Επιστρέφει το «Παρά πέντε»;Δεν νομίζουμε...

2

Έντονα ακούγεται τελευταία ότι το Mega εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να  κάνει την συνέχεια της επιτυχημένης σειράς » Στο παρά πέντε», σύμφωνα με το «Λοιπόν». Ο λόγος που κυκλοφορούν αυτές οι πληροφορίες είναι ότι το «Παρά πέντε», που προβάλλεται σε επανάληψη αυτή την περίοδο, είναι το μόνο που έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει «στα ίσα» την τουρκική σειρά «Asi» και να την νικήσει. Τα ποσοστά τηλεθέασης της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, αγγίζουν, στο νεανικό κοινό 15-44, το 40%.Η επιτυχία του «Παρά πέντε» είναι τόσο μεγάλη, λοιπόν, ώστε έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων στο Mega, σύμφωνα με πληροφορίες από τηλεοπτικούς κύκλους, η πρόταση να γίνει η συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς! Αυτό, βέβαια, προϋποθέτει την ύπαρξη ικανοποιητικού budget, το οποίο αναμένεται να αναζητηθεί μέσω 
χορηγών. Ο Γιώργος Καπουτζίδης διατηρεί άριστες σχέσεις με το Mega, αλλά και με τους ηθοποιούς της σειράς, οπότε, αν δοθεί το «πράσινο φως» δεν θα είναι δύσκολο να ξανασυγκεντρωθούν και να γράψουν και πάλι τηλεοπτική ιστορία.
Υ.Γ Κάποιοι μάλλον δεν θυμούνται,ότι το Πάρα 5 είναι ένα από τα ελάχιστα σήριαλ,που δεν μπορεί να συνεχιστεί,·αφού η ιστορία έχει τελειώσει με τη φυλάκιση και την εξιχνίαση των δολοφόνων.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μπορούσε να βρεθεί νέα υπόθεση:) ο γιώργος κάτι θα σκεφτόταν έστω γ λίγα επεισόδια. Κρίμα :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβως!Δεν μπορει να συνεχιστει...Και πειτε οτι ηθελαν να γυρισουν επεισοδεια που θα ηταν και καλα δεκα χρονια μετα δεν μπορουν γιατι στο τελευταιο επεισοδειο δειχνουν τι θα γινει σε καμποσα χρονια!!!Επισης,δεν βρισκω το λογο να επενδυσει το mega σε μια τοσο ακριβη παραγωγη τη στιγμη που χρωσταει σε σειρες της προ-προηγουμενης σεζον(Νησι,Τα μυστικα της εδεμ)και της σεζον που μας περασε(Βασιλιαδες,Με λενε Βααγγελη,Κλινικη περιπτωση,Πισω στο σπιτι κτλ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !