα μου!

8
Για άλλη μια φορά τα «Τηλεκαρφώματα» είναι εδώ στο “TvNea” για να σας ενημερώσουν, αλλά και να σας ψυχαγωγήσουν.  Λάβετε θέσεις και ξεκινάμε!

Ο Μπέζος και η «σαβούρα» *-* Πρεμιέρα για «Δέστε τους» *-* Bye ΒyeAsi *-* 20 χρόνια Φοίβος

Πόλεμος ξέσπασε αυτή την εβδομάδα ενάντια στον Γιάννη Μπέζο, μετά τη συνέντευξη του ηθοποιού στο περιοδικό Glam για το νέο τηλεοπτικό σκηνικό, δηλώνοντας ότι «Θα φύγει η σαβούρα». Πρώτη σχολίασε η σεναριογράφος Άννα Χατζησοφιά και ακολούθησε η οργή της Έλενας Ακρίτα στο  facebook με σκληρούς χαρακτηρισμούς, τονίζοντας ότι πολλοί συνάδελφοί τους πεθαίνουν από την πείνα, ενώ πρόσθεσε ειρωνικά «Εσύ έχεις δουλειά, κοιμήσου ήσυχα». Φυσικά ακολούθησαν και από άλλους σχολιασμοί, εκείνος όμως αρνήθηκε να μπει στη διαδικασία να σχολιάσει το οτιδήποτε.  Εγώ όμως αναρωτιέμαι για το σοβαρό αυτό ατόπημα του ταλαντούχου ηθοποιού. Είναι η έπαρση υπεύθυνη για τις δηλώσεις του ή μήπως κρύβεται και κάτι άλλο?




Πρεμιέρα και για το «Δέστε τους» στον Alpha, είχαμε την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου με τα πρόσωπα της εκπομπής ανανεωμένα μεν, στάσιμα δε. Παρά το νέο σκηνικό, η εκπομπή κινήθηκε στο ίδιο στυλ με πέρσι με ελάχιστες αλλαγές. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τους κοστίσει στα νούμερα της τηλεθέασης. Το «δήθεν» ευτυχισμένο παρεάκι  που παίζει παιχνίδια και κάνει «κους κους» μάλλον κούρασε τον κόσμο και ήρθε η στιγμή να αλλάξει τη συνταγή.

Επιτέλους και ένα καλό νέο! Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε, ενόψει της πρεμιέρας του Γιώργου Παπαδάκη την 1η του Οκτώβρη, να μεταφέρει την τηλεοπτική σειρά «Asi» στις 12:00 το μεσημέρι για να ενισχύσει το «Πρωινό ΑΝΤ1». Τη θέση της στη βραδινή ζώνη, θα πάρει από 5/10, η επιτυχημένη αμερικανική σειρά  Greys Anatomy”. Άντε να αραιώνουμε σιγά σιγά από τα τούρκικα σίριαλ, γιατί έτσι όπως πάμε θα γίνει η δεύτερή μας γλώσσα κι όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι και εντελώς κακόηχη!

Κλείνοντας, δεν μπορώ να μην αναφέρω τη μεγάλη συναυλία του Φοίβου για τα 20 χρόνια παρουσίας του στην Ελληνική μουσική σκηνή, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ. Συνολικά 16 καλλιτέχνες βρέθηκαν στην ίδια σκηνή και τραγούδησαν επιτυχίες του , αποδεικνύοντας ότι όταν πρόκειται για ένα τέτοιο όνομα σαν του Φοίβου και μία συναυλία διαφορετική από τις άλλες για τα ελληνικά δεδομένα, τότε μπορούν όλοι να συνυπάρξουν και να συνεργαστούν, αφήνοντας πίσω τις όποιες διαφορές τους.


Αυτό ήταν και σήμερα. Εύχομαι ένα καλό σαββατοκύριακο, και μία πιο ήρεμη εβδομάδα με λιγότερα ευτράπελα! 
                                                                                                                 e-mail:effiek33@hotmail.com

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ MEDIA,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ TVNEA,MAΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ SHOWBIZ!ΚΑΝΕ LIKE ΕΔΩ 

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Diladi to theoreis sosti kinisi pou h Asi pige mesimeri... Oxi diladi oti kanoun oi idioi zimia sto kanali tous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζημιά δεν κάνουν γιατί μοιράζουν το κοινό τους και το μεσημέρι, αφού υπάρχει ήδη ένα τούρκικο το βράδυ στις 9:00. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι άλλο θέλει ο ΑΝΤ1, άλλο οι δαφημιστές και άλλο οι τηλεθεατές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενταξει στο συντακτη του αρθρου δεν αρεσουν τα τουρκικα σηριαλ αλλα ειναι αν ειναι να δημοσιευσεις κατι οφειλεις να το τεκμηριωνεις κ οχι απλα γραφεις αβασιμα πραγματα. ΔΛΔ το να βγαζεις την κορυφαια σου τηλεθεαση σειρα κ να την βαζεις μεσημερι με αποτελεσμα να την χαντακωνεις ειναι σωστη κινηση? Εδω θα αρχισουμε παλι την καραμελα περι νεανικων κοινων κ διαφημιστων. Στην κατασταση που βρισκεται η χωρα ποια ειναι η αγοραστικη δυναμη αυτων των περιφημων νεανικων κοινων αφου το μεγαλυτερο μερος τους ειναι ανεργο? Για ποιους διαφημιστες μιλαμε τη στιγμη που δεν υπαρχει σχεδον καθολου διαφημηση στην τηλεοραση κ οι διαφημηστικες εταιριες κλεινουν η μια μετα την αλλη? Oσο για το GREYS ANATOMY ναι ηταν καλο στην αρχη αλλα προσωπικα θεωρω οτι εχει κουρασει στους τελευταιους κυκλους του. Ιδιαιτερα στην Ελλαδα οι τελευταιοι κυκλοι που παιχθηκαν δεν πηγανε πολυ καλα με νουμερα αρκετα χαμηλοτερα των τουρκικων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαφέστατα και τα νεανικά κοινά δεν αποτελούν μοναδικό κριτήριο διαφήμισης.Στην Ελλάδα ειδικά,είναι ένας τρόπος χειραγώγησης των blogs & εν μέρει διαφημιστών,μιας και είναι ένα πολύ μικρό κοινό,με ελάχιστη αγοραστική δύναμη.Απόδειξη είναι τα διαφημιστικά μερίδια των καναλιών, τα οποία δεν διαμορφώνονται με βάση το κοινό αυτό (μόνο),και αυτό φαίνεται στη διαφορά των καναλιών στην 'πίτα'.Μόνο που φίλε-η 9.45 ο συντάκτης του άρθρου δεν αναφέρθηκε σε διαφημιστές,δε χρειάστηκε να τεκμηριώσει κάτι πάνω σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να το διεκρυνησω αυτο περι τεκμηριωσης....αυτη την απαξιωση των τουρκικων σειρων μπορει να μας την εξηγησει? Δεν του αρεσει λεει η γλωσσα, οκ, αν ηταν μεταγλωτισμενες?? Ειλικρινα οι περισσοτεροι που καταφερονται κατα αυτων των σειρων λενε οτι να ειναι. Γλωσσα , προπαγανδα, ιστορια κλπ. Γιατι δεν λενε πολυ απλα οτι τους ενοχλουν επειδη απλα προερχονται απο την γειτονα χωρα. Τα υπολοιπα στο προηγουμενο σχολιο μου ηταν απαντηση στα υπολοιπα σχολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Darwin με βαση οσα γραφεις εσυ θεωρεις σωστη την κινηση του ΑΝΤ1 για την μεταφορα της δημοφιλεστερης με βαση τα νουμερα σειρας του το μεσημερι? Οσο για το Δεστε τους η πραγματικη δυναμικη της εκπομπης φαινεται τωρα που δεν παιρνει καλο lead in. Καλη η χαζομαρα κ η σαχλαμαρα αλλα κουραζουν πολυ γρηγορα . Απο Δευτερα βεβαια θα αρχισουν οι θριαμβολογιες που ομως δεν ειναι αποκλειστικα δικες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 6:15 π.μ.
    σε ενα καναλι που 22 ωρες το 24ωρο ειναι μεσ τα μονοψηφια με 0 προγραμμα(για την ωρα) τα νουμερα του Δεστε τους ειναι ακρως ικανοποιητικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν κατηγορώ το κοινό που βλέπει τούρκικα αλλά τα κανάλια που τα παίζουν. Γνωρίζω νέο και αξιόλογο κόσμο που τα παρακολουθεί, επειδή δεν έχει δουλειά και έχει πέσει ψυχολογικά. Τα κανάλια όμως εκμεταλλεύονται αυτή την αδυναμία οδηγώντας τη νέα γενιά στο να βλέπει σαπουνόπερες και μάλιστα από μια χώρα που μας έχει φτυσμένους. Ας μη γίνονται λοιπόν όλα για το χρήμα κι ας ξυπνήσουμε επιτέλους..Όσο για το Δεστε τους, μακάρι να πάει και καλύτερα, αλλά δε μου αρέσει όταν κάποιοι θεωρούν την επιτυχία δεδομένη και δεν προσπαθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !