Kινητοποίηση στο στρατόπεδο της Μεσημεριανής Μελέτης-Οι αλλαγές για τη νέα σεζόν!

0

Χθες η Ελεονώρα Μελέτη και η εκπομπή της «Μεσημεριανή Μελέτη», θα αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κονό, ρίχνοντας αυλαία για τη φετινή σεζόν. Φέτος η Ελεονώρα και η τηλεοπτική της παρέα,  κατάφεραν  να κερδίσουν  μεγάλη μερίδα του κοινού, σημειώνοντας καθημερινά υψηλά νούμερα, έχοντας απέναντι τους  τηλεοπτικά «μεγαθήρια», όπως ο Γιώργος Παπαδάκης.
Αυτά όμως συνέβαινε μέχρι πριν από λίγους μήνες, όταν η διοίκηση του καναλιού αποφάσισε η εκπομπή να αλλάξει ζώνη μετάδοσης και να μεταφερθεί στο μεσημέρι, αντικαθιστώντας το «Made in Star», το οποίο διεκόπη λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης που συγκέντρωνε. Έτσι η «Πρωινή Μελέτη» έγινε «Μεσημεριανή Μελέτη» κα
ι βρέθηκε απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη. Κάπου εδώ να σημειώσουμε, πως εκτός από την αλλαγή του ονόματος και της ώρας, όλη η υπόλοιπη εκπομπή διατήρησε το ίδιο προφίλ, που είχε στην πρωινή ζώνη.
Όμως τα πράγματα άλλαξαν, μιας και η Ελένη Μενεγάκη χωρίς να κάνει τα τεράστια νούμερα που σημείωνε στο παρελθόν, κατάφερνε να ξεπερνάει καθημερινά την εκπομπή του Star, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων.
Έτσι με το τέλος της φετινής εκπομπής, όλη η ομάδα της «Μεσημεριανής Μελέτης» θα ανασυνταχθεί και θα καθίσει στο τραπέζι των συσκέψεων, προκειμένου να πέσουν νέες ιδέες στο τραπέζι και είναι σίγουρο  πως θα δούμε  αλλαγή τόσο στη δομή των θεμάτων, όσο και στην ροή της εκπομπής, την επομένη χρονιά.
Αναμένουμε όλες τις εξελίξεις, για τις οποίες και θα σας ενημερώσουμε.    entertv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !