Το ξέσπασμα της Άννας Χατζησοφιά για τα τούρκικα σήριαλ!

8
"Προς τους διευθυντές προγράμματος των καναλιών. Εντάξει ας το δεχτούμε ότι λόγω κρίσης δεν μπορείτε να παράξετε ελληνική μυθοπλασία και καταφεύγετε στην αλλοδαπή. Γιατί μόνο στη γείτονα χώρα; Θέλετε σειρές με μίση και πάθη και έρωτες και εύπεπτες και μελό και δεν συμμαζεύεστε; Κι εγώ σαν θεατής τις θέλω, γιατί δεν πιστεύω ότι η τηλεόραση είναι για να δίνει γροθιές στο στομάχι. Εξ άλλου υπάρχει το ενημερωτικό κομμάτι γι αυτό. Γιατί δεν αγοράζετε την ωραιότατα φτιαγμένη σαπουνόπερα, Revenge; Η την ωραιότατη κομεντί Hart of Dixie; (για να δουν φιλενάδα, Τίνα Καμπίτση, κι ότι δεν «αντιγράφουν» μόνο οι Έλληνες). Θέλετε δράμα εποχής; Γιατί τον Σουλεϊμάν και όχι τους Βοργίες του Νηλ Τζόρνταν η το (θεϊκό) Downton Abbey η το απίστευτο remake του Upstairs-Downstairs του BBC, που είδα δυο επεισόδια χθες και έπαθα την καραπλακάρα μου; Για να ακούσω; Γιατί μόνο Τούρκικα;" 
(από το προφίλ της σεναριογράφου στο facebook)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:ΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΖΩΝΗ 'ΚΑΤΑΡΓΕΙ' Ο ΑΝΤ1?

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΠΑΘΑΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΗΝΕΣ ΣΕΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι πολυ απλα ολα αυτα κοστιζουν κ ειναι αρκετα αμφιβολο αν φερουν τις αναμενομενες τηλεθεασεις. Εχω δει μερικα απο αυτα ....θα τα ελεγα αδιαφορα. Borgias αδιαφορο, Revenge κακο, Ηart o DIxie σαχλο.
    Αν μαλιστα μιλαμε για βρετανικες παραγωγες ειναι ακομα πιο αμφιβολη η επιτυχια τους. Πολυ θα ηθελα να ξερω αν ελεγε τα ιδια αν αντι για τουρκικα οι αντιστοιχες σειρες ηταν πχ γαλλικες?? βεβαια καταλαβαινω οτι τα τουρκικα σηριαλ του εχουν παρει την δουλεια κ εν μερει ειναι λογικες τετοιες αντιδρασεις. Αλλα τα καναλια δυστυχως για αυτους εχουν βρει κοιτασμα "χρυσου" . Φτηνα σχετικα σηριαλ με ψηλες τηλεθεασεις. Αν ομως συνεχισουν με τον ιδιο ρυθμο προβολης θα εξαντλησουν το κοιτασμα αυτο πολυ συντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει δίκιο!Ωραία τα τούρκικα, δε λέω αλλά γιατί όχι μία ελληνική σειρά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα διαφωνήσω,παίζονται αμερικάνικα στην ελληνική τηλεόραση.Ο Alpha κάθε βράδυ στις 9 έχει αμερικάνικο,το Star είναι γεμάτο με σίριαλ και ταινίες τώρα αν αυτά δεν ικανοποιούν κάποιους και θα ήθελαν κάτι άλλο εντάξει δεν θα διαφωνήσω,υπάρχουν και καλύτερα αμερικάνικα,αλλά όχι ότι δεν παίζονται αμερικάνικες σειρές!!! μην τρελαθούμε τελείως...το θέμα τώρα είναι από ποια χώρα κερδίζει??αυτό είναι το θέμα?? και τέλος πάντων όπως λέει και κάποιος παραπάνω λίγο δύσκολο να κάνουν τα νούμερα των Τούρκικων,αρέσει ή όχι,άδικο ή όχι.Πολύ αμφιβάλλω για παράδειγμα αν το Games of Thrones μια καταπληκτική σειρά ανώτερη από τις τούρκικες σειρές θα έκανε τα νούμερα των Τούρκικων στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ απλά όσοι βλέπουν τις καινούριες αμερικάνικες σειρές είναι πιο ψαγμένοι και δεν περιμένουν από την τηλεόραση να τα δείξει. Όσο για τα τούρκικα, απευθύνονται στο κοινό που παρακολουθεί περισσότερη τηλεόραση (συγκεκριμένης ηλικίας και εκπαίδευσης) και προτιμά πιο εύπεπτα προγράμματα που διατηρούν τις αξίες και τις συμπεριφορές μίας άλλης, περασμένης (ίσως και ρομαντικής;) εποχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μέχρι να ξυπνήσουν τα ελληνικά κανάλια και να αγοράσουν το Downton Abbey και όλες τις σειρές που παγκοσμίως σκίζουν, οι περισσότεροι θα τις έχουν απλά κατεβάσει από το internet... Αλλά ακόμη κι αν πάρουν αμερικάνικες σειρές, δεν ξέρουν να τις διαχειριστούν. Πέρσι το Mega πήρε το Breaking Bad (καλύτερη σειρά στην τηλεόραση αυτήν τη στιγμή, οι πρωταγωνιστές παίρνουν Emmy κάθε χρόνο κλπ) και την έδειχνε στις 02:00 τα ξημερώματα. Και μετά φυσικά λένε πως δεν κάνουν τηλεθέαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1) To Game of Thrones ναι μεν πολυ καλη ως παραγωγη αλλα σεναριακα κ αυτο απευθυνεται σε μια συγκεκριμενη ηλικια.
    2) To Breaking Bad αν το εβαζε στην prime time θα εκανε νουμερα?? Μαλλον οχι. Δεν σημαινει οτι επειδη η σειρα σκιζει στην Αμερικη θα πετυχει κ εδω εχουμε πολλα παραδειγματα αλλωστε.
    3)Τα τουρκικα ναι παρακολουθουνται περισσοτερο απο μια συγκρεκριμενη ηλικια αλλα ολοι αλλοι που τα κρινουν αμφιβαλω ειλικρινα αν εχουν καθησει να δουν ενα ολοκληρο επεισοδειο απο μια σειρα. Ειναι προκατειλημμένοι απο πριν στην λεξη τουρκικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !