Εντυπωσιακά νούμερα για την επανάληψη του 'Παρά 5'

Χρηστος Γ
7
'Συμπληγάδες για τη Χούκλη ανάμεσα σε Λάκη-Βασιλιάδες & Παρά 5'...
Οπως ήταν αναμενόμενο,τα ποσοστά των 'Βασιλιάδων' απογείωσαν για άλλη μια φορά την prime time του Mega,3 επεισόδια πριν το φινάλε της 1ης σεζόν.Ο χθεσινός μέσος όρος άγγιξε το 41,1% στο σύνολο,με τα ποσοστά στο κοινό 15-44 να εκτοξεύονται στο 46,9%!.Φυσικά, απέναντι δεν υπήρχε έντονος ανταγωνισμός.Αυτό που προκαλεί έκπληξη,είναι η...πρεμιέρα της χιλιοπαιγμένης επανάληψης του Παρά 5.Το επεισόδιο άγγιξε το..
29,5% στο σύνολο και 38% στο νεανικό κοινό!
-Η ξένη σειρά 'Closer' σημείωσε 14,1% και 18,8% αντίστοιχα. Οσο για την πολιτική εκπομπή του Ant1? Σημείωσε 7,9%. (Προγραμματισμός για 'σεμινάριο' από τους υπευθύνους...) .Η επανάληψη του Τσαντιριού σημείωσε 16,8%.
-Η ξένη ταινία του Star έφθασε το 11,1%.Η επανάληψη του Law & Order (Alpha) άγγιξε το 10.4%,ενώ εκείνη του Ελεύθερου & Ωραίου (Αντ1) το 8,9%...

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εντάξει δεν υπάρχει αυτό το σίριαλ !!! Είναι ο θρύλος της ελληνικής τηλεόρασης !!! (φυσικά μιλάω για το παρά πέντε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωριζοντας οτι το slot 21:00-23:00 της τριτης ειναι χαμενο απο χερι, αποφασισαν οι αντεννικοι να ξεμπερδευουν με την πολιτικη επικαιροτητα.

    Βλεπεις Darwin, ειναι περισσοτερο σημαντικο να προβαλλεται διπλη εκπομπη του Κωστοπουλου προεκλογικα ελεω υψηλων νουμερων φυσικα.

    Απ'την αλλη, εκατσα και παρακολουθησα την εκπομπη,οπως και τις αλλες τρεις (net-mega-alpha). Οι τονοι ηταν τοσο χαμηλοι, που νομιζες οτι θεμα συζητησης ηταν τα προβληματα αναπαραγωγης του μεταξοσκωλικα εν μεσω κρισης.
    Λιγο αργοτερα, μονο ξυλο δεν επεσε αναμεσα σε Μπιστη(ΔΗΜΑΡ) και Παππα (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) στην εκπομπη του Καψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε 12.48 δεν έχεις άδικο αν & θεωρώ πως η εκπομπή της Χούκλη (όπως και η ματιά του δελτίου) είναι μακράν η νηφαλιότερη & λιγότερο σκόπιμη.Ισως είναι βαρετό για το θεατή να παρακολουθεί ένα πάνελ 10 ατόμων, είναι δυσλειτουργικό.Ωστόσο,προκαλεί απορία η τοποθέτηση 2ωρης εκπομπής στο 21.00-23.00 ανάμεσα σε προγράμματα που θα το 'κατασπάραζαν',όταν κάλλιστα θα μπορούσε να μεταδοθεί η εκπομπή στις 23.00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Logo politikhs ekpomph phge kala to para5 allwste den eixe tiptoa apolutos na deis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από πρευράς ΑΝΤ1, τα περίμενα αυτά τα μονοψήφια!Μα είναι δυνατόν, να κάνει νούμερα, απέναντι στους «Βασιλιάδες»(που είχε & μεγαλύτερη διάρκεια από άλλες φορές) & στην καλύτερη ελληνική σειρά(προσωπική μου άποψη), το «Παρά 5»?Εγώ είδα MEGA & πέρασα πολύ ευχάριστα το βράδυ, βλέποντας δύο ελληνικές σειρές!Η πολιτική εκπομπή του ΑΝΤ1, δεν ταιριάζει σε αυτή την ώρα!Όπως είπε πολύ σωστά ο darwin, είναι βαρετό να βλέπεις ένα πάνελ με τόσα άτομα!Τέσπα, αυτά είχα να πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ayto poy kanei o ANT1 kalwntas ekprosopous kai apo ta 10 kommata einai pros timin tou kai dystyxws den to akolouthei kanena allo kanali... Fanetai oti einai mia ekpompi me skopo na akoustoun oles oi apopseis, dinontas sygkekrimeno xrono kai stous 10 gia na topothetithoun...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3:15 μ.μ.
    εχεις απολυτο δικιο.Ειναι σαν το debate που δεν θα γινει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !