Βρικόλακες στον Ant1!Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της σειράς...

1

Από καιρό είχε στα σκαριά ο Αλέξανδρος Ζαρμπής το πολλά υποσχόμενο σίριαλ «Βρικόλακες» και μάλιστα είχε γυρίσει και έναν «πιλότο» στον οποίο έπαιζαν οι Γιώργος Χρυσοστόμου, Γιώργος Παπαγεωργίου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Ορέστης Τζιόβας, Θάλεια Ματίκα, Τάσος Ιορδανίδης, θωμαΐς Ανδρούτσου και άλλοι.
Η σειρά είχε γοητεύσει τον Πέτρο Μπούτο και την ομάδα του, όμως το κόστος μιας τέτοιας παραγωγής, που απαιτεί σπέσιαλ εφέ και πολλά εξωτερικά γυρίσματα σε δάση, σπηλιές και λοιπά, αλλά και… θίασο πολυμελή, ήταν απαγορευτικό κι έτσι η δουλειά «πάγωσε».Όμως, οι δημιουργοί αποφάσισαν να πλασάρουν τους «Βρικόλακες» και στον ΑΝΤ1 και ο Γιάννης Λάτσιος με την ομάδα του
φέρονται έτοιμοι  να το κάνουν. Μάλιστα τους αρέσει τόσο που έχουν σκεφτεί σοβαρά να το ισχυροποιήσουν βάζοντας τον Πέτρο Φιλιππίδη σε ρόλο έκπληξη, που θα προσπαθεί να εξοντώσει με κάθε τρόπο τους βρικόλακες…Τ ο βασικό τρίγωνο πρωταγωνιστών είναι οι: Χρυσοστόμου-Κοτσαηλίδου-Παπαγεωργίου, ενώ οι Παπουτσάκη-Τζόβας θα «ανοίγουν» κάθε επεισόδιο, καθώς περνάνε τα χρόνια και οι δεκαετίες. Το σενάριο της εν λόγω σειράς ανέλαβαν οι Βασίλης Ρίσβας – Δήμητρα Σακαλή, ενώ τη σκηνοθεσία θα κάνει ο Αλέξανδρος Ζαρμπής. Αν τελικά πάνε όλα καλά και πάρουν το «πράσινο φως», φαίνεται ότι οι «Βρικόλακες» θα δώσουν στο πρόγραμμα της νέας σεζόν μεγάλο ενδιαφέρον.
 markos.tv

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !