Γεωργία Γεωργόνη:Μου χρωστούν πολλά χρήματα για τα «Μυστικά της Εδέμ»

0
Η πρωταγωνίστρια των «Μυστικών της Εδέμ», Γεωργία Γεωργόνη, μιλά για την τηλεόραση και τα χρήματα που της οφείλουν από τη σειρά σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello.
Όταν ρωτάται αν θεωρεί ότι μετά τα «Μυστικά της Εδέμ» την κάλεσαν σε δουλειές για να «εκμεταλλευτούν» την αναγνωρισιμότητά της από την τηλεόραση, εκείνη απαντά «Δεν το ξέρω με σιγουριά. Φαντάζομαι πως κάποιος που με διαλέγει για τη δουλειά του θα ...
λαμβάνει υπόψη το γεγονός ότι κέρδισα την αναγνωσιμότητα. Από την άλλη, διαπιστώνω ότι δεν είναι μόνο αυτό που παίζει ρόλο. Τα «Μυστικά» μού έδωσαν μεγάλη ώθηση, αλλά είχα ήδη μια επαγγελματική πορεία πριν από αυτά, όπως και συνεχίζω να έχω. Δεν θεωρώ ότι βασίζονται μόνο στο σίριαλ οι άνθρωποι που με παίρνουν στη δουλειά τους, ούτε ένιωσα ότι με «εκμεταλλεύτηκαν».

Λογικό είναι να χρησιμοποιείται η αναγνωσιμότητα. Αλλιώς, για ποιο λόγο πήγα και έπαιξα στην τηλεόραση; Πέρα από την εμπειρία και κάποια χρήματα, και γι’ αυτήν την παράμετρο» συνεχίζει η γνωστή ηθοποιός.

Όσον αφορά το γεγονός ότι, όπως συμβαίνει και σε πολλά άλλα σίριαλ, οι ηθοποιοί της σειράς «Τα μυστικά της Εδέμ» δεν έχουν πάρει τα χρήματά τους, η Γεωργία Γεωργόνη αναφέρει «Έχουμε πληρωθεί ένα ποσό και μας χρωστάνε πολλά ακόμη. Θέλω να πιστεύω ότι θα πληρωθούμε, απλώς καθυστερούν λόγω κρίσης. Είναι άσχημο να δουλεύεις και να μην παίρνεις αυτό που σου ανήκει».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !