Βομβαρδισμός από τούρκικα!

Λευτέρης Προβιάς
10
Το θέμα με τα τούρκικα έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια με τον Νίκο και τη Ναζλί του Mega αλλά επέστρεψε έχοντας πάρει τεράστια έκταση εδώ και 2 χρόνια, με το "1000 και μία νύχτες" του ΑΝΤ1! Τα τελευταία 2 χρόνια αν παρατηρήσει κανείς τις ελληνικές και τις τούρκικες σειρές που έχουν παιχτεί θα διαπιστώσει ότι
αυτές της γείτονος χώρας υπερτερούν! Και μπορεί κάποιοι να θεωρούν παράλογο το "ξέσπασμα" ορισμένων για τα πολλά τούρκικα, όμως πλέον το ποτήρι έχει ξεχειλίσει! Τουλάχιστον 4 τούρκικα σήριαλ θα κάνουν προβληθούν μέσα στο καλοκαίρι στην ελληνική τηλεόραση! 2 στον ΑΝΤ (Starfish, Asi) 2 στο Mega (Sila, Μοιραίος Έρωτας) και όπως φημολογείται μπαίνει και το Star στην μάχη των τούρκικων σήριαλ! Φυσικά δεν ξεχνάμε και τον Alpha που όπως ακούγεται θα προβάλει σε επανάληψη το "Λάλε: Έρωτας στην Κωνσταντινούπολη"! Φυσικά και δεν πρόκειται περί ρατσισμού η θέση μου! Απλά έχω μεγάλες διαφωνίες με τις υπερβολές! Τις υπερβολές στα τούρκικα, τις υπερβολές που κάνουν και ορισμένες τηλεπαρουσιάστριες για τα νούμερο! Προφανώς όμως τα κανάλια ενδιαφέρονται για τα εύκολα έσοδα και εφόσον οι τηλεθεάσεις (τουλάχιστον σε Mega-ANT1) είναι μεγάλες το φαινόμενο των τούρκικων φαίνεται να έχει μέλλον! Όσο πάει όμως μειώνεται το ελληνικό πρόγραμμα και αυξάνεται το ξένο, πράγμα καταστροφικό για τους ηθοποιούς αλλά κυρίως για τους τεχνικούς! Ας ελπίσουμε αυτό το φαινόμενο να περιοριστεί και αν δοθούν ευκαιρίες και χρήματα σε ελληνικές παραγωγές!

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Einai kai to Rota Tin Agapi ston ALPHA pou proballetai, ara 5!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σειρά «Λάλε, έρωτας στην Κωνσταντινούπολη», δεν ολοκλήρωσε τον κύκλο της & επιστρέφει με νέα επεισόδια!Ξεχασες να αναφέρεις τη σειρά «Ρώτα την αγάπη», που παίζει κάθε πρωί στις 10:00 στον ALPHA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 7:30 μ.μ.
    MEGA: «Μοιραίος έρωτας», «Sila»,
    ANT1: «Starfish», «Asi»
    ALPHA: «Ρώτα την αγάπη», «Λάλε, έρωτας στην Κωνσταντινούπολη»

    Άρα, όλα μαζί, είναι 6!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6 den eitan ta ellinika seirial pou pextikan fetos stin tileorasi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8:24 μ.μ.
    Πίσω στο σπίτι, Με λένε Βαγγέλη, Κλινική περίπτωση, Κλεμμένα όνειρα, Οι Βασιλιάδες, Ελεύθερος & ωραίος, Το αμάρτημα της μητρός μου, Είναι στιγμές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα, νομίζω, για κάθε νέο τούρκικο, δεν είναι απαραίτητο να διαβάσουμε από πριν την πλοκή. Ξέρουμε ακριβώς τι θα γίνει. Όλα βασίζονται σε ένα συγκεκριμένο σενάριο με μικρές παραλλαγές. ΕΛΕΟΣ! Για μένα το μόνο που παίχτηκε και ξέφυγε (σχεδόν) από τα όρια της σαπουνόπερας, ήταν το Ezel.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΙΣΧΟΣ!!! στα μεγάλα κανάλια ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8:40 μ.μ.
    Και τις επομενες σεζον των μυστικων της εδεμ,της ζωης της αλλης και του steps,αλλα και η 4η σεζον του flatmates στον ant1 web tv plus.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δε μπορω να καταλαβω γτ πρεπει να βομβαρδιζομαστε τοσο απο τ κακογουστα τουρκικα..αν θελω να βαζουν ξενες σειρες μπορουν να βαζουν και απο αλλες χωρες για αλλαγη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 12:43 μ.μ.--
    Δικιο εχεις.Οταν ομως,τα τουρκικα κανουν 30αρια ενω ξενες σειρες με δυσκολια 20αρι τα καναλια αγοραζουν τουρκικα για να ουν κερδος.Αν σταματησουν να τα βλεπουν ολοι με μανια μονο και μονο επειδη ειναι τουρκικα(γιατι οι περισσοτεροι τα βλεπουν για αυτο καθ'αυτο το λογο),ισως περιοριστουν και δουμε κι αλλες αξιολογες ξενες παραγωγες.
    Προσωπικα,δεν βλεπω τουρκικα μονο και μονο επειδη ειναι δραματικες σειρες.Καλοκαιρι και δραματικες σειρες δεν ταιριαζουν.Καμια ξενη ή εστω τουρκικη κωμωδια δεν θα χαλαγε κανενα...Τι λετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !