Πώς σχολίασε η Χριστίνα Πολίτη τη συνέντευξη της Μενεγάκη;

0

H Ελένη Μενεγάκη δίνει πολύ σπάνια συνεντεύξεις. Τηλεοπτικά είχε να εμφανιστεί τρία χρόνια και επέλεξε να το κάνει χθες στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδης.
«Έχω βρει ξανά τον εαυτό μου» είπε χαρακτηριστικά για να περιγράψει την ψυχολογική της κατάσταση ενώ περιέγραψε αναλυτικά την ταλαιπωρία που πέρασε βιώνοντας την κρίση στο γάμο της αλλά και στη συνέχεια το διαζύγιο της.
«Κλάταρα και από θέμα ψυχολογίας και από θέμα υγείας… πίστευα ότι ο κόσμος δεν θα επηρεαστεί από όσα ακούγονταν και το πώς με παρουσίαζαν και θα τους κερδίσω ξανά αφού είμαι η Ελένη που ξέρουν τόσα χρόνια… Ήταν πάρα πολύ δύσκολο… Τώρα που η ζωή μου έχει στρώσει, τα παι
διά μου είναι μια χαρά και μπορώ και χαμογελάω ξανά, πιστεύω ότι έτσι έπρεπε να γίνει, σήμερα είμαστε καλύτερα και οι δύο» ήταν οι πιο χαρακτηριστικές δηλώσεις.
Η Χριστίνα Πολίτη σχολίασε τη συνέντευξη λέγοντας : «Πόσο ωραία τα είπες χθες, επιτέλους βγήκε η κανονική Ελένη!» επιβραβεύοντας την απόφασή της να μιλήσει για πρώτη φορά ανοιχτά για όσα πέρασε και το πώς κατάφερε να τα ξεπεράσει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !