Μενεγάκη vs Mελέτη:Τι έδειξε η Αgb?

Χρηστος Γ
16
Φωτιά έβαλε η...μεσημεριανή Μελέτη στη ζώνη 13.00-16.00!Η πρεμιέρα της εκπομπής στη νέα της ώρα πήγε πολύ καλά,δείχνοντας πως η μάχη θα είναι πολύ σκληρή.Η Ελένη μάλλον...είχε καλοβολευτεί στην έλλειψη ανταγωνισμού & τώρα θα πρέπει να σηκώσει τα μανίκια ψηλά!Ωστόσο, στην ζώνη 14.00-16.00 του κοινού ανταγωνισμού, το δελτίο του Mega & το 'Kωνσταντίνου & Ελένης' δεν...κουνήθηκαν απ'την πρωτιά!Oσο για τις 2 κυρίες? Η Μελέτη συγκέντρωσε...
17%,ενώ η Μενεγάκη 15,3%.Πρωτιά και στο 15-44 για το Σταρ με 24,2%,την ώρα που ο Alpha άγγιζε το 20%.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ TOP TV:ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗ ΖΩΝΗ 10-1?

Δημοσίευση σχολίου

16Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Για πρεμιερα και το θανατο του Μητροπανου να μονοπωλει ολη την εκπομπη της σιγα την διαφορα.Το πρωινο του αντ1 εκανε 45% στην πρεμιερα και στην συνεχεια επεσε 20μοναδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1h ekpompi της μελετη εννοειται κ εγω θα την εβλεπα ακομη απο περιεργεια
    αν μονο τοσο καταφερε να προηγηθει δηλαδη ελαχιστο απο αυριο μαλλον θα πατωσει (μπας κ κατεβει απ το καλαμι της)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά όλα καλά! Μπορεί να πέσει η Μελέτη αλλά πιστεύω πως θα έχουν μικρή διάφορα με την Μενεγάκη. Είναι δύο διαφορετικά προγράμματα. Δεν είναι όμως κανένα κουτσομπολιστικο όπως ήταν παλιά οι μεσημεριανές εκπομπές, που πλέον δεν ενδιαφέρει κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι όμως το made in star και 30 πρεμιέρες να έκανε τέτοια νούμερα δεν θα έβλεπε ούτε με γυαλιά ... Και το πρωινό αντ1 ήταν κάτι πολύ διαφορετικό γιαυτο και είχε τόσο μεγάλα νούμερα στην πρεμιέρα ,από την άλλη η μεσημεριανή μελέτη ήταν ακριβώς ίδια με την πρωινή μελέτη άρα τι περιέργεια μου λέτε για το πως θα είναι ... Εγώ ευχομαι και οι δύο εκπομπές να πάνε πολύ καλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακομη ειναι πολυ νωρις για να ξερουμε τι θα γινει!Η Ελενη εχασε 2 με 3 μοναδες στο συνολο,δεν το λες και τελος του κοσμου,παρολ'αυτα θα πρεπει να ανασκουμπωθει λιγακι και να μην επαναπαυτει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι όμως το made in star και 30 πρεμιέρες να έκανε τέτοια νούμερα δεν θα έβλεπε ούτε με γυαλιά ... Και το πρωινό αντ1 ήταν κάτι πολύ διαφορετικό γιαυτο και είχε τόσο μεγάλα νούμερα στην πρεμιέρα ,από την άλλη η μεσημεριανή μελέτη ήταν ακριβώς ίδια με την πρωινή μελέτη άρα τι περιέργεια μου λέτε για το πως θα είναι ... Εγώ ευχομαι και οι δύο εκπομπές να πάνε πολύ καλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχαχαχα το Κωνσταντίνου και Ελένης δεν το κουνάει κανείς από τη θέση του,ό,τι και να βάλουν συνεχίζει να κάνει νούμερα!!ξέρουμε όλα τα επεισόδια αλλά συνεχίζουμε να το βλέπουμε,και βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί και εγώ χθες από ένα σημείο και μετά το γύρισα εκεί.Εγώ πάντως προτιμώ την Μενεγάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. prwton den itan prwti ekpompi. i ekpompi apla metaferthike den milame gia premiera. oloi perimenan ti meleti na kanei ta noumra tis rali kai telika vgike prwti. ligo to xete? einai asximo pou vlepete oti i menegaki sas toso kairo ekane noumera logw eleipsis antagwnismou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εν το μεταξύ, τα καλά νούμερα της Μελέτη, παρέσυραν όλο το απογευματινό πρόγραμμα του star. Η Στεφανίδου πέρασε στο σύνολο το δέστε τους, ενώ Φώτης-Μαρία έκαναν 18άρια στα νεανικά. Πάντως, αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, η μεσημεριανή Μελέτη ήταν γεμάτη θέματα, γρήγορους ρυθμούς, καμία σχέση τόσο με το made in star, όσο και με την Ελένη, που ζούσε σε ρυθμούς διακοπών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H πρωτιά του Κωνσταντίνου και Ελένης δείχνει πόσο έχουν πεθάνει τα μεσημεριανά, αλλά και το γούστο των 15χρονων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαχαχαχα χαμός στην Ελένη. Έχει βάλει επί μία ώρα την Κουτσελίνη να θάβει Τατιάνα- star και πολύ ακόμα κόσμο. Αυτό είναι το επίπεδο της Μενεγάκη: Πέφτουν τα νούμερα; Δίνω το φτιάρι και εγώ το ράβω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα συμφωνησω με αυτους που λενε οτι η μελετη ηταν σπιντατη με πολλα θεματα σε αντιθεση με την μενεγακη που ηταν σε slow motion.Υπηρχε διαφορα,πως να το κανουμε.
    Αν και φετος βελτιωθηκε η εκπομπη της τελευταιας(σε σχεση με περσι,που ηταν επιεικως αθλια) και ευνοηθηκε απο την αποφαση των γερμανων να τη μεταφερουν το μεσημερι(γιατι διαφορετικα θα πατωνε με μονοψηφια),δειχνει να μην μπορει να ακολουθησει τον ρυθμο της εποχης.Διακρινω και μια υποκρισια απο την πλευρα της και μια προσπαθεια να δειξει κατι αλλο απο αυτο που ηταν τοσα χρονια.Δηλαδη τοσο καιρο κοροιδευε ή κωλωσε απο τις διαφορες κακες κριτικες;
    Τελος συγκρινωντας τις δυο,θα πω οτι απο τη μια εχουμε μια ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ και ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΗ(πραγμα που δεν ηταν την εποχη του πρωινου καφε)και απο την αλλη μια ΑΜΟΡΦΩΤΗ 45αρα που ειναι στα τελευταια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 2:27 μ.μ. ενω το σταρ και οι εκπομπες του 'Παναγιες' δεν θαβουν ποτε και κανενα...χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. protimw eleni menegaki!!!!!!oi ekpompes diaferoun k me diqaofra i ekpompi tis elenis einai poli kaliteri!!!!elpizw na kerdisei i eleni pantws!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 2,27 Το τι επιπεδο εχει, τηλεοπτικο τουλαχιστον, το χουμε δει τοσα χρονια η Ελενη.Το σταρ την θαβει χρονια τωρα,και αυτη τι εκανε??εφερε την Ζηνα να σχολιασει τα τηλεοπτικα,
    εσυ ειδες οτι εθαψε Τατιανα και Μελετη εγω δεν ειδα κατι τετοιο.
    Το επιπεδο δεν ειναι θεμα πτυχιων,κανενα πτυχιο δεν σου δινει
    καλο χαρακτηρα.Ακομη οση μορφωση και αν εχεις δεν σου δινει το χαρισμα της επικοινωνιας.Ξερετε ποσες ειναι σαν την Μελετη με πτυχια και καλη εμφανιση,Μενεγακη ομως ειναι μονο μια.Τελος.Ευχαριστω.
    Ρ.Φ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !