"Δεν είναι ντίβα η "Σιλα''!

0
Ο ''Εμρέ'' της σειράς ''Sila'' μιλά για την επιτυχία της σειράς στην Ελλάδα, την Τουρκία, τη Σαουδική Αραβία : Οι συγκεκριμένες χώρες είναι πολύ κοντά γεωγραφικά. Ετσι και οι άνθρωποί τους είναι πολύ κοντά και σε συναισθήματα και σε κουλτούρα, άρα το βλέπω φυσικό η σειρά να έχει αντίκρισμα και στις τρεις. Δεν ξέρω ας πούμε αν η σειρά θα σημείωνε την ίδια επιτυχία και στη Φινλανδία. Οι άνθρωποι εδώ αγάπησαν πολύ τη σειρά γιατί είναι πολύ πλούσια σε συναισθήματα όπως και οι ίδιοι. Η αγάπη είναι ο κινητήριος μοχλός της σειράς και εκείνη που προσελκύει νομίζω περισσότερο τους θεατές σε αυτή". 

Η ηθοποιός μιλά και για τη συνεργασία του με την ''Sila'' - Τσανσού Ντερέ...Είναι η ''ντίβα'' που αναφέρουν τα δημοσιεύματα ; " Κ

άθε άλλο...Απόλαυσα πολύ τη συνεργασία με την Τσανσού. Είναι πολύ εύκολος άνθρωπος και πολύ ευχάριστος χαρακτήρας, κάτι που χρειάζεται όταν έχεις να περάσεις πολλές ώρες δουλειάς με τον άλλον. Μαζί της έκανα και την πρώτη πτήση μου με ελικόπτερο για τις ανάγκες της σειράς και όπως καταλαβαίνεις, αυτό μας έδεσε ακόμα περισσότερο".  

tvzapping

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !