Tα όπλα των καναλιών για τη νέα σεζόν!

0
«Από Μάρτη καλοκαίρι και από Αύγουστο χειμώνα» λέει μία από τις πιο γνωστές λαϊκές παροιμίες και αυτό ακριβώς ισχύει και για τους ανθρώπους της τηλεόρασης.Μπορεί η αυλαία της φετινής χρονιάς μόλις να έπεσε, όμως, η επόμενη σεζόν έχει αρχίσει να πλησιάζει απειλητικά!
Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και από τα τέλη Σεπτεμβρίου και μετά, σιγά σιγά θα πρέπει να ξεκινήσει η αποκάλυψη της τηλεοπτικής σεζόν του 2012-2013, με αποκορύφωση φυσικά τον Οκτώβριο, οπότε θα κάνει πρεμιέρα ό,τι καινούργιο έχει ετοιμαστεί για το prime-time των καναλιών. Δηλαδή, για την καθημερινή, βραδινή τους ζώνη, τη ζώνη της υψηλότερης τηλεθέασης και…
ακριβότερης βεβαίως, από πλευράς διαφήμισης.Αυτός είναι, λοιπόν, και ο λόγος που όλα τα κανάλια ανεξαιρέτως φυλάνε τα πιο δυνατά τηλεοπτικά τους «όπλα» για το βράδυ και συγκεκριμένα για τη ζώνη από τις 9.00 μ.μ. μέχρι και τις 11.30 μ.μ.!

Ξεκινώντας από το Mega, σαφέστατα ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του για του χρόνου, όσον αφορά τουλάχιστον στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, είναι η μετάδοση τόσο του «Master Chef 2» με τη Μαίρη Συνατσάκη όσο και όλων των ελληνικών σειρών του, «Πίσω στο σπίτι», «Βασιλιάδες» και «Με λένε Βαγγέλη», οι οποίες αποδείχθηκαν φέτος αήττητος αντίπαλος.

Στον ΑΝΤ1 τώρα, σχεδιάζουν να κατέβουν στη μάχη για τα μάτια της AGB-Nielsen, έχοντας στα χέρια τους το… πολυβόλο «Dancing with the stars». Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν, ως γνωστόν, λόγω κρίσης, σχεδιάζουν το συγκεκριμένο φορμάτ να κάνει οπωσδήποτε πρεμιέρα το φθινόπωρο, γιατί γνωρίζουν πως θα σηκώσει στους «ώμους» του το βάρος (από πλευράς τηλεθέασης πάντα) όλου του υπόλοιπου προγράμματος του καναλιού.

Περνώντας στο κανάλι της Κάντζας τώρα, εννοείται πως εκεί το απόλυτο «όπλο» θα εξακολουθήσει να είναι το «Αλ Τσαντίρι», το οποίο αν μη τι άλλο μέχρι τα Χριστούγεννα θα βρίσκεται κοντά μας, αφού αυτή είναι και η αρχική συμφωνία του Alpha με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Επίσης ένα ακόμα μεγάλο όπλο του καναλιού στο prime-time είναι και η νέα χρονιά του «Πάμε Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου, όπως και η τηλεοπτική επιστροφή του «Εφιάλτη στην κουζίνα» με τον Εκτορα Μποτρίνι.

Από τη Νάνσυ Νικολαΐδου
Πηγή: ethnos

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !