Κι είχαμε μια...Ελπίδα για ακομπλεξάριστους ανθρώπους.

Χρηστος Γ
3
Οντας φανατικός τηλεθεατής της Eurovision από μικρό...παιδί,τη φετινή διοργάνωση την απόλαυσα περισσότερο από κάθε άλλη φορά.Δώσαμε στο show την πραγματική διάσταση που αξίζει, την..απαραίτητη αδιαφορία,αλλά & την δέουσα τηλεθέαση.(με 60άρια η ΕΡΤ, πιο πιθανό είναι να σταματήσει να μας χρεώνει στη ΔΕΗ παρά να αποσυρθεί).
Σε μια περίοδο που οι νέοι άνθρωποι προβληματίζονται για ουσιαστικότερα πράγματα,είχα μια ΕΛΠΙΔΑ,πως οι παλαιότεροι καλλιτέχνες θα αποβάλλουν τα εγωπαθή κόμπλεξ. Ενδιαφέρεται κανείς να απολαύσει τα 15 λεπτά δημοσιότητας με τα
οποία 'ξεδιψά' κάθε χρόνο τέτοια εποχή ο κάθε ξεχασμένος καλλιτέχνης? Ευλογα,θα αναρωτηθείτε:Οι εκπομπές καλούν την Ελπίδα (και 'κάθε Ελπίδα') για συγκεκριμένο σκοπό,την επομένη της Eurovision.Γιατί η-σεβαστή κατ' άλλα-Ελπίδα δεν στάθηκε στην απουσία αξιόλογων παραγωγών που θα συνθέσουν κάτι της 'προκοπής',στην προχειρότητα του εγχειρήματος του Κ.Ρήγου,στην πενιχρή προώθηση της εταιρείας της Ελευθερίας (που αποφάσιζε για τα πάντα).Το να ξεσπάς ολοκληρωτικά σε ένα κοριτσάκι,και όχι στην ΕΡΤ που αντιμετωπίζει δημοσιουπαλληλικά & λαικίστικα ένα θεσμό χωρίς να τολμά & να 'στύβει' το μυαλό,βολεμένη στο 60άρι που θα λάβει εκ των ουκ άνευ είναι το (λιγότερο) κομπλεξικό & μικροπρεπές για μια κυρία που θα μπορούσε να είναι μητέρα της Ελευθερίου.
Στην 40χρονη πορεία της Ελλάδας στη Eurovision δεν έχουμε να θυμηθούμε πολλά.. Euphoria, Nocturne,Fairytale,Hold me now,Waterloo κτλ...Ελάχιστοι καλλιτέχνες άφησαν το στίγμα τους είτε με ένα εξαιρετικό τραγούδι,είτε μία εκπληκτική σκηνική παρουσία.Για το κιτσάτο-και αισθητικής videoταινίας-Σωκράτη εσύ σούπερ σταρ,δε χρεωθήκατε εσείς φιλτάτη,αλλά η εποχή & τα ζητούμενά της. Εξάλλου,σε μια εποχή καταιγιστικών πληροφοριών,η κυρία Ελπίδα-αναγκαστικά-έπρεπε να βροντοφωνάξει μια βαρύγδουπη φράση τύπου 'ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΠΟΤΕ',μπας και αναδημοσιευτεί.Εχοντας εκλέξει το αλήστου μνήμης S.A.G.A.P.O (και τόσα άλλα ξεκαρδιστικά),αλήθεια πιστεύει την ατάκα που είπε?
(darwintvnea@gmail.com)

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τελικα μπραβο για την αντικειμενικοτητα σας παρολο το κραξιμο που ριξατε και σεις στην Ελευθερια.. Συμφωνω σε ολα..Ολοι πεσαν να τη φανε τη κοπελιτσα..Προσωπικα θεωρω οτι εχει πολυ καλη φωνη.. http://www.youtube.com/watch?v=Akwhfk6qg9Q :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο!Τα λες πολύ σωστά και αντικειμενικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω,δεν μου αρεσει που βγαινουν και λενε οτι ηταν οτι το χειροτερο εχουμε στειλει και εκτος αυτου λενε οτι η ελευθερια ειναι και αφωνη. Το τραγουδι μας οντως δεν ηταν καλο, αλλα το ακουγες ανετα,χαρουμενο,ανεβαστικο. Σιγουρα η ελευθερια δεν μπορουσε να το υποστηριξει live και φανηκε. Τωρα ομως να κραζουμε οχι μονο την υποψηφιοτητα αλλα και την υποψηφια ως φωνη και ως προσωπικοτητα ειναι ελλεινο. Ο διαγωνισμος της Eurovision ηταν παντα πολιτικα βασισμενος, φετος φανηκε γιατι κανεις δεν μιλαει? Μπορω να πω οτι η Σουηδια επρεπε να ειναι μεσα στην 5αδα και οχι πρωτη, οταν υπαρχουν τραγουδια σαν της Ισλανδιας που βγηκαν τελευταια, καταλαβαινεις οτι κατι παιζεται. Ουτε η Ελλαδα επρεπε να βγει τοσο χαμηλα ουτε η Κυπρος. Φωναρα η ελευθερια θα το ξαναπω. Ακουσα την Μαντω που μιλησε και ειπε τα πραγματα με το ονομα τους. Της ελεγε το star για την δεκαδα και για την Ρωσια και ειπε οτι το τραγουδι της Ρωσιας ηταν "ΓΕΛΟΙΟ". Επιτελους αυτο παει να πει να ξερεις τι ειναι μουσικη και τι οχι.
    Κουραστηκα απο ολους που λενε τι ωραια που ηταν η Ρωσια,χαριτωμενο και τι απαισια και αντιαισθητικη ηταν η παρουσια της Ελλαδας. Και το star εχει καλεσει ολη την αφροκρεμα της SHOWBIZ για να κραξουν την Ελευθερια. Ελεος. Να την βαλετε και στο αποσπασμα να την πυροβολατε που προσβαλλε τα ηθη και ιδεωδη της Ελλαδας αφου ειστε ολοι τοσο ηθικα στοιχεια. Μου αρεσει που την ειρωνευονται κιολας στα ρεπορταζ και καλα οτι ειναι ψωναρα. Τι να κανει η κοπελα? Πηρε την 17 θεση. Φυσικα και θα νιωθει και ασχημα αλλα γιατι να κατσει να το δειχνει σε ολους για να την παρει απο κατω και να κανει τους αλλους να την λυπουνται. Ελεος λιγο ανθρωπια να δειξουν οι επικριτες και αν θελουν να πανε εκεινοι του χρονου στην eurovision.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !