Ερωτες και απιστίες στο νέο «Αμάρτημα της μητρός μου»

Λευτέρης Προβιάς
0


«Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα»… Αμαρτίες «πλημμυρισμένες» από μυστικά και έρωτα. Οι συντελεστές της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, «Το αμάρτημα της μητρός μου», δεν έβαλαν μυαλό και έτσι επιστρέφουν και πάλι το φθινόπωρο στους δέκτες μας, πιο… αμαρτωλοί από ποτέ.
Οι άνθρωποι του καναλιού μπορεί να κρατούν «μικρό καλάθι», όσον αφορά τον σχεδιασμό του νέου τους προγράμματος, όμως η κωμωδία του Αλέξανδρου Ρήγα ήδη έχει αποφασιστεί πως θα βρίσκεται στους δέκτες μας και για δεύτερη χρονιά.
Αλλωστε θα είναι η μοναδική ελληνική σειρά με την οποία το κανάλι του Αμαρουσίου θα τραβήξει την αυλαία της σεζόν 2012-2013.
Ο ANT1, λοιπόν, άναψε το πράσινο φως για του χρόνου στον Αλέξανδρο Ρήγα κι εκείνος με την σειρά του άναψε το πράσινο φως των γυρισμάτων, που ξεκίνησαν
πριν από περίπου δύο εβδομάδες.
Οσο για το τι είδαμε στο συγκεκριμένο γύρισμα; Η «Τζένη» αποφασίζει να βοηθήσει την αγαπημένο της «Χάρη». Πώς θα γίνει αυτό; Μα αποφασίζει να κατέβει κι εκείνη στο… γήπεδο και να περάσει στην αντεπίθεση.
Ετσι, μία μέρα ακολουθεί τον «Χάρη» στην προπόνηση και την ώρα που ο «Χάρης» της προπονείται, πάει και πιάνει τον προπονητή, του ζητάει να τον βάλει βασικό στην ομάδα και φυσικά δεν τον αφήνει έτσι. Του κόβει ένα γενναιόδωρο τσεκ προκειμένου να την πάρει σοβαρά.
Παρ’ όλα αυτά, η… αχόρταγη Τζένη Μεγαπάνου δεν πρόκειται να μείνει πιστή στον «Χάρη» της αυτό τον χειμώνα, μια και θα γευτεί τον έρωτα και στην αγκαλιά του νέου σεκιουριτά που προσλαμβάνει ο πατέρας της…
Θα πέσει λέει και στην αγκαλιά ενός ακόμη νέου άνδρα, στο πρόσωπο όμως του οποίου μάλλον θα ανακαλύψει τον αληθινό και μόνιμο έρωτα, γεγονός που θα φέρει στο σημείο τους τρεις μνηστήρες να πιαστούν για τα μάτια της… μαλλί με μαλλί.
Κατά τα άλλα; Σε αυτό τον νέο κύκλο επεισοδίων ο Αλέξανδρος Ρήγας φέρνει ακόμα πιο κοντά τον «Στέφανο» και την «Κάτια», οι οποίοι παρά το γεγονός ότι ο έρωτάς τους περνάει από τα σαράντα κύματα, εξακολουθούν να είναι μαζί.
Την ίδια ώρα εύκολα δεν είναι τα πράγματα ούτε και για τον «Απόστολο» και την «Ελενα», μια και ο έρωτάς τους… χωρίζεται στα τρία. Ενας νέος, ωραίος και πολλά υποσχόμενος άνδρας εισβάλλει στη ζωή της «Ελενας» και της παίρνει τα μυαλά.

ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !