"Γιά. Ταξί. Blog" [02/06/2012] - Ένα τέλος, ένα αντίο...και ένα ευχαριστώ!

12
Αγαπημένε μου αναγνώστη καλησπέρα! Σάββατο σήμερα και όπως κάθε Σάββατο έτσι και σήμερα, το "Γιά. Ταξί. Blog" είναι εδώ! Σήμερα δε θα έχουμε πολύ σχολιασμό και συζητήσεις γύρω από την τηλεόραση! Σήμερα θα μιλήσουμε για το Tαξί.!

Eurovision...ΤΕΛΟΣ!
Αυτό ήταν αγαπημένε μου αναγνώστη! Η Eurovision τελείωσε! Τώρα, υπομονή μέχρι του χρόνου! Η Σουηδία ήταν άξια νικήτρια του διαγωνισμού, ενώ δε σου κρύβω πως πολλές φορές τραβούσα τα μαλλιά μου με αυτά που έβλεπα! Μα είναι δυνατόν η Ελλάδα και η Κύπρος να πιάνουν πάτο και το ανεκδιήγητο τραγούδι της Ρωσίας να έρχεται στη δεύτερη θέση; Μα είναι δυνατόν; Πόσο καρναβαλοκιτς να αντέξει αυτή η σκηνή; Ξέρεις τι άλλο δεν μπορώ; Τι μιζέρια και τα πικρόχολα σχόλια. Σαφώς και το τραγούδι μας δεν είναι για το πρώτο βραβείο, σαφώς και η Ελευθερία δεν είναι η Tina Turner! Ωστόσο enaugh! Πέσανε πάνω στο κοριτσάκι να το φάνε...λες και έφερε την καταστροφή του κόσμου! Χαλαρώστε λίγο...Για Eurovision μιλάμε...Άμα ήταν έτσι τι έπρεπε να κάνουμε σε όλους τους πολιτικούς;

Πολιτικοί= Σα να λέμε Φώσκολος!

Και μιας και μιλάω για πολιτικούς, δεν ξέρετε πόσο λατρεύω την προεκλογική περίοδο! Ειδική τη φετινή σεζόν που δεν έχουμε πολλά σήριαλ, τα προγράμματα και οι δηλώσεις των πολιτικών είναι μούρλια!!! Το καλύτερο σενάριο, με τους καλύτερους ηθοποιούς...Μια φούσκα που θα σκάσει στις 18 Ιουνίου! Όταν δούμε πως τα σενάρια...έμειναν απλά στα λόγια!!!
"Ψηφίστε με! Και εγώ θα κάνω τα γαϊδούρια να πετάνε!"

Ένα τέλος, ένα αντίο...και ένα ευχαριστώ!...


Μέσα από το σημερινό μου άρθρο, θα ήθελα να γνωστοποιήσω το τέλος της συνεργασίας μου με το TVNEA! Μετά από 2 χρόνια κοινής πορείας, κοινής παρέας και κουτσομπολιού, ήρθε η ώρα για το δικό μας αντίο! Μετά από 2 χρόνια πολύ επιτυχημένης πορείας έφτασε η στιγμή, οι δρόμοι μας να χωρίσουν! Ήρθε η στιγμή που ο μεγάλος δρόμος θα χωριστεί σε 2 μονοπάτια... Και ο καθένας θα ακολουθήσει το δικό του δρόμο!

Το "Γιά. Ταξί. Blog" ξεκίνησε σαν πλάκα και κατέληξε να γίνει η παρέα για αρκετούς αναγνώστες του Blog. Σε αυτά τα 2 χρόνια καταφέραμε μέσα από αυτή τη στήλη να δούμε με μια άλλη ματιά τον κόσμο της τηλεόρασης! Καταφέραμε να σχολιάσουμε την Ελληνική Showbiz με μια άλλη οπτική γωνία! Βγάλαμε τα Αποκλειστικά μας, κάναμε το κουτσομπολιό μας...Αυτά τα 2 χρόνια κάναμε πολύ καλή παρέα!
Όπως τόνισα και πιο πάνω,
"Όλα τα ωραία στη ζωή έχουν ένα τέλος! Και πολλές φορές είναι καλύτερο να τα σταματάς όταν βρίσκονται στην κορυφή!" Μέσα από το σημερινό Ταξί. θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Γιώργο, που με εμπιστεύτηκε και που μου έδωσε χώρο στο blog! Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον Darwin, τον Αλέξανδρο και τον Mr. Sandman για την υπέροχη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια! Εγώ πέρασα μοναδικές στιγμές...Σας ευχαριστώ πολύ ΟΛΟΥΣ που με αγκαλιάσατε και μου δείξατε την αγάπη σας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο TVNEA που με βοήθησε να φέρω τις σκέψεις μου στο "χαρτί"!

Καλή συνέχεια σε όλη την ομάδα του Blog! Συνεχίστε την εκπληκτική δουλειά, την τρελή παρέα και τα πολλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ! Συνεχίστε με τον δικό σας μοναδικό τρόπο, να ταράζεται τα νερά της Ελληνικής τηλεόρασης!

ΥΓ
Το Ταξί. δεν τελείωσε εδώ! Σύντομα θα τα ξανα πούμε....

Πολλά φιλιά και να χαμογελάτε!

Ταξίδης Γιάννης

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ολα τα ωραια καποτε τελελιωνουν! καλη αρχη σε οτιδηποτε νεο!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to tragoudi tin rossia itan katapliktiko to idio kai oi giagiades to anektiidito einai ipervoliko kai meta grafeis oti dn adexeis ta pikroxola sxolia AKYRONEIS TON EYATO SOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή συνέχεια φίλε Γιάννη. Λυπάμαι για την αποχώρηση σου από την ομάδα μας και το Tvnea αλλά εύχομαι τα καλύτερα σε ότι και αν κάνεις στο άμεσο μέλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Plaka kanete.Etsi den einai? Krima pou apoxwris apo to tvnea.i sygkekrimeni stili itan i agapimeni mou kai genikotera mou aresei poly o tropos grafis sou.elpizo na synexiseis na grafeis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν και δεν μου αρέσουν οι αποχερετηση και πολύ, καλή συνέχεια Γιάννη μου. Το TvNea σε αγκάλιασε αλλά κι εσύ το αγκάλιασες μέχρι και σήμερα.Χρωστάει πολλά και σε εσένα. Για έμενα προσωπικά ήσουν ένας από τους πολύτιμους συνεργάτες μου αυτά τα 2 χρόνια.Ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδία μου για όλες τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Εύκολος δύσκολες, αλλά και στις χάρες μας και τις πλάκες μας που ευτυχώς ήταν πάρα πολλές. Εύχομαι να μην μας ξεχάσεις και να βλέπουμε σχολιασμό από εσένα στις αναρτήσεις μας.
    Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Ευτυχώς με τον Γιάννη πολύ ευχάριστα.

    Εμείς είμαστε εδώ στο TvNea και θα συνεχίσουμε αυτό που ομολογούμενος ξέρουμε να κάνουμε καλά.
    Νέοι συντάκτες νέο ΤvNea.
    O Αλέξανδρος Κούρτης-Mister Sandman-darwin-tvmind-lef-fanis sintaktis-Ross Brit-Tv Control-mediaplus-Manos P.-j.smurfy-Pantelis Anastasopoulos-και εγώ ο Γιώργoς θα ειμαστε εδώ .

    Αν τωρα κι εσυ θέλεις να ερθεις στην παρέα μας στειλε τωρα ενα απλο email στο tvnea@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι έγινε παίδες;Σκοτωθηκατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα σας! Σαφώς και δεν τίθεται καν θέμα τσακωμού!!! Αυτό έλειπε! Απλά ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας...πως το λένε; Βελούδινο διαζύγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 6:31 μ.μ
    Αν και πολλοι ειναι αυτοι που θα ήθελαν το αντιθετο Γιαννη μου- ονοματα δεν λεμε γιατι θα χαρουνε...χαχα- δεν εχει γινει τίποτα απολύτως.

    Ρε παιδια δεν κλεινει το TvNea, μην μου στέλνετε μηνύματα τύπου τελικα κλεισατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΕΙΣ,ΗΣΟΥΝ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ TVNEA & Η 'ΠΟΡΤΑ' ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!ΠΑΡΑ ΤΗΝ 'ΕΠΙΘΥΜΙΑ' ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ 'ΔΙΑΖΥΓΙΟ' ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ... ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ,ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΤΟ TVNEA ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ή ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΙΝΗΤΡΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ,Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΤVNEA ΕΧΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ,ΕΚΤΙΜΗΣΗ & ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΕΣ & ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιάννη και απο μένα καλή συνέχεια σε ότι και να κάνεις.Το καθημερινό σου ρεπορτάζ στις αναρτήσεις,η φοβερή σου στήλη,τα σχόλια σε άλλες αναρτήσεις και super αναμεταδόσεις,για τα διάφορα show θα μας λείψουν.Καλή συνέχεια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Para ta osa lene gia thn psifoforia , to tragoudi pou bghke htan auto pou aksize thn prwtia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !