Δέσποινα Καμπούρη:Στο «Μες στην Καλή Χαρά» τη νέα σεζόν;

0

Συνεχίζονται τα ραντεβού στον Alpha προκειμένου να βρεθεί αντικαταστάτρια της Έλενας Παπαβασιλείου στο « Μες στην Καλή Χαρά». Και, μετά την Κατερίνα Στικούδη και την Λάουρα Νάριες, η Δέσποινα Καμπούρη συναντήθηκε, σύμφωνα μεπληροφορίες του Yupiii, με στελέχη του σταθμού προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο της ένταξής της στην εκπομπή.

Μάλιστα πηγές του σταθμού αναφέρουν,ότι η Δέσποινα συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται για να βρεθεί στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού. «Είναι όμορφη, έξυπνη, δουλευταρού και παιδί χαμηλών τόνων. Όλα
αυτά τα χρόνια έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με τη δουλειά της» λένε, και έτσι η νεαρή παρουσιάστρια θεωρείται ένα από τα φαβορί για τη θέση στον καναπέ του «Μες στην Καλή Χαρά».

Όπως και η ίδια έχει δηλώσει κατά καιρούς, η εκπομπή της στο ΣΚΑΪ δεν έχει πάρει το πράσινο φως για του χρόνου μέχρι να διευθετηθούν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες. Κατά συνέπεια, μια μετακίνησή της στον Alpha, σε μια άκρως επιτυχημένη εκπομπή θεωρείται ένα μεγάλο συν για την καριέρα της.

Προς το παρόν βέβαια τα ραντεβού στον σταθμό συνεχίζονται ενώ δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως τίποτα για το τι μέλλει γενέσθαι με την Έλενα Παπαβασιλείου, που φήμες θέλουν να παίρνει μεταγραφή για τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Η ίδια πάντως δήλωσε πρόσφατα: «Ο Σεπτέμβρης δεν είναι μακριά για να δοθούν απαντήσεις». Παράλληλα, η Κατερίνα Στικούδη ανέφερε πριν μερικές μέρες σχετικά με το ενδεχόμενο να βρεθεί εκείνη στη θέση της Έλενας Παπαβασιλείου: «Ναι, ισχύει ότι έχω κάνει συζητήσεις, αλλά δεν το θεωρώ σωστό να λέω λεπτομέρειες γιατί στην πορεία δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει».

Πάντως, σχετικά με την Έλενα Παπαβασιλείου, ενώ πολλοί κάνουν λόγο για μετακίνηση της στην εκπομπή ΟΛΑ, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που επιμένουν ότι μπορεί να τη δούμε με δική της εκπομπή…στον Aplha, αν και το δεύτερο φαντάζει, στη συγκεκριμένη δύσκολη περίοδο για την τηλεόραση -και όχι μόνο- κάπως…υπερβολικό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !