2 trailer που δεν μας εξέπληξαν...

Χρηστος Γ
0
...Μιλώντας φυσικά,για τα τρέιλερ των 2 κυριών,Στεφανίδου & Μελέτη.Σε λίγες ημέρες ξεκινούν τη μάχη της φετινής σεζόν, φροντίζοντας να μας το θυμήσουν με vidεάκια απολύτως αναμενόμενα για την προσωπικότητά τους ή τουλάχιστον, αυτή που θέλουν να πλασάρουν στο γυαλί.Η μεν Ελεωνόρα,παρέμεινε πιστή στο 'δόγμα' της προκλητικής σεξουαλικότητας, με ένα promo που παραπέμπει σε
γραμμές '090'.Η blogoσφαιρα δέχτηκε με ανάμεικτα συναισθήματα το τρέιλερ.Τόσο η αισθητική,όσο και ο υπερκορεσμός επιτηδευμένου αισθησιασμού που επιδεικνύει η παρουσιάστρια,ξένισαν το κοινό του διαδικτύου.Ο λόγος? Αν παρατηρήσει κανείς το προφίλ της Μελέτη μετά την έλευση στο Star,θα διαπιστώσει μια σταδιακή προσπάθεια απαγκίστρωσης από το look της 'μορφωμένης Μενεγάκη'.Η περσόνα αύξησε-κατακόρυφα-τα σεξιστικά σχόλια,το 'ανέμελο' ύφος & τις νυχτερινές εμφανίσεις, διανθίζοντάς τα με μία wild,καλογυμνασμένη εμφάνιση.
Οσο για την Τατιάνα?Συνεχίζει την προσπάθεια επανάκτησης των...παλαιών πρωτείων,με trailers που στοχεύουν στο να αποτινάξει η παρουσιάστρια τη 'ρετσινιά' της συντηρητικής, άκαμπτης κυρίας της tv,ένα προφίλ αταίριαστο με τα νεανικά κοινά.
Εχει σημασία ποιο από τα 2 trailer μας κέρδισε περισσότερο? Μάλλον όχι.Μια πολύ καλή διαφήμιση,απλά ιντριγκάρει το ενδιαφέρον,κυρίως όσο αφορά τις ολοκαίνουργιες παραγωγές.Αισθητικά ωστόσο,το concept της Τατιάνας μας 'κράτησε' περισσότερο.Ο λόγος? Κάθε χρόνο,η 'Τατι' μας δίνει κάτι διαφορετικό,τολμά.(Μακάρι να έκανε κάτι διαφορετικό και στις εκπομπές της..).Από την άλλη,υπάρχει κάποιος που δε θα μάντευε το concept της Ελεωνόρας,πριν ακόμα το δει...?

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !