Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους:«Έχει αγριέψει το σκηνικό στην τηλεόραση»!

0

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μιλά για τις μειώσεις και τα οικονομικά προβλήματα στην τηλεόραση σε συνέντευξή της στο περιοδικό TV Ζάπινγκ.

Η «Κλινική Περίπτωση» του Mega στην οποία η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστούσε την προηγούμενη σεζόν, πήρε «πράσινο φως» για ακόμα έναν κύκλο επεισοδίων. «Ξέρω ότι υπάρχει καλή διάθεση για δεύτερο κύκλο και όλοι μας αγαπάμε πολύ τη σειρά, αλλά μέχρι εκεί» δηλώνει η όμορφη ηθοποιός, συμπληρώνοντας ότι δεν γνωρίζει κάτι
πιο συγκεκριμένο σχετικά με τη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς.

Τα νέα επεισόδια θα είναι δώδεκα και όχι δεκαοκτώ, όπως την προηγούμενη σεζόν, όπως αναφέρει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ενώ ως προς το οικονομικό σκέλος του θέματος, λέει ότι δεν έχει συζητήσει ακόμα σχετικά με την αμοιβή της για το νέο κύκλο επεισοδίων. «Έριξα το κασέ μου ένα 25% για τον πρώτο κύκλο της «Κλινικής» και ακούω ότι θα ζητηθεί και άλλη γερή περικοπή… Έχει αγριέψει το σκηνικό και πρέπει κανείς να βάζει νερό στο κρασί του, αλλά μέχρι ενός σημείου…» δηλώνει η γνωστή ηθοποιός.

Όσο για το αν έχει πληρωθεί για τα επεισόδια της προηγούμενης σεζόν, αναφέρει «Η συμφωνία που έχουμε κάνει είναι να «τρέξουν» από τώρα οι πληρωμές! Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα, τι να σου πω, με όλα αυτά που γίνονται γύρω μας;».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !