Η Νανά Παλαιτσάκη κάνει τον απολογισμό της χρονιάς!

0
Πόσους απολογισμούς να αντέξει ένας ξανθός εγκέφαλος; 

Στεναχωριέμαι κιόλας να βλέπω, γιατί είμαι πολύ ευαίσθητη σε θέματα μείζονος πολιτισμού.

ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ 

1. Για τον απολογισμό του Γιώργου Παπαδάκη. Είδα σε αναπαραγωγή, ότι ο Γιώργος είπ , ότι μετανιώνει που διαχειρίστηκε την ανθρώπινη μιζέρια, τόσα χρόνια ως παρουσιαστής - δημοσιογράφος της πρωινής ζώνης. 

Ιδέα δεν έχω για το τι τον έκανε να μιλήσει έτσι. Όλοι οι εργαζόμενοι μια «μιζέρια» αλλουνού διαχειριζόμαστε . Π
οιους να θυμηθώ, ποιους να ξεχάσω. Τις καθαρίστριες; Τους χειρουργούς; Τους ψυχίατρους; Τους δημοσιογράφους που καλύπτουν υπουργεία; Τους πυροσβέστες; Τους πτηνοτρόφους; Τους μπογιατζήδες; Τις κομμώτριες; Τις νυχούδες;

Τώρα, αν νοιώθει πάρα πολύ άσχημα για το σπίτι που απέκτησε, πριν το εκχωρήσει σε άλλους που δεν έχουν, ας κάνει διακοπές και όταν με το καλό γυρίσει και συνεχίσει να μην αντέχει τα κουφώματα βλέπουμε.

2 . Η Μαρία Μπεκατώρου, αποδεικνύεται σοφό κορίτσι. Ακόμη και στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ δεν γνωρίζουν, από τώρα, ποια ακριβώς ώρα θα μεταδίδεται η εκπομπή της την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. 

Αυτό που είπε το Μαράκι , νομίζω ότι αντιπροσωπεύει την τάση ολόκληρου του τηλεοπτικού μικρόκοσμου. «Όλα τα σταθερά μοιάζουν αμφίβολα».

3. Η Ελένη Μενεγάκη, ( ο σκέφτηκα βλέποντας τον απολογισμό της), νομίζω ότι σιγά – σιγά πρέπει να πάρει ποσοστά από την «Κόκκινη γραμμή» της κουμπάρας της. Και στο από λογιστικό, βίντεο της σεζόν, η μουσική που διακρίθηκε ήταν η συγκεκριμένη, με το τραγούδι σταθμό που καθόρισε το διαζύγιο της ξανθιάς παρουσιάστριας, σηματοδοτώντας την νέα σχέση της ζωής της.

Ο δήμος της Άνδρου, πάντως, νομίζω ότι θα πρέπει να συμπεριλάβει το κομμάτι ως πρώτη επιλογή για τον εθνικό ύμνο του ιστορικού νησιού. 

Επίσης, στα πλοία της γραμμής, πρέπει να καθιερωθεί, έτσι ώστε με του που σηκώνονται οι άγκυρες από Ραφήνα, να ακούγεται σε όλους τους χώρους το κομμάτι, τιμής ένεκεν.

• ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΙ-ΚΟΥ-ΤΙ 

Η τηλεοπτική σαιζόν 2011 – 2012 νομίζω ότι είναι μια από τις πιο μαύρες χρονιές στην ιστορία του κλάδου, τα τελευταία 30 χρόνια.

Πάρα πολλοί άνεργοι, συνάδελφοι, πάρα πολλοί όσοι επιβιώνουν κάτω από το όριο της φτώχειας, με ανοιχτά τα μέτωπα της περίθαλψης, της ασφάλισης και της σύνταξης μετά τις ανακοινώσεις για το κούρεμα του αποθεματικού του ταμείου από την Τράπεζα Ελλάδας. 

Την ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ στα κανάλια, μοιάζει πια να την μονοπωλεί το πασούμι – παντόφλα και η πράσινη μπάλα για την πλύση καθώς η ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ βάζει πλυντήρια σε όλα τα κανάλια από νωρίς το πρωί. Νομίζω ότι έχω ξεχάσει πια σε πιο κανάλι είναι η Βίκυ και τι εκπομπή κάνει. Την βλέπω, τόσο αδύνατη, τόσο ψηλή, τόσο πανέτοιμη να βάλει μπουγάδα ακόμη και τα ξημερώματα στον Γιώργο Αυτιά που ξεκινάω τις πλύσεις αποβραδίς για να μην με κυνηγάνε οι Ερινύες.

Χωρίς να θέλω να σας χαλάσω το ΣΚ, θα αναφέρω ότι από την Δευτέρα που έρχεται, σε αρκετούς εργαζόμενους στα κανάλια ανακοινώνεται η λήξη συνεργασίας, λόγω περικοπών.

ΚΑΙ ΕΝΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ …ΑΛΩΣΕΩΣ 

Η ΒΙΚΥ ΦΛΕΣΣΑ, συνεχίζει τα «άκρα της» τόσο ακλόνητη όσο και του σουξέ της Άντζελας Δημητρίου.

Με τις υγείες μας!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !