Νικήτρια η Τατιάνα

Λευτέρης Προβιάς
0
«Καλό καλοκαίρι» μας ευχήθηκαν την περασμένη Παρασκευή και οι… «σταρ» του Star, αφού και το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς τράβηξε αυλαία -όσο αφορά το ζωντανό του πρόγραμμα- για το καλοκαίρι.
«Καλό καλοκαίρι» μας ευχήθηκαν την περασμένη Παρασκευή και οι… «σταρ» του Star, αφού και το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς τράβηξε αυλαία -όσο αφορά το ζωντανό του πρόγραμμα- για το καλοκαίρι.
Σε πανηγυρικό κλίμα, λοιπόν, μας αποχαιρέτησαν η «Πρωινή Μελέτη», το «Μίλα», αλλά και το
«Φώτης και Μαρία: Live» και έχει ενδιαφέρον να δούμε, για το αν αυτοί οι… πανηγυρισμοί τους συγκίνησαν τα μηχανάκια της AGB – Nielsen.
Ετσι, λοιπόν, έχουμε και λέμε, μεγάλη νικήτρια της Παρασκευής όσον αφορά το σύνολο της τηλεθέασης, και για τα τηλεοπτικά δεδομένα πάντα του Star, αναδεικνύεται η Τατιάνα Στεφανίδου, μια και το «Μίλα» σημείωσε 17,7%, ενώ αμέσως μετά έρχεται η Ελεονώρα Μελέτη με τη «Μελέτη» της να κερδίζει 16,6%, και τελευταίοι ακολουθούν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, με το «Φώτης και Μαρία: Live» να φτάνει το 15,5%. Οσον αφορά, όμως, τα πολυσυζητημένα νεανικά κοινά, εκεί νικήτρια συναντάμε την Ελεονώρα Μελέτη, όπου οι τηλεθεατές από 15-44 ετών της χάρισαν το 21,5%. Στη δεύτερη θέση κατατάσσονται ο Φώτης και η Μαρία με 20,9% και τελευταία ακολουθεί η Τατιάνα Στεφανίδου με 16,8%.


ethnos

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !