Lindsay Lohan: Βρέθηκε αναίσθητη στο δωμάτιό της!

0
Μερικές μέρες μετά το τροχαίο ατύχημά της, στο οποίο ευτυχώς ούτε η ίδια, αλλά ούτε και ο άλλος οδηγός τραυματίστηκαν, η Λίντσεϊ Λόχαν φέρεται να βρέθηκε αναίσθητη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Λος Άντζελες, όπου βρίσκεται αυτό το διάστημα για τα γυρίσματα της ταινίας «Liz & Dick».

Αρχικά,
αναφέρθηκε ότι το ασθενοφόρο, που έφτασε στο ξενοδοχείο Ritz-Carlton στην περιοχή Marina del Rey μετά από επείγουσα κλήση, μετέφερε την 25χρονη ηθοποιό στο νοσοκομείο. Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Λόχαν δεν νοσηλεύτηκε ποτέ. Το σίγουρο είναι ότι έγινε, από το ξενοδοχείο, μια επείγουσα κλήση για ασθενοφόρο, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν εκείνη τη στιγμή η Λόχαν ήταν όντως αναίσθητη.

«Ήταν στο γύρισμα από τις 7 χθες το απόγευμα μέχρι τις 8 σήμερα το πρωί. Κοιμήθηκε ελάχιστα πριν σηκωθεί για να γυρίσει την τελευταία σκηνή. Οι παραγωγοί ανησύχησαν όταν δεν βγήκε από το δωμάτιό της και κάλεσαν το ασθενοφόρο» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ηθοποιού, προσθέτοντας πως «Η Λίντσεϊ εξετάστηκε και είναι καλά, απλώς υποφέρει από εξάντληση και αφυδάτωση».
real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !