Αποκλειστικό:Πρωινάδικο στον Alpha? Ούτε καν...

Χρηστος Γ
0
Ο κοινωνικός αναβρασμός & η τραγική κατάσταση των καναλιών έχουν μειώσει-αναμενόμενα- το..τζίρο των lifestyle & μediaκών δημοσιευμάτων.Blogs & περιοδικά 'επινοούν' μεταγραφές, έρωτες,κόντρες προκειμένου να γεμίσουν σελίδες,ειδικά εν'όψει θέρους.Μία ακόμα τέτοια φήμη είναι και η επαναφορά της ζώνης 10-1 στον Alpha με πιθανές οικοδέσποινες τις Καραβάτου ή Χρηστίδου. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ?
Η μοναδική σκέψη του Κ.Κοντομηνά είναι η διατήρηση της ζώνης 11-1,όχι μόνο για
ισχυροποίηση του προφίλ του καναλιού,αλλά επειδή η τρέχουσα χρονιά προβλέπεται ΠΟΛΥ ρευστή πολιτικά,με έκτακτες εξελίξεις.Ο Μάνεσης δεν απορρίπτει τη συνέχεια του 'Κομβικού σημείου',παρ'ότι υπέρμαχος εργασίας το ΣΚ,επί σειρά ετών (οι καιροί είναι σκληροί,και φήμες μιλούν για μεταγραφή της Φαίης Μαυραγάννη το ΣΚ).Τα νούμερα του 11-1 είναι αρκετά καλά, παρ'ότι η εκπομπή είναι..νεογνό.
Οσο για τις 2 κυρίες Χρηστίδου-Καραβάτου?Τη δεύτερη,θα τη δούμε κάπου τη νέα σεζόν.. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ? Θα δείξει..Με όλο το σεβασμό & τη συμπάθεια προς τη Σίσσυ,μάλλον πρέπει να προσανατολιστεί σε κάτι safe...στυλ Μπουλέ.Η ίδια 'καίει' τον εαυτό της,καθώς αδυνατεί να είναι πρώτο βιολί σε live εκπομπή.ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ απόδειξη?Το προχθεσινό γεγονός...Ο Παπαδάκης έπρεπε να παραμείνει on air μετά την επίθεση Κασιδιάρη,εξάλλου,το κανάλι έτσι πλάσαρε τη ζώνη 7-1 στην αρχή της σεζόν,ως ενιαία.Θα αποφεύγοταν έτσι τα αμήχανα & επιδερμικά σχόλια Φερεντίνου-Χρηστίδου & η 'αγανάκτηση' που συνεχιζόταν για ώρα,ίσα ίσα για να καλύψει τηλεοπτικό χρόνο,ελλείψει δημοσιογραφικής εμπειρίας & πολιτικοποιημένης σκέψης.
Τα πρωινάδικα τύπου 'Μαρίνα Κουντουρά' πέθαναν...Επειδή Μενεγάκη είναι ΜΙΑ,αυτές που θα επιβιώσουν είναι όσες νόστιμες κυρίες μπορούν να χειριστούν 'δημοσιογραφικά' την καθημερινότητα,ακόμα κι αν ασχολούνται με μακιγιάζ,άστρα & μαγειρική.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !