Πανικός επικρατεί σε όλα τα κανάλια!

6

Πριν από λίγους μήνες στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφόρησε μία είδηση που έμοιαζε με ανέκδοτο. Ο επικεφαλής του ΑΝΤ1 Αλεξάντερ Χόλαντ, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε σε σύσκεψη μεταξύ σοβαρού και αστείου να τοποθετηθεί η έναρξη του προγράμματος κατά τα Χριστούγεννα. Και μπορεί κάτι τέτοιο να ακούστηκε ως απίθανο πριν από λίγους μήνες, τώρα πλέον όμως επιβεβαιώνεται καθώς τα εφιαλτικά σενάρια που θέλουν τα ιδιωτικά κανάλια να εγκαταλείπουν το νέο πρόγραμμα για την αρχή της σεζόν είναι γεγονός.
Το Mega παγώνει προς το παρόν όλα τα γυρίσματα των σειρών του prime time ενώ πολύ δύσκολο είναι το σχέδιο για την προβολή του «Master Chef 2» τον Οκτώβρη. Οπως όλα δείχνουν, η έναρξη θα γίνει
με τούρκικες σειρές και επαναλήψεις ενώ κανονικά θα μπουν στο πρόγραμμα οι ενημερωτικές εκπομπές της πρωινής ζώνης. Αγνωστο παραμένει το πότε θα ξεκινήσει η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή την ώρα που στον ΑΝΤ1 δεν αποκλείεται το σενάριο κατάργησής της με τον Γιώργο Παπαδάκη να καλύπτει την ζώνη 8 με 11. Προβλήματα υπάρχουν και στο κανάλι του Αμαρουσίου με αποτέλεσμα να μετατίθεται συνεχώς η έναρξη του προγράμματος. Στον Alpha υπάρχουν εκκρεμότητες σε ό,τι αφορά τον ενημερωτικό τομέα καθώς είναι δύσκολο να συνεχιστούν όλες οι πολιτικές εκπομπές, ενώ η ψυχαγωγία θα διαμορφωθεί αφού εκτιμηθεί πρώτα η μείωση της διαφημιστικής δαπάνης.
Ερωτηματικό υπάρχει ακόμη σε ότι αφορά την αλλαγή της δομής του προγράμματος του Star καθώς, όπως διαπιστώθηκε από τα στελέχη του, η εμμονή στο lifestyle εκτός από ξεπερασμένη δεν φέρνει και νούμερα. Οποιες και αν είναι οι αποφάσεις πάντως, ειδικά σε ό,τι αφορά το prime time η συνταγή που θα υιοθετηθεί θα κινηθεί και πάλι στο πλαίσιο των ξένων σειρών και ταινιών.
Στην ΕΡΤ προς το παρόν τηρείται στάση αναμονής καθώς είναι σίγουρο πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στα πρόσωπα της διοίκησης και σίγουρα στον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.


Πηγή: tovima.gr

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Παιδια τι γινεται με το καλοκαιρινο πρωινο αντ1;Ειναι παρασκευη και δεν εχουμε δει ακομα ουτε τρειλερ ουτε δελτιο τυπου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To ψηφιακο σημα μας μαρανε κατα τα αλλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10:19 π.μ.
    Και εγώ αυτό σκεφτόμουν χθες!Τελικά θα βγεί στον αέρα ή όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10:19 π.μ.
    Μέχρι χθες στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, έγραφε πως από τη Δευτέρα 23/7 7:00 με 11:00, θα προβάλλεται το «Πρωινό ΑΝΤ1»!Τελικά όμως, συνεχίζεται η προβολή των ελληνικών σειρών σε επανάληψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ έχω ψηφιακό σήμα. Απορώ γιατί έδωσα τα λεφτά να πάρω αφού δεν έχει τίποτα η τηλεόραση να δω; Εδώ και 2 εβδομάδες δεν την έχω ανοίξει. Μου αρέσει που πήρα και πλάσμα τρομάρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 4:08μ.μ.
    σου'χω μια ιδεα προς εκμεταλλευση της πλασμα σου...
    γυρισε βιντεακια αλα "καψε το σεναριο" με παρεες και βαζε τα να τα βλεπεις!!!! τηλεοραση ελληνικη γιοκ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !