TvCourt #4 (2/4/12) (Μια συγκλονιστική ''Έρευνα'')

0
Χαίρετε, σας καλωσορίζω σε ένα ακόμα ''TvCourt''. Πού αλλού; Μα, φυσικά στο καλύτερο ελληνικό και ανεξάρτητο τηλεοπτικό blog, στο tvnea. Στο σημερινό άρθρο μου αναφέρομαι στην πιο πρόσφατη εκπομπή του Τσίμαστην πρεμιέρα της σειράς ''Το αμάρτημα της μητρός μου'', στο ''Ελλάδα έχεις ταλέντο'', στις ''...καθυστερήσεις'' στο Mega'' και στη ''μαγειρική μπούρδα του Mega''

''Megaλη''...έρευνα!
     Παρά το γεγονός ότι πολλές φορές διαφωνώ σε κάποια, αν όχι στα περισσότερα, λεγόμενα του γνωστού δημοσιογράφου, Παύλου Τσίμα στο δελτίο ειδήσεων του Mega, οφείλω να παραδεχτώ πως όλα τα επεισόδια της εκπομπής του (''Έρευνα'') είναι καταπληκτικά κι έχει γίνει...έρευνα σε βάθος! Το πιο πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής του προβλήθηκε εχθές (1 Απριλίου 2012) και (ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ''ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ'' ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ)
ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον. Ο δημοσιογράφος μίλησε με ειλικρίνεια για τα ποσοστά ανεργίας στην Ελλάδα, για το συνεχώς μειωμένο κατώτερο μισθό των Ελλήνων και για άλλα θέματα που είναι επίκαιρα όσο ποτέ!

Αμάρτημα της μητρός, όχι του τηλεθεατή!
 Ευτυχώς, η νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα στον ΑΝΤ1 δεν απογοήτευσε τους τηλεθεατές, οι περισσότεροι εκ των οποίων παρακολούθησαν με ευχαρίστηση την πολυαναμενόμενη κι απολαυστική πρεμιέρα της σειράς. Ωραία τοπία, εξαιρετικοί ηθοποιοί και άψογη σκηνοθεσία! Ό,τι πρέπει για τη φετινή σεζόν, μια σεζόν με τηλεοπτικά προγράμματα χαμηλού badget και  χαμηλής ποιότητας!


''Ελλάδα έχεις...ταλέντο''
 Το φετινό ''ταλέντο'', όπως και τα τρία προηγούμενα, μου προκάλεσαν αντιφατικά συναισθήματα. Αρχικά, πιστεύω ότι οι κριτές είναι πολύ καλοί και η συνοχή της φετινής κριτικής επιτροπής καλύτερη από την προηγούμενη. Βέβαια, η Ευγενία Μανωλίδου συνεχίζει τις υπερβολές και τα ''καραγκιοζιλίκια'' (τσιφτετέλι), ο Χάρης Χριστόπουλος είναι (ορισμένες φορές) παραπάνω αυστηρός απ'ό,τι θα 'πρεπε και ο Βαγγέλης Περρής λέει πολύ εύκολα το ''ΝΑΙ''. Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι εξαιρετικός στην παρουσίαση του show, αλλά αυτό που δεν με ξετρέλανε είναι το ότι δεν υπάρχουν πολλά πραγματικά ταλέντα. Πολλοί διαγωνιζόμενοι είναι εξαιρετικά ατάλαντοι...Πάντως, είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, που βλέπεται ευχάριστα και δεν σε αφήνει να βαρεθείς.

''Megaλες'' καθυστερήσεις 
 Καλά, μας δουλεύουν εκεί στο Mega; Καθημερινά, στην prime time γίνεται το ''έλα να δεις''! Από εκεί που μάς λένε ότι η σειρά αρχίζει στις 9, αρχίζει στις 9 και μισή (αν είσαι τυχερός και δεν αρχίσει στις 10 παρά τέταρτο). Έλεος, αυτό λέγεται κοροϊδία. Γι'αυτό, αγαπητοί μας αναγνώστες και αναγνώστριες και τηλεθεατές και τηλεθεάτριες, αν θέλετε να δείτε τους ''Βασιλιάδες'' συντονιστείτε στο Mega στις 9 και μισή...

''Παρέα στην...αηδία'''
  Αυτή η εκπομπή ποτέ δε μου ''έκανε το κλικ''. ''Παρέα στη Philadelphia'', αφού σε κάθε εκπομπή μαγειρεύουν με τη βοήθεια... του αγαπημένου μας προϊόντος ''Philadelphia''. Και η διαφήμιση έχει τα όριά της. Και γενικά, οι παρουσιαστές σε κάνουν να βαριέσαι με την αχρείαστη και ακατάσχετη φλυαρία τους.



---------------------------------
ΤΕΛΟΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ
---------------------------------------------------------------------------
Αυτά για σήμερα! Άλλο ένα tvcourt έφτασε στο τέλος του! Ελπίζω
να σας άρεσε και να μη σας κούρασε! 
Αν θέλετε αφήστε κάποιο σχόλιο από κάτω ή στείλτε μου email:
delicekin@gmail.com

Παντελής Αναστασόπουλος





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !