Ταξιδεύοντας στη Κύπρο με τον Νίκο Οικονομόπουλο! (trailer)

Artsitas Konstantinos
0

Ο Χρήστος Νέζος μας ταξιδεύει στην όμορφη Κύπρο ανήμερα το Πάσχα στις 16.50. Μαζί του θα βρίσκεται ο Νίκος Οικονομόπουλος για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά με τίτλο «Θα είμαι εδώ», με φόντο τα θαυμάσια τοπία της Κύπρου.

Η μουσική περιήγηση ξεκινά από την Λευκωσία, όπου ο Χρήστος Νέζος μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο μας ξεναγούν στις γραφικές γειτονιές με τα πλακόστρωτα δρομάκια της παλιάς πόλης. Η βόλτα συνεχίζεται στην...
επαρχία της Πάφου, όπου επισκέπτονται το αρχαίο λιμανάκι και το ιστορικό Κάστρο. Συναντούν ένα μαγικό τοπίο στην φημισμένη Πέτρα του Ρωμιού, όπου σύμφωνα με τον ομηρικό μύθο γεννήθηκε η θεά Αφροδίτη.

Η συνέντευξη με τον Χρήστο Νέζο επαναλαμβάνεται αφού πριν από δύο χρόνια είχαν ξανασυναντηθεί στο Ναύπλιο για την Κυριακή του Πάσχα! Ο τραγουδιστής παίζοντας golf στο Aphrodite Hill μιλά για τα παιδικά του χρόνια στη Πάτρα αλλά και την συγκίνηση που νιώθει κάθε φορά που οι γονείς του τον παρακολουθούν στα μαγαζιά που εμφανίζεται. Επίσης αναφέρεται στην μεγάλη του αγάπη το ποδόσφαιρο αφού ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής παλαιότερα! Ο Νίκος Οικονομόπουλος ρίχνει την σπόντα του όμως σε όσους διάσημους έχουν την προσωπική τους ζωή στα φώτα λέγοντας πως αν θέλει κάποιος να κρύψει την σχέση του το καταφέρνει και αν όχι την έχει εκτεθειμένη στη δημοσιότητα!

 «Ταξιδεύοντας στην Κύπρο με τον Νίκο Οικονομόπουλο» την Κυριακή του Πάσχα στις 16.50, με τον Χρήστο Νέζο στο MEGA.


Δείτε το trailer:




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !