New Entry στο «Δέστε τους»!

1

New entry έχουμε στο «Δέστε τους». Μετά τις απολύσεις δυο  δημοσιογράφων τον Απρίλιο, δυο νέα μέλη προστέθηκαν στην τηλεοπτική παρέα των Μουτσινά, Ηλιάκη και Καινούργιου.O ένας μάλιστα εξ' αυτών διαθέτει & εμπειρία μπροστά στις κάμερες.
Πρόκειται για τους
Γιάννη Χατζηγεωργίου και Νίκο Παρτσώλη, οι οποίοι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με τον παρουσιαστή, και θα βρίσκονται πίσω από τις κάμερες. 
Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου κατά το παρελθόν μάλιστα είχε εργαστεί στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη αλλά και στην ΙΜΑΚΟ, ενώ ο Νίκος Παρτσώλης, δούλευε στην εκπομπή «Μπλα Μπλα», και είναι καλός φίλος του Μουτσινά.
Θυμίζουμε, πως πριν από δυο μήνες περίπου, ο Νίκος Μουτσινάς είχε κατηγορηθεί πως είχε απολύσει τους δυο δημοσιογράφους.
Ο ίδιος πάντως είχε βγει και το είχε διαψεύσει λέγοντας πως «δεν μπορώ ν΄απολύσω και να διώξω κόσμο. Δεν έχω αυτή τη δυνατότητα, αλλά και να την είχα δεν θα το έκανα στο τέλος της χρονιάς. Ήταν μια απόφαση του καναλιού να γίνει έτσι. Εγώ απλά είχα μιλήσει και είχα πει ν΄αλλάξουν κάποιοι δημοσιογράφοι και να μετατοπιστούν». 

Πηγη :star.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !