Χρήστος Σπανός: Δεν θα παραδώσω τα όπλα

0

Αν και πολύ μικρός σε ηλικία έχει ήδη κάνει σημαντικά βήματα στη ζωή του. Έχει τελειώσει τη Δραματική Σχολή του Εθνικού, έχει αποκτήσει αναγνωρισιμότητα για τη δουλειά του και είναι πατέρας μιας 9χρονης κόρης.
Ο Χρήστος Σπανός, ο «Περικλής» του «Πίσω στο σπίτι»  μίλησε για τον ήρωα που υποδύεται και τις αρχές που ακολουθεί στην προσωπική του ζωή, δείχνοντας το πείσμα και το δυναμισμό του.
«Αν σου τύχαινε δυσκολία, θα σκεφτόσουν να επιστρέψεις στο πατρικό σου ;»
«Η πρώτη σκέψη που κάνω είναι όχι, είμαι εδώ για να αγωνιστώ, δεν θα παραδώσω τα όπλα. Αλλά πίσω στο σπίτι γυρνάω, με την έννοια ότι νοιάζομαι για τους γονείς μου, θέλω να τους φρ
οντίζω. Ξέρεις, γύρω στα 20, θέλεις να φύγεις, να γίνεις ανεξάρτητος. Από τη στιγμή που κάνεις οικογένεια και γίνεσαι ο ίδιος γονιός, ξέρεις πια τι σημαίνει και κατά κάποιο τρόπο γυρνάς πίσω, έχεις περισσότερο ανάγκη να είσαι δίπλα στους γονείς σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μένετε στο ίδιο σπίτι».
«Τι θαυμάζεις περισσότερο στον ήρωα που υποδύεσαι, τον Περικλή;»
«Ο Περικλής είναι αφελής, δεν βλέπει τη σοβαρότητα της κατάστασης, παρόλο που είναι η πέτρα του σκανδάλου. Από αυτόν ξεκίνησαν όλα, αυτός χρέωσε την οικογένεια. Είναι όμως τόσο αφελής και αυθόρμητος, σαν παιδί, που δεν μπορείς να του κρατήσεις κακία. Ως χαρακτήρας είναι πολύ μακριά από εμένα, απλά έχει έναν αυθορμητισμό που κι εγώ προσπαθώ να έχω στη ζωή μου».
πηγή: Τηλεθεατής

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !