Ποια εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει η Νικολέτα Ράλλη;

0

Σε συνέντευξή της στο MAD TV της Κύπρου και την φίλη της Έβελυν Καζαντζόγλου, η Νικολέτα Ράλλη μίλησε για την εμπειρία της από την εκπομπή «Made in Star», ενώ αποκάλυψε και ποια εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει.
«Είναι κάτι που το λατρεύω η παρουσίαση, δεν είναι η εκπομπή που ήθελα να κάνω ακριβώς…δεν είναι και η εκπομπή που θα θέλαμε να κάνουμε, πρέπει να σου πω. Άλλη εκπομπή θέλαμε να κάνουμε όλοι μαζί. Ήρθε έτσι. It just happens, που λέμε…» δηλώνει η Νικολέτα σχετικά με την μεσημεριανή εκπομπή που παρουσίαζε στο Star.
«Όταν έχεις δει πως δουλεύουν τα πράγματα ξέρεις την επόμενη φορά τι απαιτήσεις θα πρέ
πει να έχεις, για καλό της εκπομπής, αλλά και για σένα…Σε αυτές τις εκπομπές αυτός που εκτίθεται πάρα πολύ είναι ο παρουσιαστής, όχι ο αρχισυντάκτης και όχι ο δημοσιογράφος που είναι πίσω από τις κάμερες…Όταν, λοιπόν, είναι τόσο μεγάλο το ρίσκο πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ότι κάνεις…» αναφέρει η πρώην παρουσιάστρια του Star. Συνεχίζει, δε, λέγοντας ότι ο κόσμος δεν θέλει να βλέπει πια κουτσομπολιά, τα οποία μεν χρειάζεται γιατί σε χαλαρώνουν, αλλά δεν πρέπει να γίνονται με «κίτρινο τρόπο», όπως λέει χαρακτηριστικά.
Όσο για το ποια εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει, η Νικολέτα Ράλλη αποκαλύπτει ότι θα της άρεσε πολύ να παρουσιάσει τα «Παιχνίδια χωρίς σύνορα», ενώ, όπως λέει, θα της άρεσε γενικά να παρουσιάσει οποιοδήποτε τηλεπαιχνίδι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !