Σε..ρηχά νερά η πρεμιέρα του ASI (upd)

Χρηστος Γ
9
Διαβάστε εδώ:Σάρωσαν Βασιλιάδες & το Παρά 5
Αν και η φετινή prime time-ουσιαστικά-ολοκληρώνεται αύριο,η μάχη των τούρκικων σήριαλ με το Euro θα μας κρατήσει σε.. κάποιο ενδιαφέρον το καλοκαίρι.Χθες,ο Ant1 έριξε στη μάχη το πολυδιαφημιζόμενο 'ASI' στη ζώνη 21.00-23.00.Τι κατάφερε το τούρκικο σήριαλ απέναντι στους 'Βασιλιάδες' και τις επαναλήψεις? O μέσος όρος άγγιξε το...
18,3% στο σύνολο και 13,9% στο κοινό 15-44.Tα ποσοστά αυτά χάρισαν στον Ant1 τη 2η θέση στο σύνολο και την 3η θέση στο νεανικό κοινό,πίσω και από τα προγράμματα του Star.
Τα νούμερα ήταν σαφώς χαμηλότερα από εκείνα που σημείωσε στην αντίστοιχη πρεμιέρα το 'Αμάρτημα της Μητρός',που είχε να αναμετρηθεί και με το Ch.League. 
Tι έκανε το τούρκικο σήριαλ απέναντι στους Βασιλιάδες? Το σήριαλ του Mega άγγιξε το 40% στο σύνολο και 46,1% στο νεανικό κοινό.Την κοινή ώρα ανταγωνισμού,το 'ASI' άγγιζε το 15%.
-Καλύτερα ποσοστά είδαν οι υπεύθυνοι του Ant1 μόλις ολοκληρώθηκαν οι 'Βασιλιάδες'.Το Παρά 5 σημείωσε 28% στο σύνολο και 39,3% (!) στο κοινό 15-44.Την κοινή ώρα ανταγωνισμού (22.45-23.20) το 'ASI' έμεινε ελάχιστα πίσω στο σύνολο από την επανάληψη, αλλά πάνω από 20 μονάδες στο κοινό 15-44.

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. eimai sigouros oti tha skisei to asi meta to telos ton basiliadwn,einai teleia seira

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PALI KALA TO EZEL POU XTUPOUSE 40NTARIA KSEKINHSE ME 12KARI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. την ειδα χθες, η σειρα τα σπαει, πολυ δυνταο σεναριο και σκηνοθεσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλλαζει το lead in o ant1, απο αυριο παρασκευη θα παιζει blackout στη θεση του wipe out...TO ASI πρεπει να παιξει επαναληψεις το Σ/Κ στη θεση της ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα παιξει και σαββατο και κυριακη (μετα το ταλεντο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EKSUPNOS O ANT1 POU TO ERIKSE PRWTO, THA EXEI KAI SK ME EPABNALHPSHS GIA AUTOUS POU DEN TO EIDAN LOGO BASILIADWN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H seira eina mia akrivi paragogi opou epi arketous mines eprepen na jinontai jirismata eksoterika stin Antioxeia. Einai mia para poly oraia seira kamia sxesi me autes pou exoume dei os tora apo tourkikes ennoo kai sigoura afou teleiosoun oi Basiliades tha anevoun ta noumera para poly.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η χθεσινη πρεμιερα αφηνει αναμεικτα συμπερασματα. σιγουρα επιβεβαιωθηκε οτι δεν υπηρχε αναμονη κοινου.
    στη δευτερη ωρα με βασικο ανταγωνιστη μια επαναληψη (κι ας ειναι το παρα5), τσιμπησε στο συνολο καμμια 10αρια επιπλεον μοναδες.
    αυτο σημαινει, τουλαχιστον ετσι φαινεται, οτι τα δυο τουρκικα θα κονταροχτυπηθουν με μετριες επιδοσεις (μαζι 40%+) κι ο νικητης θα φανει στα σημεια.
    το ευχαριστο -για'μενα- ειναι οτι το νεανικο κοινο γυρνα την πλατη στα τουρκικα (το ειδαμε κι στο μοιραιο ερωτα) και θελει να γελασει ή απλα να χαλαρωσει με ταινιες του star. καλος οιωνος....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από την άλλη εβδομάδα θα δείξει τί θα κάνει απέναντι από το άλλο τούρκικο και το ποδόσφαιρο.Και εντάξει το καλοκαίρι είναι μπροστά,και το εζέλ είχε αρχίσει με χαμηλά νούμερα λόγω επικαιρότητας και μετά ανέβηκε,το ίδιο και με τον Πειρασμό.Πάντως επειδή το είδα χθες είναι μία ακόμα πολύ καλή τούρκικη δραματική σειρά,ωραία μουσική,σκηνοθεσία,ωραία εξωτερικά γυρίσματα,ωραίοι ηθοποιοί,και το κλάμα ρέει άφθονο,ήδη από το πρώτο επεισόδιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !