Τα «νέα» πρόσωπα της ΕΡΤ

Λευτέρης Προβιάς
3
Αλλάζουν τα πρόσωπα που θα παρουσιάζουν τις πολιτικές και ενημερωτικές εκπομπές. Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΕΡΤ πρόκειται να ανακοινωθούν οι προσλήψεις σε θέσεις ΠΕΘ (προσωπικό ειδικών θέσεων) των Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, Γιώργου Κουβαρά, Σοφίας Γιαννακά και Νατάσσας Ράγιου. Όλοι θα αναλάβουν την παρουσίαση εκπομπών.

Ο Γιώργος Κουβαράς θα ενταχθεί στην πρωινή ενημερωτική ζώνη και θα πάρει την θέση της Μαρίας Σαράφογλου που μετακόμισε στο mega, η οποία δεν ήταν και στα πλάνα της νέας διοίκησης. Η Νατάσσα Ράγιου θα έχει δίωρη εκπομπή το Σαββατοκύριακό με θέματα της περιφέρειας, ενώ Μπάμπης Παπαπαναγιώτου και η Σοφία Γιαννακά θα παρουσιάσουν βραδινή πολιτική εκπομπή...


Ο Κώστα Σπυρόπουλος επέστρεψε στην Αγία Παρασκευή και ανέλαβε ήδη την διεύθυνση προγράμματος. «Πονοκέφαλο» ωστόσο συνεχίζει να αποτελεί για την διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης η θέση του Γενικού Διευθυντή, ο οποίος θα αποφασίσει για την απομάκρυνση του Διευθυντή Ειδήσεων Γιώργου Κογιάννη που αρνείται να παραιτηθεί.

Ο Στρατής Λιαρέλης είναι ένα από τα πρόσωπα που είναι κοινά αποδεκτά και από τα τρία κόμματα που μετέχουν στην κυβέρνηση, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει. Η Έλλη Στάη όπως όλα δείχνουν θα παρουσιάσει και φέτος το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ.

real.gr

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Na upothesw diladi oti o Liarelis feugei apo ton ANT1 kai o Papapanagiotou apo ton ALPHA gia na pane stin ERT?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι υποψήφιοι που απέτυχαν να βγουν βουλευτές και αυτοί που κοπήκαν από τα ιδιωτικά κανάλια θα πάρουν εκπομπές στη ερτ και οι ικανοί είναι στην απέξω πάλι.
    Πάλι τα ίδια και τα ίδια στην ΕΡΤ ανάλογα με το πια κυβέρνηση θα είναι στην εξουσία έλεος πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !