Τηλε-καρφώματα #31 - Ζέστη και λαγνεία!

Artsitas Konstantinos
6
Ανθρωποφάγοι στον Alpha/ Σίσσυ ή Χρήστος εκτός Πρωινού; / Έξαλλη η Μελέτη / Ράκος η Ελευθερία Ελευθερίου / Βανδή VS Μενεγάκη

Αγαπώ αυτό τον καιρό! Αγαπώ τη ζέστη και αγαπώ Τηλε-Καρφώματα!! Είμαι εδώ για βάλουμε στη θέση τους κάποια πράγματα αφού όλα πάνε κατα διαόλου. Φτάνουμε στο τέλος της σεζόν σιγά σιγά αλλά το τηλεοπτικό τοπίο ακόμα διαμορφώνεται!

Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για την Μαρία Ηλιάκη μετά το χαμό της μητέρας της. Δεν θα μείνω εκεί όμως αλλά στο γεγονός ότι το κανάλι πίεζε τον Νίκο Μουτσινά και την ομάδα του να βγούν κανονίκά την Δευτέρα για εκπομπή! Και εκτός αυτού πληροφορίες θέλουν την εκπομπή να κάνει και σύνδεση με το νεκροταφείο. Συνέλθετε λίγο παρακαλώ και μην πουλάτε και την μάνα σας για μερικά νούμερα. Άλλωστε αυτό δεν θα ταίριαζε καθόλου σε μία εκπομπή όπως το Δέστε τους! (* ο Alpha από την μεριά του αρνείται  και θεωρεί ψευδή τις φήμες περί σύνδεσης με το νεκροταφείο αλλά και την πίεση στους παρουσιαστές για ζωντανή εκπομπή...) 

Πανικός στον ΑΝΤ1, αφού...
το Πρωινό ΑΝΤ1 φθάνει στο τέλος του και ψάχνουν νέο παρουσιαστή.Η εκπομπή θέλει μια τονωτική ένεση για να ανέβει,είναι κοινή διαπίστωση. Όχι ότι τα νούμερα ήταν άσχημα με βάση τα περσινά αλλά το Πρωινό μου έχει φύγει για τα καλά μπροστά. Άλλωστε και ο κύριος Λάτσιος έχει παραδεχτεί πως η εκπομπή της Φαίης και του Γιώργου είναι πολύ καλή. Εγώ θα πρότεινα να αλλάξουν την Σίσσυ!! Απλά αυτό...

Ένα πουλάκι σφύριξε πως η Μελέτη είναι έξαλλη αφού τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά μέχρι στιγμής. Όσο ψύχραιμη και αν φάνηκε στο Θέμο η παρουσιάστρια  πληροφορίες την θέλουν να είναι πολύ αγχωμένη. Συγκεκρμένα ανέφερε «Με κατέστρεψαν» ! Βέβαια αυτές οι πληροφορίες είναι ανεπιβεβαίωτες οπότε δεν μπορούμε να σταθούμε στη δήλωση. Λογικό η «Μεσημεριανή Μελέτη» να μην είχε τα επιθυμητά αφού στα μέσα της σεζόν έγινε η μεταφορά με την «Ελένη» να έχει χτίσει για καλά το κοινό της!

Πόσο κουρασμένη είναι η Ελευθερία Ελευθερίου πια; Κάθε φορά που κάνει δηλώσεις είναι και πιο ταλαιπωρημένη! Μα ούτε στους Ολυμπιακούς να την στέλναμε τέτοιο χάλι. Ηρέμησε γλυκιά μου.. Στη Γιουροβίζιον πας. Απόλαυσε το, κάνε τις πρόβες σου, χαμογέλα και πες ευχαριστώ σε όσους σε ψήφισαν! Μη θες να μας πεις ότι σε κούρασαν κιόλας οι δημόσιες σχέσεις και οι πρόβες του Aphrodisiac #tragic

Δεν μιλάνε σου λέει Βανδή - Μενεγάκη και αυτή η φιλία είναι σε μεγάλη ρήξη! Τώρα εγώ να φάω ή όχι.; Ότι θυμούνται χαίρονται και νούς τους βασιλεύει. Έβγαλε cd το Δεσποινάκι και είπε να θυμηθεί ότι της έρθει και να το ξεστομίσει στο OK. Αφήστε που η Μενεγάκη ξευτίλισε το περιοδικό, αφού έβαλαν παλιές της φώτο και της παρουσίασαν καινούργιες. Μα η Ελένη μας θέλει να είναι κάθε εβδομάδα εξώφυλλο με νέες φώτο! Γιατί της κάνετε χαλάστρα. Είστε άδικοι!

Αυτό ήταν αγαπημένοι μου. Φεύγω για μπανάκι. Να βουτήξω στα βαθειά να ξεχαστώ! Μην κάθεστε μέσα ού εσείς! Ο καιρός είναι για πολλές βόλτες και έρωτες! Ναι λοιπόν, ερωτευτείτε. Τι καλύτερο; Καλό μήνα και πολλά φιλιά!!

(* ο Alpha αρνείτε και θεωρεί ψευδή τις φήμες περί σύνδεσης με το νεκροταφείο αλλά και την πίεση στους παρουσιαστές για ζωντανή εκπομπή... 

Αρτσίτας Κων/νος
(για παράπονα/γκρίνιες/σχόλια στείλτε email εδώ artsitaskonstantinos@hotmail.com)
@artsitakos (twitter)

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ελεοςςςς στον αλφα.....οχι ολα για τα νουμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτος που πρεπει να φυγει ειναι ο φερεντινος...ειναι εκτος τοπου και χρονου! εχει μεγαλο κομπλεξ που παρουσιαζει πρωιναδικο και που ασχολειται με κουτσομπολιο,ζωδια,γυναικεια ομορφια και μαγειρικες. δεν μπορει να κανει καλες συνεντευξεις π.χ. εκει που το στυλ της συνεντευξης ειναι "εχεις σχεση αυτον τον καιρο?" ερχεται ο χρηστακος και ρωταει "και τι γνωμη εχεις για το μνημονιο 2?".ελεος...αν θελαμε ενημερωση θα βλεπαμε τσαπανιδου.
    επιπλεον δεν "κολλαει" με κανεναν στην ομαδα και αυτο κανει μπαμ.σισσυ,ζαριφη και σταματοπουλος εχουν ενα κοινο συνδιασμο χιουμορ και επικοινωνιας που ο φερεντινος δεν μπορει να ακολουθησει.
    για μενα πρεπει να ερθει οπωσδηποτε γυναικα την επομενη σεζον.μακαρι να ηταν η ναταλια γερμανου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO MEGA EBGALE TO DIPLO EPEISODIO, TI KSEFTILA EINAI AUTH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kai m' aresei poy h diafimisi elege "diplo xortastiko epeisodio"... Oust!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kai emeis agapame menegakh alla min trelenesai kiolas.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !